Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η Δικαιοσύνη επιλήφθηκε εναντίον του αφεντικού, της Εταιρείας Κατασκευής Αλεξίσφαιρων Γιλέκων. Σπατάλησε 185.000.000 $ σε πόρνες και κόμμα!!!

(ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μισητέ μου Τζέφρι να προσέχεις, γιατί μερικές πόρνες είναι τόσο ...πουτάνες, που καταφέρνουν και παίρνουν ολόκληρο υπουργείο και δε  λένε να τ' αφήσουν).

Το πρώην αφεντικό του Οργανισμού Κατασκευής Αλεξίσφαιρων Γιλέκων, του μεγαλύτερου στον κόσμο, κατηγορείται για κατάχρηση 185.000.000 δολαρίων ΗΠΑ (£ Αγγλίας 119.000.000) από την εταιρεία που διεύθυνε, για να χρηματοδοτεί έναν ανάρμοστο τρόπο ζωής, που περιλάμβανε και ενίσχυση 10.000.000 δολαρίων στο κόμμα "mitzvah" και άλλα για τη νυχτόβια κόρη του. (Το κόμμα "mitzvah" είναι το ακραίο θεοκρατικό-παραθρησμευτικό κόμμα του Ισραήλ).

Του Tom Leonard από τη Νέα Υόρκη

Οι εισαγγελείς λένε, ότι ο David H Brook χρησιμοποιούσε την εταιρεία του, "DHB Industries" (για να υπεξαιρεί χρήματα), καθώς τον προσωπικό του λογαριασμό σε ιδιωτική τράπεζα, τον χρησιμοποιούσε για να πληρώνει τα σταθερά μεγάλα έξοδά του στις ιπποδρομίες, για πορνογραφικά βίντεο του γιο του, για επίστρωση πολύτιμων λίθων της ζώνης του και της σημαίας των ΗΠΑ στη πόρπη της, αξίας 100.000 δολαρίων, για πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις για πόρνες, για τη σύζυγό του και για το "προσωπικό" του.
Προσέλαβε το ροκ συγκρότημα Aerosmith και πλήρωσε το κόμμα mitzvah για να διακριθεί η κόρη του και της επέτρεψε να χρησιμοποιήσει το τζετ της εταιρείας για να πετάξει σε ένα μέρος που είχε καθοριστεί για τέλεση αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Wisconsin, και για τον εαυτό του στο Long Island της Νέας Υόρκης, αν έχετε ακούσει. (Με ΄παράνομα έξοδά του) ο Tom Petty και οι Eagles έπαιξαν σε άλλα μέρη, για να διασκεδάσουν τα παιδιά του. 
Μετάφραση: ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
ΠΗΓΗ: TELEGRAPH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου