Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010

ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ...ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΖΑΝ ΤΙΣ "ΧΟΡΗΓΙΕΣ" ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

"ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010 το «Ποντίκι» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Έπαιζαν τις μίζες στο Χρηματιστήριο της Σοφοκλέους» και αναλυτικό ρεπορτάζ για τον τρόπο που ξέπλεναν και πολλαπλασίαζαν τις «χορηγίες» στο χρηματιστήριο.  Όλες οι λεπτομέρειες για την προσπάθεια της Εξεταστικής να ερευνήσει και να βρει ποιους «τζόγαραν» με το βρώμικο χρήμα πριν το παραδώσουν σε κόμματα ή πρόσωπα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έρευνα για το «μαύρο» χρήμα περιλαμβάνεται ο Λαυρεντιάδης που σήμερα εκτός των άλλων είναι και τραπεζίτης. (Σελ. 4)
ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ αναζητούν «τροχονόμο» γκρίνιας και συνεννόησης, καθώς οι έριδες και οι ανταγωνισμοί παρά τις συστάσεις Παπανδρέου, αντί να κοπάσουν, πληθαίνουν φέρνοντας στο προσκήνιο ανεξέλεγκτες κόντρες υπουργών και αυτοσχεδιασμούς, οι οποίοι φθείρουν την κυβερνητική εικόνα. (Σελ. 9)
ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ ο χρόνος αρχίζουν και φαίνονται τα «ψιλά» γράμματα της σύμβασης που υπέγραψε η κυβέρνηση με το ΔΝΤ  για τη λήψη των δανείων. Τα κείμενα θυμίζουν εποχές αποικιοκρατίας, καθώς η κυβέρνηση δεσμεύεται να μην ασκήσει νόμιμα δικαιώματα στην περίπτωση που οι πιστωτές προχωρήσουν σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων της χώρας. (Σελ. 22-23)
ΠΕΡΙΕΡΓΟ παιχνίδι στο χρηματιστήριο δημιουργεί υπόνοιες για μηχανισμό ο οποίος έχει τη δυνατότητα να σπρώχνει προς τα πάνω μετοχές σαν της Alapis (του Λαυρεντιάδη) και να τις μετατρέπει από «σκουπίδια», σε ελπιδοφόρα «χαρτιά». (Σελ. 5)
Το ΠΟΝΤΙΚΙ παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό, με άρθρα του  Γιώργου Ρωμανιά, Επιστημονικού Σύμβουλου ΙΝΕ-ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, και του δικηγόρου-εργατολόγου Δ. Περπατάρη. Ακόμα, η επιστημονική ομάδα και οι συντάκτες του «Π» απαντούν στα ερωτήματά σας (Σελ. 43-45).
ΕΠΙΠΛΕΟΝ μαζί με το ΠΟΝΤΙΚΙ και το «ΠΟΝΤΙΚΙ Travel» ένα ταξιδιωτικό οδηγό με ενδιαφέρουσες καλοκαιρινές περιηγήσεις για καλοκαιρινές περιηγήσεις και προτάσεις για αποδράσεις εντός και εκτός συνόρων.
ΜΑΖΙ ακόμη και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι Art», με εξώφυλλο τον Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος, με την ευκαιρία της καλοκαιρινής του περιοδείας και του νέου του δίσκου μιλάει με τόλμη για όλα:« Είναι τρισάθλιο να βλέπω τον Λοβέρδο να βγαίνει και να λέει πως πονάει για τα μέτρα που παίρνει. Κάποιος, που τον πληρώνουμε εμείς... ενώ ταυτόχρονα δηλώνει και ότι «τά’ χω πάρει με το ΚΚΕ»
ΤΕΛΟΣ, χωρίς άλλη οικονομική υποχρέωση… Το «Π» συνεχίζει τη μοναδική λογοτεχνική προσφορά για τους αναγνώστες του «Τα Άπαντα του Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ», με πρωταγωνιστή τον ανεπανάληπτο ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς και τον βοηθό του, τον περίφημο Γουάτσον. Στην Αθήνα κυκλοφορεί η «Η κοιλάδα του Φόβου» και στην επαρχία «Το Σκυλί των Μπάσκερβιλ».
Αναρτήθηκε από "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου