Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΑΒΑΛΕ

Κάποιοι αποτρελάθηκαν και πάνε να φτιάξουν ....."αντίσταση" με ταμπέλα "προόδου", για κάποιον κίβδηλο "ήρωα", που κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο της Τούμπας, γίνεται σεισμός από τη λαοθάλασσα, με το "υπερσύνθημα": "ΠΑΠΑ - ΠΑΠΑ - ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ". Δεν προλαβαίνω να σβύνω e-mails!!!!!
ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΑΛΕΨΕΙ?????
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΩΡΕ ΤΟ ΤΡΑΓΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ????
ΜΗΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΞΕΧΕΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ?????

ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΟΣΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ????
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΟΚΤΖΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΠΙΑΤΟΥ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΕΣΤΡΑ ΜΕ ΣΚΑΤΑ, ΧΑΡΙΝ ΠΟΙΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΗΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ?????
ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑΡΙΟ. ΤΟ ΦΤΥΝΩ.
ΑΛΛΑ ΡΕ, ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΟΣΥΝΗΣ, ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΡΕΣΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ.
"ΠΑΠΑ - ΠΑΠΑ - ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ"!!!!!!!!!! ΘΡΙΑΜΒΟΣ. ΜΠΗΚΕ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΝΕΟΚΟΠΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ.
ΣΚΑΤΑ......................
ΚΑΙ ΠΡΩΤ' ΑΠ' ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΛΛΑΚΑ ΡΑΣΟΦΟΡΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΤΙ ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ. ΟΧΙ ΜΙΑ, ΟΧΙ ΔΥΟ. ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΤΟΣΗ ΔΑ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΔΙΕΘΕΤΕ, ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ, ΑΝΤΙ ΝΑ "ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ" ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑΡΙΟ........
"ΠΑΠΑ -ΠΑΠΑ -ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ"!!!!!!!!!!!! ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΜΕ ΑΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΚΩΤΩΝΕΙ.

"ΠΑΠΑ - ΠΑΠΑ - ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ", ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΦΡΟΙ, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΜΑΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ.
ΘΕΛΕΤΕ ΩΡΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΕΛΕΨΑΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ. ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΟΥΣΤ.......
ΠΑΡΤΕ ΡΕ, ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΦΩΦΩ, ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ, ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΣΑΣ. ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ!!!!! ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΕΣ ΟΥΛΕΣ ΜΑΖΙ, ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΓΚΟΥΖΓΚΟΥΝΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟ ΣΑΣ........ ΚΑΙ ΠΑΙΝΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΑΝΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ, ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.......
ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ, ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΜΕΣ......

ΦΤΙΑΧΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ....ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΧΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ......
ΟΧΙ ΡΕ, ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΡΑΣΣΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ, ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ ΠΑΠΑ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου