Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑ ΤΖΕΦΡΙ, ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ 25% ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ!!!!!

Με μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή κίνηση που θα τη ζήλευε κι ο Δομάζος και ο Φυλακούρης, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, υιός Γιάννης Βαρδινογιάννης, βγήκε χθες πρωί-πρωί και αφού είδε στον ύπνο του τον Βγενόπουλο να κλαίει, που δεν μπορούσε να μαζέψει τα 100.000.000 € για να αγοράσει τον ΠΑΟ και είχε κολλήσει ανεπανόρθωτα στα 99.000.000 €,
και είπε τί περικαλώ και στο φως ολόκληρου ήλιου εκλαμπρότατου?????
"Χαρίζω το 25% των μετοχών μου στους κκ Βγενόπουλο και Πατέρα", είπε, κι' αμέσως ο πανέξυπνος Γκαγκάς του ΠΑΣΟΚ κατάλαβε ότι πλέον έπρεπε να κάνει τον ανασχηματισμό του βρυκόλακος, ήτοι μετά το μεταμεσονύκτιο και στο βάθος της εσπέρας!!!!!
Στη γωνία Ιπποκράτους με Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο σκοτεινός Καπελέρης, αδιαφιλονίκητος αρχηγός του πρώην ΣΔΟΕ (ΥΕΕ) του καταζητούμενου Παπακωνσταντίνου, κρυμμένος στο βαθύ καπέλο της φοροδιαφυγής του, προσπαθούσε να κατανοήσει, που στα κομάτια πήγαν τα 100.000.000 € που μέχρι προχθές ζητούσε λυσσασμένα από τον κάθε Βγενόπουλο ο Τζίγκερ και Βαρδινογιάννης, για να πουλήσει τον Παναθηναϊκό. Λεφτά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσει η οικογένεια, όχι μόνο για να τελειώσει το ασταμάτητα επιχορηγούμενο με χρήματά μας υπό κατασκευή Νοσοκομείο για παιδιά με καρκίνο, αλλά να χτίσει άλλα δύο!!!!
Ευτυχώς που χτύπησε το 3ο απ' τα 19 κινητά που είχε μαζί του και μια υψιλού επιπέδου, αλλά καθυστερημένη φωνή τον ενημέρωσε, ότι στη καλή κοινωνία δεν γίνονται συμφωνίες κάτω από τη Τράπεζα και ιδιαίτερα κάτω από τη Τράπεζα του κυρίου Βγενόπουλου όταν συνομιλεί με έναν Βαρδινογιάννη.
Ο Καπελέρης άφησε να του φύγουν 3 στεναγμοί και 12 πορδές ανακούφισης. "Είπα κι εγώ", σκέφθηκε φωναχτά και τρόμαξε έντρομος, μη και υπάρχει ωτακουστής. Στο κατόπιν, αφού διαπιστώθηκε αρμοδίως, ότι δεν χρειάζεται να διαθέσει καταδρομικές δυνάμεις για επιδρομή σε βαρδινογιανέϊκες δραστηριότητες, στρώθηκε στον σχεδιασμό για την επόμενη αποστολή μπανιστηρτζήδων επιθεωρητών σε Μύκονο και Σαντορίνη, καθότι οι αρχικώς αυνανισθέντες δεν χορταίνουν οφθαλμόλουτρο και τσάμπα μουσάκας και τζατζίκια με σούβλακος, τα δε αιτήματα των καθυστερημένων για επέκταση αδείας επί τρίμηνο, αυξάνονταν και δεν τελείωναν.
Εγώ ως Μπαρμπανίκος, ευτυχώς που ανακάλυψα το θέμα της δωρεάν πώλησης του ανασχηματισθέντος Παναθηναϊκού, γιατί θα έπρεπε να ασχοληθώ με έναν υπερμαλάκα, που αναγκάσθηκε να μετατρέψει ολόκληρη τη κοινοβουλευτική πλειοψηφία σε ....Υπουργικό Συμβούλιο!!!!  
Για να μην ανατραπεί?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου