Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ??? - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

 Τη Κυριακή 19-9-2010 το απόγευμα ο Γκαγκάς συναντήθηκε με τις ηγεσίες των Εβραιοαμερικάνικων οργανώσεων, τα Εβραϊκά λόμπι, τη πραγματική Αμερικάνικη και παγκόσμια μαφία και επισημοποίησαν το τι τους δίνει, δηλαδή όλα τα υπόλοιπα που του ζητάνε. 
Από το πρωί της Δευτέρας 20-9-2010 μέχρι και σήμερα, ο πρωθυπουργός των Εβραίων της Αθήνας, τρία πράγματα λέει δεξιά κι αριστερά, δήθεν για προσέλκυση επενδύσεων:
1. Ξεπούλημα κρατικής ακίνητης περιουσίας αξίας 270 δις!!! και ότι πιάσει!!!
2. Απελευθέρωση κλειστών επαγγελμάτων, επικεντρώνοντας στις υποδομές-μεταφορές!!!
3. Εξόντωση μισθωτών και συνταξιούχων.
 Λόγω της περίεργης συγκυρίας, ρωτώ κάθε ξεφτιλισμένο πρώην σοσιαλιστή ή ψευτοσοσιαλιστή και ληστή τοις πράγμασι: Ένα καθαρά ενδοευρωπαϊκό θέμα, όπως αυτό των δήθεν κλειστών επαγγελμάτων, γιατί θα πρέπει να ενδιαφέρει τους Εβραίους της Αμερικής για ....επενδύσεις (εγώ ξέρω αλλά θέλω και ηλίθια και μαλακισμένη απάντηση από Πάγκαλο)!
Παρακάτω μπορούμε να δούμε, την επιβεβαίωση των πούστικων δηλώσεων για "κλειστά" επαγγέλματα υποδομών (μεταφορών) κλπ αλητείες του ΓΚΑΓΚΑ στη .....Γουόλ Στριτ:
ΚΕΡΔΟΣ ON LINE
Το μάτι στους διεθνείς επενδυτές έκλεισε ο Πρωθυπουργός από τον «ναό του παγκόσμιου χρήματος», το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Κατά την επίσκεψή του στη Wall Street ο κ. Γιώργος Παπανδρέου εξέπεμψε σαφές μήνυμα αισιοδοξίας..........
...
είπε ο κ. Παπανδρέου και έστειλε το δικό του μήνυμα στους αντιδρούντες στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων: «Ανοίγουμε τις αγορές για αγαθά, υπηρεσίες και εργατικό δυναμικό, απελευθερώνουμε την αγορά ενέργειας και τα κλειστά επαγγέλματα».....
....
ενώ επεσήμανε προς τους τυχόν επενδυτές: «Η Ελλάδα προσφέρει τεράστιες δυνατότητες για επενδύσεις, από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έως έργα υποδομής».
==============================================

Hellenic Business

Σήμερα, στην Ουάσιγκτον, ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της αμερικανικής κυβέρνησης Τζο Μπάιντεν, με τον οποίο θα μιλήσουν για όλα.
Χθες ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και παρακάθησε σε γεύμα εργασίας με τον πρόεδρο και κορυφαία στελέχη της Γουόλ Στριτ.
Απηύθυνε πρόσκληση για επενδύσεις, ιδιαίτερα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και στις υποδομές, ενώ αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στην ακίνητη περιουσία του Δημοσίου με τη σημείωση ότι η αξία της ανέρχεται στα 270 δισεκατομμύρια ευρώ -ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο σχεδόν του χρέους της χώρας.
==============================================
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΕ Bloomberg και CNBC

Ο κ. Παπανδρέου εμφανίστηκε μέσα στην καρδιά της Γουόλ Στριτ καθησυχαστικός, .............σημείωσε ότι η κυβέρνησή του προχωρά στην απελευθέρωση των αγορών προϊόντων, υπηρεσιών και εργασίας, συμπεριλαμβανομένης και της φιλελευθεροποίησης της αγοράς ενέργειας και των κλειστών επαγγελμάτων. Οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, κατά τον πρωθυπουργό, θα οδηγήσουν σε μια αύξηση της παραγωγής κατά 5%-6%. Επίσης, ο κ. Παπανδρέου μιλώντας για μπίζνες στους οικονομικούς συντάκτες μέσα στο «ναό του χρήματος», υπογράμμισε ότι η Ελλάδα προσφέρει τεράστια προοπτική για επενδύσεις στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως και στον τομέα των υποδομών, ενώ ανέφερε ότι μπορεί να ιδιωτικοποιηθούν ή να αξιοποιηθούν περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου, των οποίων η αξία ανέρχεται σε 270 δισεκατομμύρια ευρώ,.......... .............
===============================================
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΟΜΟΙΩΣ
Δεσμεύσεις
Πρόσθεσε ότι «υλοποιούμε έγκαιρα και αξιόπιστα τις δεσμεύσεις μας, συχνά πολύ νωρίτερα από τις προθεσμίες, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και εστιάζουμε την προσοχή μας στην προώθηση της ανάπτυξης και στην δημιουργία μιας ανταγωνιστικής οικονομίας». Ο κ. Παπανδρέου εξήγησε ότι επανεξετάστηκε το φορολογικό και το συνταξιοδοτικό σύστημα, αναδιαρθρώθηκε ο δημόσιος τομέας έτσι ώστε να εξασφαλιστεί διαφάνεια και αποτελεσματικότητα. Στην παρέμβασή του ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι η Ελλάδα ανοίγει τις αγορές για αγαθά, τις υπηρεσίες και το εργατικό δυναμικό. «Απελευθερώνουμε», είπε, «την αγορά ενέργειας και τα κλειστά επαγγέλματα. Οι διαρθρωτικές αυτές αλλαγές αναμένεται να ενισχύσουν την παραγωγή κατά 5% έως 6%».
===============================================
iKypros.COM ΟΜΟΙΩΣ
Ο Παπανδρέου....  Εξήγησε, ακόμα, ότι γίνονται βήματα για την απελευθέρωση των αγορών και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης και της φιλελευθεροποίησης της αγοράς ενέργειας και των κλειστών επαγγελμάτων.....
===============================================

ΤΑ ΝΕΑ
ΔΥΟ LΙVΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Στο ίδιο πνεύμα ο ο κ. Παπανδρέου παραχώρησε δύο συνεντεύξεις σε αμερικανικά δίκτυα, οι οποίες «έπαιξαν» ζωντανά χθες το μεσημέρι στις ΗΠΑ: η μία συνέντευξη ήταν στο CΝΒC, το οποίο παρακολουθούν οι επενδυτές και η άλλη στο Βloomberg, το οποίο έχει υιοθετήσει επανειλημμένα την άποψη ότι η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
===============================================
GREEK MONEY
.....Ο πρωθυπουργός τόνισε με ιδιαίτερη άνεση τις επενδυτικές ευκαιρίες που έχει κάθε ξένος επενδυτής που θα έρθει να δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα, στην συμβατική και την πράσινη ενέργεια, στον τουρισμό και κυρίως στην μίσθωση και την πώληση των κρατικών ακινήτων και γενικά το business real estate. Ο κ. Παπανδρέου έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην ανάλυση των σκληρών αποφάσεων που πήρε και παίρνει η κυβέρνηση στους τομείς των δαπανών του Δημοσίου ( περικοπή μισθών, επιδομάτων και μαϊμού συντάξεων) και φυσικά την απελευθέρωση των λεγομένων κλειστών επαγγελμάτων, τα οποία δείχνουν ότι η Ελλάδα αλλάζει.......
===============================================
Η ΑΥΓΗ
......Επιπλέον ο κ. Παπανδρέου επισήμανε ότι η κυβέρνηση ανοίγει τις αγορές για αγαθά, υπηρεσίες και εργατικό δυναμικό κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας και το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων και εκτιμώντας ότι οι "διαρθρωτικές" αυτές αλλαγές θα ενισχύσουν.......=======
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Γιατί είμαστε η καλύτερη κερκόπορτα των Εβραίων στην Ευρώπη. Εμάς χρησιμοποιούν με ευκολία για να ελέγχουν οι Εβραιοαμερικάνοι την Ευρώπη και να εκβιάζουν μαφιόζικα.  Οι μεταφορές-υποδομές, είναι το κατ' εξοχήν εργαλείο της μαφίας που ελέγχεται απόλυτα από τον διεθνή Σιωνισμό. Οι "Κορλεόνε" έχουν τελειώσει προ πολλού και τώρα αφεντικά και αρχινονοί είναι μόνο οι Εβραίοι.
ΑΛΛΑ εμείς θα πληρώσουμε σε κάθε περίπτωση το πιο βαρύ τίμημα.....
Για τον φίλο που ρωτά, να δει οποιοδήποτε δελτίο ειδήσεων ή να ρίξει μια ματιά στα ξένα ΜΜΕ. Εγώ κρατάω αρχείο, αλλά σπάνια θα ανεβοκατεβάσω πρώτος βίντεο.

2 σχόλια:

  1. Εγώ περισσότερο απλά παρατηρώ πως το παρακάτω βίντεο γίνεται ολοένα και πιο αληθινό για την Ελλάδα, αποδεικνύοντας πως όλα είναι μέσα στο σχέδιο!
    http://www.youtube.com/watch?v=KSIKpCMSoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή