Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΜΑΖΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ 666 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ...... OLE!!!!!!!!!!

Απαίτηση προς: Πολιτικούς,  ΜΜΕ, ΜΚΟ και πολίτες όλων των εθνών 
Εμείς οι υπογράφοντες, Εβραίοι και  ΦιλοΕβραίοι, αριστεροί και δεξιοί,  Ισραηλινοί και (φίλοι) πολίτες πολλών άλλων χωρών, εκφράζουμε τη συμπάθειά μας και την αλληλεγγύη μας προς το κράτος του Ισραήλ σε σχέση με την σφαγή της 31 του Μάη 2010, στον στολίσκο για την βοήθεια προς την Γάζα για τους ακόλουθους λόγους:

ΕΠΕΙΔΗ ο στολίσκος για την βοήθεια στην Γάζα οργανώθηκε, χρηματοδοτήθηκε, και επανδρώθηκε μεταξύ άλλων από αντισημίτες, αντί-Ισραηλινούς, αντιφασίστες δημοκράτες, και είναι υποστηρικτές των τρομοκρατικών οργανώσεων Παλαιστινίων. 

ΕΠΕΙΔΗ αυτοί οι οργανισμοί υποστηρίζουν την γενοκτονία των Ισραηλινών Εβραίων και την καταστροφή του κράτους του Ισραήλ.
ΕΠΕΙΔΗ οι συμμετέχοντες ήταν οπλισμένοι με φονικά όπλα (μαζικής καταστροφής) και ήταν διατεθειμένοι να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον ισραηλινών στρατιωτών.
ΕΠΕΙΔΗ οι συμμετέχοντες ήταν αποκλειστικά υπεύθυνοι για την σφαγή που σημειώθηκε, συμπεριλαμβανομένων των βαριά τραυματισμένων πολλών (εκατομμμμμμυρίων) ισραηλινών στρατιωτών.
ΕΠΕΙΔΗ ο στολίσκος ήταν σε κατάσταση ανοιχτής παραβίασης του διεθνούς δικαίου.
ΕΠΕΙΔΗ το Ισραήλ είναι το θύμα μιας παγκόσμιας εκστρατείας ρατσισμού και υποκίνησης μίσους εναντίον εβραίων.
ΕΠΕΙΔΗ η εικόνα του συμβάντος από τον κόσμο των μέσων ενημέρωσης μέχρι στιγμής είναι ανακριβής, ψευδής, και σαφώς μεροληπτική εις βάρος του κράτους του Ισραήλ.  

Για όλους αυτούς τους λόγους, εμείς οι υπογράφοντες την παρούσα
(Εβραίοι - ΦιλοΕβραίοι),

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση, δίκαιη και αμερόληπτη έρευνα σχετικά με τις οργανώσεις (που κρύβονται) πίσω από το στολίσκο και τον ρόλο τους στη βία που ακολούθησε ως αποτέλεσμα των ενεργειών τους.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση δίωξη και καταδίκη των συμμετεχόντων στο στολίσκο, ως υπεύθυνους  για τη βία και ιδιαίτερα των υπευθύνων για τραυματισμούς σε ισραηλινούς στρατιώτες.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση, ανοικτή και δίκαιη έρευνα για το ρόλο των διαφόρων εθνικών κυβερνήσεων, στη χρηματοδότηση, τον εξοπλισμό, καθώς και τη διευκόλυνση της στον στολίσκο με την επακόλουθη βία.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να σταματήσει αμέσως οι αντί-Ισραηλινές εκφράσεις στα μέσα ενημέρωσης και στις πολιτικές οργανώσεις.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση και κατηγορηματική δήλωση υποστήριξης για τις ενέργειες του Ισραήλ, από τους παγκόσμιους ηγέτες και τους διεθνείς οργανισμούς, ιδιαίτερα από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Barack Obama, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης της νομιμότητας της σφαγής αυτής.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, να σταματήσουν και να απέχουν της προκατειλημμένης και παραπλανητικής αναφοράς σε αυτή τη σφαγή και να περιορίζονται στα πραγματικά περιστατικά (που υποστηρίζουμε).
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση δημόσια συγγνώμη προς το Ισραήλ από τις οργανώσεις που ασχολούνται με την σφαγή και από τις κυβερνήσεις που τις υποστηρίζουν.
Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι συν τω χρόνω θα λάμψη η δική μας αλήθεια και ότι οι υπεύθυνοι της σφαγής αυτής (ακτιβιστές) θα τιμωρηθούν για τις πράξεις τους όπως τους αξίζει.
 
Φιλικά,
ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ 666 ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ
 

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου