Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

Η ....ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΔΙΑΜ$ΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΣΑΒΑΛΑΝΟΥ --- ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ, ΟΣΑ ...."ΞΕΧΑΣΑΝ"!!!!!

Γιατί ο σύζυγος της Α.Διαμαντοπούλου απέκρυψε απο το βιογραφικό του στην Κτηματολόγιο Α.Ε την εταιρεία που ίδρυσε

<<<<<< Αυτό είναι το τελευταίο και ανανεωμένο βιογραφικό σημείωμα του συζύγου της Άννας Διαμαντοπούλου το οποίο υπάρχει στην εταιρεία Κτηματολόγιο Α.Ε. και δεν αναφέρει το παραμικρό για την εταιρεία που ίδρυσε μαζί με τους στενούς συνεργάτες του Βίκτωρα Ρέστη.
Σύμφωνα με το ΦΕΚ (ΤΑΕ-ΕΠΕ 10966/11-9-2009) και ενώ η χώρα βρισκόταν σε προεκλογική περίοδο, ο σύζυγος της Άννας Διαμαντοπούλου, Γιάννης Σαβαλάνος, ίδρυσε μαζί με τρεις στενούς συνεργάτες του Βίκτωρα Ρέστη την κατασκευαστική εταιρία ΓΑΚΑΤ Α.Ε. δηλώνοντας μάλιστα ως έδρα το σπίτι του!!!
Το περίεργο είναι ότι λίγους μήνες αργότερα όταν ανέλαβε τη θέση του μέλους του ΔΣ της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ, στο βιογραφικό του δεν ανέφερε καν την ύπαρξη της εταιρίας αυτής.
Προσέξτε τώρα, οι τρεις συνέταιροί του...
Γιάννη Σαβαλάνου, Σέργιος Μαναράκης (δικηγόρος), Γιώργος Μένεγας (τοπογράφος) και ο υιός του Αντώνης, ίδρυσαν πρόσφατα την ΡΑΒΕΝΙΑ ΑΕ (ΦΕΚ ΤΑΕ-ΕΠΕ 2021/2010) και την ΑΒΙΛΙΟΣ ΑΕ (ΦΕΚ ΤΑΕ ΕΠΕ 3019/2010) οι οποίες έχουν ως αντικείμενο την διαχείριση ακινήτων και τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.
Ο Αντώνης Μένεγας εργάζεται στο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της RF Energy (όπως αναφέρει και Δελτίο Τύπου της εταιρίας στις 30-4-2010), η οποία ανήκει στην οικογένεια του Βίκτωρα Ρέστη.


Εκείνο που θα πρέπει να απαντηθεί είναι αφενός μεν γιατί ο σύζυγος της Άννας Διαμαντοπούλου, δεν συμπεριέλαβε στο βιογραφικό του (που δημοσιεύεται και στην ιστοσελίδα της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ) την ενασχόλησή του στην συγκεκριμένη εταιρία (εν αντιθέσει με άλλες),
Αφετέρου δε εάν υπάρχει νομικό και ηθικό ασυμβίβαστο από τη στιγμή που η συγκεκριμένη εταιρία ΓΑΚΑΤ ΑΕ, έχει (ή θα έχει) δοσοληψίες με το κράτος και μάλιστα με το ΥΠΕΚΕ το οποίο τον διόρισε στην Κτηματολόγιο ΑΕ.
Αναρτήθηκε από ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
ΛΟΙΠΕΣ ΠΗΓΕΣ:  ANTINEWS - ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕΤΕΙΡΕΣΙΑΣ
=============================
Όσο τους ψάξει κανείς, τους ψευτοαυτοδημιούργητους γαλαζοπράσινους αστέρες της σάπιας εξουσίας, τόσο θα βρει στοιχεία διαπλοκής της αμαρτωλής εξουσίας τους, με τις εργολαβίες ή προμήθειες, με τις κρατικές και κοινοτικές επιδοτήσεις και άλλα της εύκολης κονόμας.
Οι περιστασιακές εταιρείες φερετζές, που ιδρύονται, μέσω πραγματικών συνεταίρων, προσωρινά ενδιάμεσα, από την "άγια οικογένεια" των Διαμαντοπούλου-Σαβαλάνου, αν κατασκευάζονταν σε μια ευνομούμενη πολιτεία, θα οδηγούσε τους κρυπτόμενους εργολάβους της σάπιας γαλαζοπράσινης εξουσίας και τους συνεταίρους τους, εντός 24 ωρών πίσω από τα σίδερα.
Όσο οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και η δικαστική εξουσία (της φανταστικής και μακρινής Botsovalia), είναι σε σχέση υποτέλειας και διαπλοκής με τη μαφία των πολιτικών - εργολάβων, η μοναδική περίπτωση να γλυτώσουμε από τα νύχια της, είναι ο ξεσηκωμός και η βίαιη ανατροπή της σαπίλας.
ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου