Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ - Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ

 Με αφορμή την ανάρτηση  SAN REMO MANUAL ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ ΣΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ./ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.  , άρθρο του Αθανάσιου Δρούγου που αναρτήθηκε στο αγαπητό "ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ kokfamily", έγραψα το παρακάτω σχόλιο-άρθρο σαν απάντηση "στην άλλη άποψη":

Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΣΕ ΜΑΣ "ΣΟΒΑΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΜΕ".
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ.
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ, ΑΠΟΣΙΩΠΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΠΟΥ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ "ΚΛΑΣΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ" ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΞΕΣΗΚΩΜΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
1.- Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο "ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ" ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΛΟΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (π.χ. ΙΝΤΕΡΠΟΛ), ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (που το λέει αλλά το κάνει γαργάρα ο δόκτορ) ή ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ.
2.- ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΟΙΟ, ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ Η ΥΨΩΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ (ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΕ), ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ.
3.- ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΗΣΑΝ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΜΕ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΥΠΟΠΤΑ ΣΚΑΦΗ.
4.- ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ (ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ). ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΤΟΝ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
5.- ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΛΗΦΘΕΙΣΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.
6.- Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΔΑΦΟΣ) ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ" ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ, (ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ, ΓΑΖΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ), ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΗΚΑΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ.
7.- ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ, ΗΣΑΝ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
8.- ΟΣΟ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΚΩΧΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΣ.
9.- ΞΕΧΝΑ Ο "ΔΟΚΤΟΡΑΣ", ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΟΡΙΣΤΑ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ... "ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΜΕΤΡΟ" ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ.
10.- Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ. ΑΠΟΣΙΩΠΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΈΔΑΦΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΨΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΛΩΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ "ΑΠΑΙΤΗΣΗ" ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!
ΣΥΓΧΥΣΤΗΚΑ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ.

4 σχόλια:

  1. Μιας και έβαλες το σχόλιο σου για αναρτηση να βάλω κι εγω την απαντησή μου από κατω...

    Καλε μου φίλε Μπαρμπανικο μην συγχίζεσαι.
    Το ξερεις ποσο εχθρός είμαι στους Εβραίους αλλα την αναρτηση την έβαλα για να μπαλατζαρουμε λιγο γιατι το ελληνικό καραβι γερνει προς τους πολυ μεγαλυτερους εχθρούς μου τους Τούρκους....

    Αυτες τις μερες ακούμε συνεχεια γνωμες υπέρ των Τούρκων, υπερ των Εβραίων, υπέρ των Παλαιστινίων....

    Γνωμες όμως που εξυπηρετούν τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα απουσιάζουν παντελώς....

    Με τους Ελληνες επιτέλους ποιος είναι;

    Γιατι μας σερνουν οι κυβερνωντες στο άρμα της νεας περιφερειακης δυναμης της Τουρκίας;
    Μηπως αυτο ήθελε να εξασφαλισει ο Ερντογαν όταν ήρθε προ ημερων;

    Οτι θα είμαστε τα καλα του γιουσουφακια;

    Ναι οι Ισραηλινοί είναι παράνομοι, είναι δολοφόνοι είναι φασίστες και ότι άλλο θες...
    Αλλα και οι Τούρκοι έστησαν μια πολύ καλή προπαγανδιστική επιχείρηση δεν νομίζεις;

    Απλώς τα δικά μας τα κοθώνια έπεσαν στην λούμπα (ετσι ελπίζω για να μην θεωρησω ότι ήξεραν)....

    Οποτε αδερφέ μου μην εξαπτεσαι.
    Εγώ θα ηθελα την γνωμη σου για το ποιά θα έπρεπε να είναι η ελληνική στάση στο θέμα έτσι ώστε να εξυπηρετούνται τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα γιατι όπως βλέπεις όλοι οι άλλοι εξυπηρετήθηκαν.....

    Κι αυτο που πιο πολύ με νευριαζει είναι που διακόψαμε την ελληνοισραηλινή άσκηση και αναβάλαμε βιαίως την επίσκεψη ανωτατου εβραίου
    στρατιωτικού και μια μερα μετά ήρθε για τριημερη επίσκεψη ο άρχηγός της Τουρκικής 1ης Στρατιάς (αυτης που βρίσκεται απέναντί μας στον Εβρο στην κατεχόμενη Ανατολική Θρακη).

    Τουρκοι και εβραιοι να αλληλοφαγωθούν μας συμφέρει εμεις να μην εμπλεκόμαστε με τον έναν ή με τον άλλο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΞΕΥΤΙΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΟΥ.
    ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕ Η "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΟΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΟΚΑΪΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΙΣΑ ΨΑΡΟΚΑΪΚΑ ΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΝΑΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ.
    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΠΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΞΕΛΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΞΑΝΑ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ. ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΙΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ. ΝΙΩΘΩ ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΝ ΠΩ "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ". ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΝΤΟΚΤΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.
    ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ:
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ, ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΩΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ?????
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΖΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΕ ....ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΝΑΥΑΓΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ????
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΛΑ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΡΚΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι οι θέσεις μας ξεκαθαρίστηκαν και πάντα βρισκόμαστε στο ίδιο μετερίζι για την Ελλάδα.

    Δεν σου κρύβω αδερφέ μου ότι κι εγω συμπαθώ πολύ περισσότερο τους Παλαιστινίους ως λαό. (με εξαίρεση την Χαμας)

    Φυσικά η συγκριση δεν πάει στους Τούρκους ή στους Εβραιους για τους οποίους δεν τρέφω κάνενα αισθημα συμπάθειας αλλα απεναντίας..όπως κι εσυ.

    Το ότι τα υπό ελληνική σημαία πλοία σε διεθνη ύδατα είναι ελληνικό έδαφος είναι γεγονός συμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες αλλά έχω μια απορία που δύσκολα απαντιέται.

    Αν ο ελληνικός στόλος είχε αποκλείσει την Κύπρο και οι Ελληνοκύπριοι αδερφοί μας στριμωχναν τους Τούρκους στην Κερύνεια και ξεκινούσε διεθνής στόλος να πάει τρόφιμα κι φάρμακα στην Κερύνεια θα έπρεπε ή όχι να επέμβουν οι δικοί μας;

    Δύσκολο ερώτημα....

    Κι εγω σαν Ελληνας νομίζω ότι θα τους σταματούσα ίσως με κάποιο άλλο τρόπο αλλά θα τους σταματούσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΞΑΝΑ ΜΟΛΙΣ ΕΥΚΑΙΡΗΣΩ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή