Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΡΟΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ή ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ???


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Πρόκειται για κυβέρνηση - εντολοδόχο συγκεκριμένων πολιτικών, τις οποίες και εφαρμόζει αδίστακτα.
Πρόκειται για μια κυβέρνηση που εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία στα πλαίσια των επιλογών της παγκόσμιας διακυβέρνησης και της Νέας Τάξης.
Είναι μια κυβέρνηση αδίστακτη, χειραγωγούμενη, υποταγμένη, και οι σαφείς της εντολές είναι να εφαρμόσει με κάθε τρόπο πειραματικές πολιτικές με προφανή στόχο τη δραστική αναμόρφωση θεσμών και κοινωνίας.
Η Ελλάδα καθίσταται ένα επικίνδυνο πειραματικό εργαστήρι για τις επιλογές της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και από το αποτέλεσμα αυτού του εγχειρήματος θα κριθεί εν πολλοίς το μέλλον των λαών ολόκληρης της Ευρώπης.

τι σε αυτή την κυβέρνηση των εγκάθετων ανδρεικέλων, οι αντιπολιτευτικών κορώνες όσο μεγαλόστομες και αν είναι δεν αρκούν.
Εκτονώνουν ανώδυνα τη λαϊκή οργή και την αγανάκτηση…
Καλλιεργούν συνείδηση ηττοπάθειας και συμβιβασμού…
Καθηλώνουν την αγωνιστική διάθεση ή την εκτρέπουν σταδιακά σε ανώδυνες για το πολιτικό σύστημα φραστικές αντιπαραθέσεις…

Απέναντι στην γενικευμένη επίθεση που δέχεται αυτός ο λαός, η ελεγχόμενη επαναστατική γυμναστική δεν είναι διέξοδος. Δεν εξασφαλίζει για το μαζικό κίνημα κανενός είδους πολιτική κερδοφορία και ρεαλιστική προοπτική.
Η ευθύνη της ηγεσίας του συνδικαλιστικού κινήματος είναι τεράστια. Η πεισματική εμμονή του στην πεπατημένη των ανώδυνων αντιπαραθέσεων θα αποβεί ολέθρια προϊόντος του χρόνου.

Απέναντι σ αυτή τη γενικευμένη επίθεση που ανατρέπει θεσμούς και κατακτήσεις, απέναντι στις επικίνδυνες πρακτικές που αποσυνθέτουν τον κοινωνικό ιστό, απέναντι στις λογικές του ραγιαδισμού που ξεπουλούν την εθνική αξιοπρέπεια και υπονομεύουν το μέλλον της χώρας…
Οι τετράωρες στάσεις εργασίας αποτελούν βολικά παιχνιδάκια δημιουργικής απασχόλησης ενός λαού που διαθέτει και την οργή και τη διάθεση να τους ανατρέψει..
Το σικέ παιχνίδι των 24ωρων απεργιών, στην καλύτερη περίπτωση συνιστά μια επικίνδυνη βαλβίδα εκτόνωσης, που στην πράξη κανέναν δεν απειλεί και κανένας απολύτως δεν το φοβάται.
Οι κατάρες και το ανάθεμα για ένα κοινωνικό σύστημα που τάχθηκε να ξεζουμίζει τον ιδρώτα των εργαζομένων, δε συνιστά τίποτε περισσότερο από ένα σύνολο γραφικών φιλολογημάτων που παραπέμπει στη λογική του … «πέρα βρέχει» ή του «άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε».
Στις συνθήκες αυτής της γενικευμένης επίθεσης, κανείς δε δικαιούται να καταχράται και να κατευθύνει σε διαδρομές ακίνδυνης εκτόνωσης την οργή και την αγανάκτηση αυτού του λαού. Κανείς δε δικαιούται να τον αποπροσανατολίζει παραπέμποντας τη λύση των προβλημάτων του στη γη της επαγγελίας που ευαγγελίζεται.
Μέχρι τότε τι θα έχει μείνει όρθιο???
Μέχρι τότε ποια κατάκτηση θα έχει παραμείνει χωρίς να περάσει από την προκρούστεια κλίνη των νέων πολιτικών???

Το να καλείς σε αντίσταση γενικά είναι κενό γράμμα αν εξαντλείς το περιεχόμενο αυτής της αντίστασης σε …μαθητικές παρελάσεις γύρω από τη Βουλή.
Το να καλείς σε ξεσηκωμό γενικά, συνιστά επικίνδυνο ατόπημα να δεν κατευθύνεις και δεν οργανώνεις συγκεκριμένα την πάλη αυτού του λαού σε συγκεκριμένα βήματα καθημερινής ανατροπής, με στόχο άμεσο την καθολική και παραδειγματική ανατροπή του πολιτικού συστήματος και πρωτίστως αυτής της κυβέρνησης των επικίνδυνων αχυρανθρώπων.
Ας αφήσουμε τα παραμύθια λοιπόν και την ανέξοδη επαναστατική φρασεολογία.
Η ΑΠΕΡΓΙΑ για να μην ευτελίζεται σε επαναστατική γυμναστική, πρέπει να γίνει ΓΕΝΙΚΗ και ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ικανή να τσακίσει και να παραλύσει τα πάντα. Στην εξέλιξή της και στο διάβα της πρέπει να δημιουργήσει συνθήκες γενικού ξεσηκωμού που θα τους κάνει να τρέμουν και να μετανιώσουν την ώρα που γεννήθηκαν.
Το σύνθημα του ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ για να μην παραμείνει κενό γράμμα και στείρα μεγαλοστομία, πρέπει να πάρει συγκεκριμένο περιεχόμενο, με πολιτικό ακτιβισμό ικανό να εμπνεύσει αυτό το λαό και να βγάλει από το σπίτι του και τον τελευταίο ψιλοβολεμένο.
Το σύνθημα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ για να μη καταντά μια άνευ περιεχομένου πολιτική φανφάρα,... ......... ................................... ................................. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ Σκέψεις Απόψεις Προσεγγίσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου