Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΥΡΩ ΞΕΡΟΚΟΥΡΑΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΡΑΧΜΗ ΤΣΙΡΛΑ, ΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΔΥΟ....!!!!!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Τις τελευταίες μέρες, μερικοί φωστήρες, οικονομολόγοι του τίποτα,
εμφανίζονται θιασώτες επαναφοράς της ΔΡΑΧΜΗΣ, με συνοδό υποτίμηση, της τάξης τουλάχιστον του 30% και βλέπουμε.
Η συνταγή της κοτσάνας των πτυχιούχων του καμπινέ του Λόντον Σκουλ Οφ Οικονόμικς με αλληλογραφία (!!!!!!!!!!!), συνοδεύεται επίσης, με συμβουλές και παροτρύνσεις, για υποταγή στη πολιτική του κράτους-σερβιτόρου, δηλαδή της αποκλειστικής ενασχόλησής μας με τον τουρισμό, άντε και ολίγη από αγροτοκουλτούρα άνευ επιδότησης.....
Τα ίδια τούβλα, αρέσκονται να πιπιλίζουν και κάποιους καινοφανείς και κενοκεφαλείς αστέρες της οικονομικής ανάλυσης, με πρόθεμα Γιοακίμ ή Άμπραχαμ ή άντε και γαμήσου, για να καταστήσουν τη πρόταση επιδεκτική μαθήσεως της ασχετοσύνης μας ήλιε ανόητε.......
Δεν μου καίγεται καρφί, πίσω από ποια ταμπέλα φιλοξενούνται και αναπαύονται τα νεοεπελαύνοντα τούβλα (ή / και απατεώνες) της οικονομολογίας............
ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ: ΤΟΥΒΛΑ ή ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
Αν μπορούσε το οικονομολογικό τούβλο ο Παπακωνσταντίνου (κι ο Τζέφρις κι ο Καρατζαφέρης, κι ο Σαμαροφέρνης κι η Μητσοτάκαινα και οποιοσδήποτε γνωστός καραγκιόζης), να κάνουν παιχνίδι υποτίμησης του ΕΥΡΩ για να κερδοσκοπήσουν αυτοί σαν λαμόγια και τα αφεντικά τους τα προ πολλού κατονομασθέντα, μετά των έσω-έξω τραπεζών και χρηματιστών, ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.
Κι αν μπορούσαν οι λοιποί ευρωαπατεώνες, να τους έδιναν έγκριση για ευρωϋποτίμηση, ομοίως θα το έκαναν.
ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΒΔΗΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΜΕ "ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ" ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ????????
Ακριβώς τις ίδιες απάτες που επιδιώκουν και πετυχαίνουν με την υποτίμηση των ....μεροκάματων!!!!!!! Μια υπόγεια, απίστευτης αγριότητας, αναδιανομή του πλούτου υπέρ του Διεθνούς και ντόπιου τραπεζικού συστήματος, με συνέχιση της επιδότησης του πολιτικοδικαστικού κατεστημένου!!!!!!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ 
Είτε τους μισθούς και τις συντάξεις πετσοκόψουν, είτε υποτίμηση κάνουν, το οικονομικό αποτέλεσμα ρε λωποδύτες είναι το ίδιο. Το τίμημα-κόστος το πληρώνει ο λαός. Αυτοί που είναι φτωχοί, γίνονται φτωχότεροι και στις δύο περιπτώσεις, στον βωμό του ψεύδους της οικονομολογικής ανταγωνιστικότητας προϊόντων και υπηρεσιών.
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΜΟΕΙΔΩΝ, ΑΝΤΕ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΡΕ ΤΟΥΒΛΑ????????
Θα ανταγωνίσεται τον τεμενέ του σερβιτόρου με το νέο μοντέλο της OPEL, ρε άσχετοι????? Ούτε καν τα περίφημα κεράσια Στροπόνων, μπορούν να προκαλέσουν ανταγωνισμό με τα υποβρύχια που γέρνουν........
Για να ανταγωνίζεσαι ρε μαλάκες άλλους, μέσα σε μια ενιαία αγορά, πρέπει να θέλεις να παράγεις μερικά από τα βιομηχανικά ή τεχνολογικά προϊόντα των βιομηχανικών και προηγμένων συνεταίρων σου.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΛΛΑΓΗ" ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ
Οποιαδήποτε κίνηση πάνω σε αυτά τα συγκεκριμένα θέματα, βρωμοκοπάει απάτη ή ασχετοσύνη.
Τα προβλήματα οποιασδήποτε Δημόσιας Οικονομίας είναι:
1.--- Οι εκάστοτε διεφθαρμένες ληστοσυμμορίες του πολιτικοδικαστικού συνδικάτου εγκλήματος.
2.--- Ο βίαιος εκμηδενισμός του διεθνούς εμπορίου της χώρας με παράνομες επιδοτήσεις των εισαγόμενων και ενδοκοινοτικών (άλλων χωρών) βιομηχανικών (κυρίως) προϊόντων.
3.--- Η βίαια εξαφάνιση ή αποθάρρυνση της ντόπιας βιομηχανικής παραγωγής, ακόμα και της φασόν παραγωγής.
4.--- Η πολιτικοδικαστική ενθάρρυνση του παραεμπορίου και του λαθρεμπορίου. Το "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ" δεν είναι απλά οι πεινασμένοι λιανοπωλητές. Το πρόβλημα ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΙΓΑ για τη τοπική οικονομία, γιατί οι εβραιοκινέζικες πολυεθνικές τύπου cosco, πετυχαίνουν συμφωνίες ανεξέλεγκτης αποικιοκρατικής εγκατάστασης. Αυτές οι ανεξέλεγκτες συμφωνίες υποταγής, είναι οι πραγματικοί τροφοδότες του λαθρεμπορίου.

5.--- Ο μη χαρακτηρισμός ως "ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ", των οικονομιών γειτονικών κρατών, οι οποίες με φορολογικά και εισοδηματικά μέτρα που λαμβάνουν, ευνοούν την υπονόμευση της οικονομίας της χώρας-θύματος. Μια εθνοκεντρική οικονομία, οφείλει να αυτοπροστατευθεί και αντί να αυξάνει τη δική της φορολογία, πρέπει να λαμβάνει δασμολογικά αντίμετρα, κατά των οικονομιών γειτονικών χωρών. ΚΑΙ ΠΡΙΝ κάποιο αρχίδι σπεύσει να μου πει, ότι δήθεν στην ΕΕ αυτά δεν γίνονται, να βγει και να εξηγήσει τις συνεχείς ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (σχετικό παραπάνω 2).
6.--- Η έλλειψη θεσμών απαγόρευσης-αποθάρρυνσης της μετεγκατάστασης επιχειρήσεων σε τρίτες χώρες, του λεγόμενου χαμηλού κόστους, σε όλες ανεξαιρέτως τις περιπτώσεις, που οι μετεγκαθιστώμενες επιχειρήσεις, όχι μόνο δεν συνεισφέρουν, αλλά σκανδαλωδώς υπονομεύουν τη ντόπια παραγωγή και κυρίως τη ντόπια Δημόσια Οικονομία. Τέτοιες επιχειρήσεις, πρέπει να αντιμετωπίζονται με αυξημένη σκληρότητα, ανάλογης εκείνης που επιδεικνύουν αυτές σε βάρος της χώρας, την οποία θέλουν μόνο για τη χρησιμοποιούν σαν σκαλοπάτι και αδιαφορούν για τη συμβολή τους στη καταστροφή της ντόπιας οικονομίας.
7.--- Η έλλειψη πραγματικών κινήτρων, για επενδύσεις στη πραγματική βιομηχανία. Η μεγαλύτερη οικονομολογική μαλακία, είναι η "θεωρεία" ταύτισης των κινήτρων επενδύσεων με την εξαφάνιση του μεροκάματου, από αυτούς που χρησιμοποιείς για να παράγεις. Η Δημόσια Οικονομία για να επιβιώσει, πρέπει να είναι πρωτίστως ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ, με την έννοια, ότι το Εθνικό Συμφέρον υπερισχύει παντού και λαμβάνεται μέριμνα εξισορρόπησης και μείωσης των εισοδηματικών ανισοτήτων. Όταν ξέρεις, ότι η πείνα και εξαθλίωση της μάζας, φέρνουν την εξέγερση και τη καταστροφή, πρέπει να είσαι κάτι παραπάνω από οικονομολογικός μαλάκας, για να λες ότι δήθεν επενδύεις στο φτηνό ή / και ανύπαρκτο μεροκάματο.
8.--- Η συνεχιζόμενη έλλειψη μέτρων αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής, με ουσιαστικά χτυπήματα κατά των υπεράκτιων εταιρειών. Το γελοίο της υπόθεσης είναι, ότι κρατικές εταιρείες (Τράπεζες, Τηλεπικοινωνίες κλπ) πάνε (λέει) και "επενδύουν" σε τρίτες χώρες, ιδρύοντας .....υπεράκτιες εταιρείες!!!!!!!
9.--- Η συνεχιζόμενη ανεξέλεγκτη κυβερνητική στήριξη φοροφυγάδων επιχειρήσεων, οι οποίες για να συνεχίσουν να φοροδιαφεύγουν μέσω των κινήτρων επενδύσεων, πραγματοποιούν μαϊμού συγχωνεύσεις επιχειρήσεων, που "ιδρύονται" με σαφέστατη πρόθεση να ψευτοσυγχωνευτούν (ίδια ιδιοκτησία - κοινό επιχειρηματικό συμφέρον).
10.--- Η συνεχιζόμενη επιδότηση μεροκάματων και ασφαλιστικών εργοδοτικών εισφορών επιχειρήσεων, για δήθεν δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Εδώ το διεφθαρμένα ανύπαρκτο κράτος, κάνει τα στραβά μάτια, και δεν βλέπει ότι κατασκευάζονται νέες ψευτοεπιχειρήσεις, από τους ληστές-επιχειρηματίες που πραγματοποιούν τις περισσότερες απολύσεις, μόνο και μόνο, για να ......επαναπροσλάβουν με επιδότηση μεροκάματου και ασφαλιστικών εισφορών, στις ......ψευτο-νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις, αυτούς που .....απέλυσαν από τις ......μητρικές!!!!!!!!!!
11.--- Η ΣΥΝΕΧΙΖΌΜΕΝΗ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ που προμηθεύεται ο Δημόσιος Τομές, στοιχείο και αυτό, της υπάρχουσας διαφθοράς.
12.--- Οι συνεχιζόμενες πολιτικές, διάλυσης της εσωτερικής κοινωνικής συνοχής.

Τα παραπάνω, σαφώς και είναι συγκερασμός επιστημονικής γνώσης με μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία και διατυπώνονται με διορατικότητα στο αύριο, χωρίς να έχω τη παραμικρή ανάγκη να επικαλεστώ, κανέναν αυτόκλητο πούστη, πρόθυμο να με σώσει με μια θηλιά στον λαιμό, με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Θα κλείσω με μια συμβουλή, προς όλους εκείνους, οι οποίοι ναι μεν βλέπουν την υπάρχουσα πολιτική αναμπουμπούλα ένεκα διαφθοράς, που έφερε η εκτεταμένη διαφθορά, και είτε από πραγματική έλλειψη γνώσεων, είτε γιατί είναι περιπλανώμενοι αποτυχημένοι απατεώνες, που αρπάζονται από μια μαλακία που θα πει κάποιος "γιοακίμ", κάποιος "άμπραχαμ", κάποιος.......:

======== Είμαι καθολικά γδαρμένος ήδη με το ΕΥΡΩ, ο.κ.??????????????????
======== Είναι δυνατόν, να πείσει εμένα, οποιοδήποτε αρχίδι που λέγεται "γιοακίμ" και δεν ξέρω πως αλλιώς και να μου λέει "Έλα..... να μη σε κουράζω άλλο με το ΕΥΡΩ........ γύρνα κι από την άλλη, να σε ισορροπήσω με ένα δεύτερο ΔΡΑΧΜΙΚΟ ξέσκισμα, και να δεις που θα με θυμάσαι.......".
Και αυτό το καθίκι, είναι από τους συχνότερους ομοτράπεζους-συμβούλους του Εβραίου Πρωθυπουργού των Αθηνών!!!!!!!!!!!!
Να βρεθώ περιστασιακά στην ανάγκη, να κάνω για λίγο καιρό τον σερβιτόρο, δεν είναι ντροπή......
ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ, να με εξαναγκάζουν οι εβραιοευρωπαίοι, και να αποδέχομαι αιώνια καταδίκη, και να μη δικαιούμαι να κάνω τίποτε άλλο, από το να σκύβω ασταμάτητα, για να σερβίρω τον κάθε λιγδιάρη, ένεκα σχέσης υποταγής και κατασκευασμένης εξαθλίωσής μου!!!!! 
ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου