Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΠαραΤΡΩΚΤΙΚΑ με ...τρόμπα, έκαναν απρόκλητη επίθεση στο ιστολόγιο "ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily"

Το ιστολόγιό μας δέχθηκε ανήθικη επίθεση από σκουπίδια του διαδικτύου....Καλούμε όλους τους φίλους σε στήριξη.

Καλοί μου φίλοι το ιστολόγιό μας δέχθηκε άνανδρη και ανήθικη επίθεση από κάποιο άλλο ιστολόγιο από αυτά που η Google δεν κλείνει σχεδόν ποτέ.
Ευτυχώς κάποιοι καλοί φίλοι μας ειδοποίησαν έγκαιρα και οι βωμολοχίες και οι βλασφήμιες που βρέθηκαν σε σχόλια και στο τσατάκι μας σβήστηκαν.

Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι για ευνόητους λόγους τα σχόλιά σας θα εγκρίνονται πριν δημοσιευθούν στις αναρτήσεις. Αυτό θα κρατήσει για λίγο καιρό μέχρι τα σκουπίδια αυτά του διαδικτύου πάψουν να μας επιτίθενται....

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται επίθεση το ιστολόγιό μας, και αυτό είναι κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους. Είναι καλό να γνωρίζεις ότι ενοχλείς έστω και λίγο τις προδοτικές και ξενόδουλες δυνάμεις που προσπαθούν να ξεριζώσουν από μέσα μας την αγάπη για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία μας....
Ευτυχώς όμως κάποιοι καλοί φίλοι μας προστατεύουν σε ενημερωτικό και τεχνικό επίπεδο.

Θα ήταν φυσικά προτιμότερο ίσως να αφήσουμε τα σχόλια των υποκειμένων αυτών σε "κοινή θέα" ώστε όλοι να αντιληφθούν ποιοί είναι αυτοί που μας πολεμούν και με ποιόν τρόπο....
Ομως σεβόμενοι τις αρχές μας αποφασίσαμε ότι δεν υπάρχει λόγος να "κοσμούν" το ιστολόγιό μας βρισιές και προσβολές των ιερών της Ορθοδοξίας και του Γένους μας.

Για όσους επιθυμούν να δούν πως σκέφτονται και ενεργούν τα σκουλίκια του διαδικτύου μπορούν στον παρακάτω σύνδεσμο: (Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΊΚΟΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ).
Οσοι από εσάς επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν με την Google και να διαμαρτυρηθούν για την ύπαρξη του εν λόγω ιστολογίου ή απλά να πατήσουν την ένδειξη "Αναφορά κατάχρησης"που υπάρχει πάνω στην μπάρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου