Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΟΥΜΠΟΪΛΙΚΙΑ, ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ, ΣΤΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ:
"Αγαπητό blog,
σου στέλνω email αγανακτησμένος έπειτα από τα όσα έχουν συμβεί στις πρυτανικές εκλογές του αρχαιότερου πανεπιστημίου της χώρας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Για σήμερα, Δευτέρα, είχαν προγραμματιστεί οι - ήδη μία φορά αναβληθείσες - πρυτανικές εκλογές του ΕΚΠΑ
Η πρώτη αναβολή έγινε έπειτα απο καταγγελίες του Προέδρου του Τμήματος της Νομικής, κ. Φορτσάκη και υποψήφιου πρύτανη, για νοθεία στους εκλογικούς καταλόγους των υποψήφιων διδακτόρων της Ιατρικής. Η καταγγελία έπιασε τόπο, καθώς ο κατάλογος των 10.000 ψηφοφόρων περιορίστηκε αισθητά στις 4.500 περίπου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να παρατηρήσω ένα ... μάλλον ... τυχαίο γεγονός: Ο Πρόεδρος της Ιατρικής, κ. Στεφανάδης είναι, επίσης, υποψήφιος πρύτανης!!!!!!!
Έπειτα από διάφορες αντεγκλήσεις, απαράδεκτες για μέλη Δ.Ε.Π., οι εκλογές ορίστηκαν για τη Δευτέρα και την Τρίτη, 7 & 8 Ιουνίου.
Σήμερα, λοιπόν, Δευτέρα, όταν επιχείρηθηκε να ξεκινήσει η διαδικασία, μέλη της αριστερής παράταξης των ΕΑΑΚ εισέβαλαν σε όλα τα εκλογικά κέντρα που βρίσκονταν στο κέντρο της Αθήνας και άρπαξαν - στην κυριολεξία - τις κάλπες. Αποτέλεσμα αυτού να μην ψηφίσουν οι φοιτητές της Νομικής, του Οικονομικού, του Πολιτικού, των ΕΜΜΕ, του Παιδαγωγικού και των Νηπιαγωγών.
Και ας πούμε ότι ώς εδώ, έχουμε ψιλοαναμενόμενες συμπεριφορές ... Μας έχουν συνηθίσει οι αριστερές παρατάξεις σε καταφένστατες καταπατήσεις του δικαιώματος του εκλέγειν ...
Η συνέχεια όμως της ημέρας αποδείχθηκε πολύ χειρότερη ...
Προς το τέλος της διαδικασίας, εντεταλμένοι "φοιτητές", που φημολογείται ότι στήριχαν τον κ. Στεφανάδη, διαβλέποντας ότι το αποτέλεσμα για αυτούς δεν είναι πολύ θετικό (ο Στεφανάδης είχε μεγάλη δυναμική σε αυτές τις κάλπες στο φοιτητικό), έκαναν έφοδο στη Φιλοσοφική Σχολή και άρπαξαν τις κάλπες που ψήφιζαν οι εκεί φοιτητές!!!!!!!!!!!!
Να τονίσουμε ότι στη Φιλοσοφική, μεγάλη δυναμική είχε αναπτύξει ο έτερος υποψήφιος Πρύτανης και Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής, κ. Πελεγρίνης.
Δεδομένου ότι οι κ.κ. Στεφανάδης και Πελεγρίνης είναι τα μεγάλα φαβορί των εκλογών αντιλαμβάνονται όλοι το παιχνίδι που έχει παιχτεί ...
Η βασική διαφορά στις αρπαγές των καλπών είναι ότι αυτοί που έκαναν τη δουλειά στην Αθήνα, είναι δηλωμένα μέλη των ΕΑΑΚ που ουσιαστικά είχαν από τις προηγούμενες μέρες δείξει τις προθέσεις τους, ενώ οι άλλοι, στη Φιλοσοφική, ανήκουν, σύμφωνα με μαρτυρίες, στο σκληρό πυρήνα των υποστηρικτών του Στεφανάδη.
Αλήθεια, έτσι ονειρεύεται να διοικήσει το Πανεπιστήμιο ο Πρόεδρος της Ιατρικής;; Με νοθεία (βλέπε κατάλογοι) και βία (βλέπε αρπαγή καλπών);;;;;;;;;;;;;;

Ένας αγανακτισμένος φοιτητής της Νομικής
Γιάννης Παπαδόπουλος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου