Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΕΜΦΘΕΙ, ΟΛΗ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ - ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ

Πιάστε τους "Μεγάλους".! Δεν βούλιαξε η χώρα από τον Τσουκάτο και τον Μαντέλη.!

Λαϊκή "απαίτηση" να εντοπισθούν και να συλληφθούν οι ...ηγέτες της εθνικής λεηλασίας της 35αετίας...
Το σημερινό κείμενο γράφεται ως... έκφραση διαμαρτυρίας σε όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες περί την υπόθεση Μαντέλη - Τσουκάτου, η οποία επιχειρείται να εμφανισθεί περίπου ως ...η μεγαλύτερη διαφθορά πολιτικών στην Ελλάδα, ενώ φυσικά δεν αποτελεί παρά μόνον "πταίσμα", συγκρινόμενη με τα ατιμώρητα κακουργήματα των ...ηγετών της Εθνικής λεηλασίας της χώρας επί 35 χρόνια...
Και θα είναι μεγάλη ...αμαρτία και μεγάλη ειρωνεία εις βάρος του κοσμάκη εάν η "κάθαρση" ολοκληρωθεί κατ' αυτόν τον τρόπο διότι κανείς -πιστεύω- σ' αυτήν την χώρα δεν θεωρεί τον Μαντέλη λ.χ. ως τον μόνον και τον μεγαλύτερο δωρολήπτη πολιτικό της χώρας...
Δεν μπορεί όσοι προκάλεσαν την πλήρη καταστροφή της χώρας προκειμένου να πλουτίσουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους αλλά και προκειμένου να διατηρήσουν τα πολιτικά τους "σκήπτρα" σε κόμματα και κράτος, να παραμένουν στο απυρόβλητο και να παριστάνουν τους ...υπεράνω κριτές...
Επιτέλους.!
Πρέπει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να ξεκινήσει μια γιγαντιαία έρευνα για τους ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΥΣ της μεταπολιτεύσεως τουλάχιστον, για να διαπιστωθεί εάν έφτιαξαν τις κολοσσιαίες περιουσίες τους με νόμιμους τρόπους και με βάση την βουλευτική τους αποζημίωση, ή πατρικές και ...συζυγικές περιουσίες, αφού προφανέστατα οι πλείονες εξ' αυτών ουδέποτε εργάστηκαν ως επαγγελματίες στον τομέα τους και συνεπώς δεν μπορούν να επικαλεστούν τέτοιου είδους εισοδήματα!
Επιτέλους.!
Πρέπει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να ξεσκεπαστεί όλη η πολιτική αλητεία της 35αετίας.
Λαϊκή "απαίτηση" είναι η δήμευση των περιουσικών στοιχείων όλων των ενεχομένων σε σκάνδαλα, και δη των σταυλισμένων εν τω κυνοβουλίω εθνοπατέρων με ταυτόχρονο άνοιγμα κάποιας επιτέλους πτέρυγας του Κορυδαλλού για να τους ...φιλοξενήσει.!.
Προέχει όμως η δήμευση των περιουσιών τους.
Αυτό θα τους ...πονέσει πιο πολύ, διότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι εν μια νυκτί από ...άρχοντες ...προύχοντες και ...μεγιστάνες του πλούτου θα μετατραπούν σε ...ανεπάγγελτους πειναλέους.
Ο φτωχός και καταδικασμένος -από τούδε- στην πείνα, απλός κοσμάκης, δεν θα μπορέσει να αντέξει τα βάναυσα και δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα που του επέβαλαν με το "έτσι θέλω" κάποιοι ξεπεσμένοι άλλοτε, και νυν εν πλήρη χλιδή διαβιούντες πολιτικοί αλήτες.
Η αξιοπιστία της χώρας θα αποκατασταθεί αυθημερόν, μόνο όταν η κοινωνία δει τα μέλη της διεφθαρμένης πολιτικής συμμορίας πίσω από τα κάγκελα.
Και το μαχαίρι αυτή τη φορά, ας μην φθάσει μέχρι το ...κόκκαλο, γιατί υπάρχει πολύ ξίγκι ενδιαμέσως.

Ας ακουμπήσει ΠΡΩΤΑ όσους διετέλεσαν υπουργοί ή και πρωθυπουργοί ακόμη, εάν θέλουμε να υπηρετήσουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ και μόνον αυτή!
Π.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου