Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΝΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΕ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΑΙΓΙΟ - ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΚΑ


Πατριωτικό Μέτωπο
Ακαδημίας 88 -- Αθήνα
Τηλ. Συντονιστή: 6979112273

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ .................. Αθήνα 1 Ιουνίου 2010
Δύο νέοι πατριωτικοί πυρήνες, συμπαρατάσσουν από σήμερα τις δυνάμεις τους, στην δημοκρατικότατη και οριζόντια αυτοοργανωτική δομή του Πατριωτικού Μετώπου.
Πρόκειται για τους πυρήνες της Έδεσσας του Νομού Πέλλας και του Αιγίου του Νομού Αχαίας με συντονιστές τους κ. Σίμο Σταυρακίδη στην Έδεσσα και κ. Δημήτρη Καϊπη στο Αίγιο.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, αισθάνεται την ανάγκη να καλωσορίσει δημοσίως τα δύο νέα μέλη του, δεδομένου πως πρόκειται για δύο γνωστούς αγωνιστές για την Πατρίδα, τη Δημοκρατία και τον Λαό μας.
Ο Σίμος Σταυρακίδης, είναι ο Πατριώτης εκείνος που χρόνια τώρα έχει γίνει ο «κυματοθραύστης» όλων των επιθέσεων των πρακτορίσκων του Γκρουέφσκυ στην Κεντρική Μακεδονία, πάντα με το κεφάλι ψηλά και πάντα με αξιοπρέπεια. Ο Δημήτρης Καίπης από την πλευρά του, είναι ο ακατάβλητος εκείνος Πατριώτης, που συνεχίζει ακούραστα τους αγώνες του για την Πατρίδα και τον Λαό μας, στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται.
Οι Πατριώτες των περιοχών της Έδεσσας και του Αιγίου, μπορούν να επικοινωνούν με τους Συντονιστές αυτών των περιοχών, με τον κ. Σταυρακίδη στο 6946300296 και με τον κ. Καϊπη στο 6974247702, έτσι ώστε να υπάρξει ο μέγιστος δυνατόν συντονισμός στον κοινό αγώνα  κατά των νεοταξιτών, της επιχειρούμενης διάλυσης του κοινωνικού μας  ιστού και της μείωσης της εθνικής μας αξιοπρέπειας που αυτοί κομίζουν.
Εδώ να προσθέσουμε πως σε πολλές ακόμη περιοχές της χώρας, καθημερινά γίνονται επαφές και συσκέψεις για τη δημιουργία πυρήνων του Πατριωτικού Μετώπου, απ' άκρου σ' άκρη σε όλη την Ελλάδα, ενώ ήδη δημιουργούνται και ειδικού προσανατολισμού πατριωτικές οργανώσεις στο πλαίσιο του Κινήματος. Όπως το ήδη διαμορφωμένο των Βορειοηπειρωτών με συντονιστή τον λεβέντη Χειμαριώτη Πύρρο Γκούμα (τηλ. 6974424717), ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκρότηση πυρήνα των Ελληνόψυχων Πομάκων στην Ξάνθη καθώς και Συνδικαλιστική Οργάνωση των εργαζόμενων του ΙΚΑ. Παράλληλα, η Οργάνωση του Πατριωτικού Μετώπου Θεσσαλονίκης προχωρά στην πρώτη της ανοιχτή συγκέντρωση στις 13 Ιουνίου, ενώ εγκαίνια στο «Στέκι του Πατριώτη», (Αρμοδίου 14) θα κάνει η Οργάνωση του Κέντρου της Αθήνας, στις 20 Ιουνίου.
Η έντονη αυτή δραστηριότητα του απλού λαού σε ολάκερη την Ελλάδα, που ξεκόβει από βαρίδια, ιδεολογικοπολιτικές και κομματικές εξαρτήσεις, ψευδοδιλλήματα του τύπου «αριστερά-δεξιά» και αυτοοργανώνεται συμπαρατασσόμενο στο Πατριωτικό Μέτωπο, μόνο ελπίδα μπορεί να γεμίζει τον κάθε Έλληνα, τις ιδιαίτερα κρίσιμες ώρες που περνά η Πατρίδα και ο Λαός μας. Η διάθεση για προσφορά, η άρνηση του χθες και η ενατένιση ενός μέλλοντος, δύσκολου μεν αλλά ελπιδοφόρου, είναι τα χαρακτηριστικά των μελών και φίλων του Πατριωτικού Μετώπου, που θεωρούν πως «ήλθε η ώρα η Πατρίδα να βρει τα παιδιά της, για να ξαναστήσει την χαμένη της αξιοπρέπεια, να στείλει την κατοχική κυβέρνηση του ΔΝΤ και των εκφραστών της, από εκεί που ήρθαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου