Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 3ΕΤΗ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΜΠΟΓΙΑ, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Η ιστορική έρευνα έχει διαψεύσει τη διεθνή προπαγάνδα του Ισραήλ, για τα περί ολοκαυτώματος των Εβραίων της Κομοτηνής, με εκτοπισμό τους στη "ΤΡΕΜΠΛΙΝΚΑ".




Ενώ, όχι μόνο δεν τιμούν τους ήρωες της Εθνικής μας αντίστασης, ένα πραγματικό ολοκαύτωμα του λαού μας από τους Ναζί, οι κατά καιρούς ΄τοπικού και κεντρικοί ηγετίσκοι, και ενώ ξηλώνουν τα εναπομείναντα μνειμεία ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ, βλέπουμε μια περίεργη ευκολία, με την οποία στήνονται παντού σε ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ δημόσιους χώρους τεράστιας προβολής, προκλητικά θρησκευτικά και εθνικά μνημεία Εβραίων, κυρίως επικεντρωμένα στη προπαγάνδα ενός ανύπαρκτου για μας ολοκαυτώματος Εβραίων.

Τη στιγμή που το Εβραιοελεγχόμενο καθεστώς της τελευταίας 20ετίας, προκαλεί με το ξήλωμα των Ελληνικών Εθνικών και Θρησκευτικών συμβόλων, καλό θα είναι οι κάτοικοι της Κομοτηνής, να ξεσηκωθούν και να πάρουν τις πρωτοβουλίες εκείνες, για να ξηλωθεί το προκλητικό "μνημείο" της εβραϊκής απάτης. Στη θέση του ψεύδους, να ανεγερθεί μνημείο Ελλήνων Ηρώων.

Σήμερα, 5-6-2010, αναγνώστης από τη Κομοτηνή, μου έστειλε το παρακάτω μήνυμα:  "Αγαπητέ, ---Θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτησή μου για το γεγονός της σύλληψης του φοιτητή νομικής, που διαμαρτυρήθηκε με τον τρόπο του, για τα πρόσφατα γεγονότα στην Γάζα. Ο συγκεκριμένος συνελήφθη επαυτοφόρω να γράφει με σπρέι σε μνημείο (= σοβαρότατη εγκληματική ενέργεια !!!) ---Μα καλά η Ελληνική Αστυνομία έχει τόσους πολλούς άντρες ώστε να τους διαθέτει για τη φύλαξη μνημείων;;;;  ΄Η μήπως τέτοια εύνοια απολαμβάνουν μόνο τα εβραϊκά μνημεία;;;;".

Η πληροφορία υπάρχει και στην εφημερίδα "ΧΡΟΝΟΣ" της Κομοτηνής http://www.xronos.gr/detail.php?ID=56359, σύμφωνα με την οποία, ο φοιτητής της Νομικής, φορτισμένος από τη ναζιστική επίθεση των Εβραίων κομάντος, εναντίων των πλοίων, που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, με αποτέλεσμα να δολοφονηθούν από τους Ναζί Σιωνιστές, 19 ακτιβιστές ειρήνης, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες. Είναι προφανέστατο, ότι ο φοιτητής, ήθελε να δείξει το πραγματικό πρόσωπο του Ναζιστικού Ισραήλ, όπως αυτό ιστορικά έχει αποκαλυφθεί στη συνείδηση όλων των Ελλήνων, τόσο με τα γεγονότα προ του Β' Παγκοσμίου πολέμου, όσο κατά τη διάρκεια και μετά από αυτόν, κι αμέσως μετά και μέχρι σήμερα, με τη Ναζιστική εισβολή Εβραίων από διάφορες χώρες, το 1946, στη Παλαιστίνη. Το ολοκαύτωμα σε βάρος των Παλαιστινίων και τα στρατόπεδα εξόντωσής τους που έφτιαξαν οι Εβραίοι, και υπάρχουν από το τέλος του Β' παγκόσμιου πολέμου μέχρι και σήμερα, είναι αδιάψευστος μάρτυρας.  

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ --- ΝΑ ΤΑ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

1 σχόλιο: