Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΕΠΙ 65 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΜΑΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ

Ο Εβραίος πρωθυπουργός της Βρετανίας, David Cameron, προκαλεί αλλά και δείχνει σε ποια ληστοσυμμορία ανήκει. Συντονίζει νέα ληστεία σε βάρος των λαών της Ευρώπης, με πρόφαση το ψευδοολοκαύτωμα των εβραίων!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕεεεεεεεεεεεεε 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ - ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ - διαβάστε:
"Η Βρετανία διορίζει στη Χάγη, για πρώτη φορά, απεσταλμένο για θέματα που σχετίζονται με το "ολοκαύτωμα"!!!!
Η βρετανική κυβέρνηση έχει διορίσει απεσταλμένο της για πρώτη φοράμ για να ασχολείται με ζητήματα αλληλογραφίας που αφορούν το Ολοκαύτωμα. Ο Υπουργός Εξωτερικών William Hague ανακοίνωσε, ότι ο Sir Andrew Burns, πρώην πρεσβευτής του Ισραήλ, θα αναλάβει τη δουλειά. Στη Χάγη, δήλωσε ότι η χώρα του είναι αποφασισμένη να διαφύλαξη τη μνήμη του Ολοκαυτώματος και θα υποστηρίξει τις προσπάθειες, για να βεβαιωθούμε, ότι τα διδάγματα αυτής της ιστορικής περιόδου δεν πρόκειται να ξεχαστούν.
Επίσης θα επιβλέπει με θέρμη (ενδιαφέρον) τις προσπάθειες για την επίλυση των εκκρεμών ζητημάτων αποζημιώσεων που συνδέονται με ακίνητα και επιστροφή έργων τέχνης. Θα λάβει επίσης μέρος σε προσπάθειες εκπαίδευσης και θα προωθήσει τη διατήρηση της μνήμης και της έρευνας για το Ολοκαύτωμα. Ο Sir "Ανδρέας Ραντεβού" δήλωσε στηυ Χάγη, ότι "θα διασφαλίσουμε και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε εκείνους που εργάζονται για άρση των αδικιών του παρελθόντος".
Ο διορισμός του Μπερνς καταχειροκροτήθηκε στο Ισραήλ. "Θεωρούμε ότι είναι ένα πολύ θετικό και σημαντικό βήμα..... και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του για την προώθηση του Ολοκαύτωμα στη παιδεία και για τον αγώνα για τα δικαιώματα των επιζώντων", δήλωσε ο Estee Yaari, εκπρόσωπος της Yad Vashem, ήταν εισηγμένες από τον AP όπως λέει. «Το Ολοκαύτωμα είναι ένα θέμα που αποτελεί μέρος του συνόλου της ιστορίας μας».
Πρόσφατες διεθνείς προσπάθειες επικεντρώνονται στην παροχή αποζημιώσεων για επιστροφή στα γερασμένα θύματα των .....Ναζιστικών διώξεων. Την περασμένη εβδομάδα, περισσότερες από 40 χώρες συμφώνησαν σε ένα σύνολο διεθνών κανόνων, για την επιστροφή των ακινήτων "που έχουν κλαπεί" από τους Ναζί, στους νόμιμους κληρονόμους των ιδιοκτητών."
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης 
ΠΗΓΗ:   World Jewish Congress
========================================
ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Νο 1 ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ-ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου