Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΦΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΤΟΝ ΣΑΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΛΗ ΠΑΣΑ???? και ΠΟΙΟΣ ΚΛΑΝΙΑΡΗΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΣΥΝΕΦΑΓΕ ΤΑ ΦΕΣΟΦΑΓΩΜΕΝΑ????

Έκανα blogότσαρκα και έπεσα πάνω σε ανάρτηση για τον Πυθαγόρα τον Σάμιο, στην οποία υπήρχε μία Φεσομένη προτομή "Πυθαγόρα", ντάλε-κουάλε ο παχύρευστος Πάγκαλος σε μορφή Αλή Πασά άνευ κυρά Φροσύνης και παραφρόνησα!!!
Ο έμφυτος πειρασμός μου με έβαλε στο ψάξιμο και εδιχάσθηκα πανταχόθεν!!!!! 
Ναι μεν βρήκα την αρχαιότερη υπάρχουσα προτομή, που καμία σχέση δεν έχει με τον Αλή Πασά Πυθαγόρα, ΝΑΙ μεν βρήκα και νομίσματα με τον αρχαίο φιλόσοφο, όπου και εκεί ουδεμία σχέση έχει με τον δυνάστη της Ηπείρου του 1800μ.χ., ΝΑΙ μεν βρήκα και άλλα ντοκουμέντα που τα συμπεριλαμβάνω στο αριστερό πλαίσιο, ΑΛΛΑ μου βγήκε το λάδι. 
Το διαδίκτυο είναι γεμάτο ως επί το πλείστον με τις δύο από τις τρεις εικόνες του δεξιού άνω πλαισίου, με τον παχύρευστο Πάγκαλο μεταμφιεσμένο σε Αλή Πασά, να διαδηλώνει παντού ως Πυθαγόρας και Σάμιος, ενώ ξέρω ότι είναι μεγαλοτσιφλικάς στα υπόλοιπα Αττικής!!!!
Τώρα, αν εσείς, βλέποντας πότε τις εικόνες του αριστερού πλαισίου, πότε τις φεσομένες του δεξιού πλαισίου, συμπεραίνετε ότι βλέπετε εκατέρωθεν τον Πυθαγόρα οφ Σάμος, εγώ αποστασιοποιούμε και διακόπτω κάθε διπλωματική σχέση μαζί σας, καθ'ό, ως ΜπαρμπαΝίκος διαπίστωσα πλαστοπροτομία, μετά την ανάλυση και του διεφθαρμένου Πάγκαλου DNA!!!!!
Υ.Γ.:
'Εμαθα ότι ο πάγχοντρος κλανιάρης υπαρχηγός του ΠΑΣΟΚ, διαδήλωσε πως τάχατες μαζί φάγαμε τα φαγωμένα του και αναγκάζομαι να του πω του πούστη, ότι ο δικός μου τραπεζικός λογαριασμός έχει υπόλοιπο 16,21 ΕΥΡΩ!!!! και έχω ένα ακίνητο 50τ.μ. Επομένως ο κλέφτης και φαταούλας Πάγκαλος, μου χρωστάει εκ συμφαγώματος, 33 ακίνητα αμπέλια, βουνά βοσκοτόπων και πολυκατοικίαι μαύραι και έτερες 750.000,00 ΕΥΡΩ από τον αστείρευτον τραπεζικό του λογαριασμό!!!! Όταν γίνει αυτό παραδεδεγμένε Πάγκαλλε λήσταρχε, τότε θα βγω και θα παραδεχθώ ότι συμφάγαμε τα φαγωμένα σου, ξευτιλισμένε απατεώνα του πορνοβουλίου, και κλανιάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου