Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΥΠΟΥΡΓΟΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΠΑΕ 5 Χ 5 ΜΕ ΑΣΤΕΡΙ, ΕΝΑΝ ΤΣΙΠΟΥΡΙΔΗ, ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ "ΑΛΛΑΓΗΣ", ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ -- ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ .....OLE!!!!

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ …. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!

Πριν λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει για τη διάλυση που επικρατεί στο ΥΠΕΚΑ , με τους πεταμένους φακέλους και τις επικοινωνιακές ανοησίες, χωρίς ποτέ να διαψευστούμε…
Σήμερα μας κοινοποιήθηκε ένα email, που επιβεβαιώνει τη διάλυση του κράτους.
Οι εργαζόμενοι-δημόσιοι υπάλληλοι του ΥΠΕΚΑ και του Υπουργείου Οικονομίας (και μαζί και η Πολιτική τους ηγεσία-βλέπε email) ασχολούνται με ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα 5Χ5, με τις συνθέσεις των ομάδων τους και με τις φανέλες τους.
Θα μας πει κάποιος: Μα κακό είναι να παίζουν μπάλα;
Και απαντούμε : Βεβαίως για τους εξής λόγους:
1) Το πρωτάθλημα αυτό δεν είναι εσωτερικό των Υπουργείων. Είναι πρωτάθλημα ιδιωτικών εταιρειών, εργολάβων, προμηθευτών του Δημοσίου. Η λίστα των συμμετοχών (βρίσκεται στα χέρια μας) απαρτίζεται από όλα τα εργολαβικά μπουμπούκια των δημοσίων έργων και της ενέργειας, από ΤΕΡΝΑ έως ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ. Και τώρα συμμετάσχουν και τα Υπουργεία που…αναθέτουν εργολαβίες και ελέγχουν αυτές τις εταιρείες, επ’ ονόματι του Ελληνικού λαού.
2) Διοργανωτής του πρωταθλήματος αυτού, όπως προκύπτει από το email , είναι ο κύριος Ι. Τσιπουρίδης, Πρόεδρος της ΕΛΕΤΑΕΝ, μιας δήθεν ΜΚΟ. Όπως όμως μάθαμε επιπλέον (και τον προκαλούμε σε διάψευση, αν τολμά), οργανωμένο στέλεχος του ΠαΣοΚ και τέως απλός υπάλληλος ΔΕΗ, κος Ι. Τσιπουρίδης διορίστηκε από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ως ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ σε ΔΕΚΟ (τη ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ), με μισθό που υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ, κρατικό αυτοκίνητο, συν βενζίνες, συν κινητά, συν γραμματείς κλπ. Το πόσο περίεργος είναι ο διορισμός του, προκύπτει μόνο και μόνο από το γεγονός ότι ολόκληρος χρυσοπληρωμένος ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει και ασχολείται με…διοργάνωση ποδοσφαίρου 5Χ5.
Λυπούμαστε για αυτή την κατάντια του δημοσίου, διότι κάποιοι κρατικοδίαιτοι σκοτώνουν την ώρα τους με σαχλαμάρες, τη στιγμή που οι μικρομεσαίοι, και οι χαμηλόμισθοι έχουν γονατίσει από τα μέτρα λιτότητας της Κυβέρνησης. Παρεμπιπτόντως κε Παπανδρέου , αντί να μας κάνετε συνέχεια πλύση εγκεφάλου για τις ευθύνες Καραμανλή το εμπεδώσαμε πιστέψτε μας , ας ασχοληθείτε επιτέλους και με τη δική σας κακή διακυβέρνηση
ΥΓ: Εάν πληροφορηθούμε πως: α) οι υπάλληλοι του Υπουργείου Υγείας θα παίξουν ποδόσφαιρο με τις Φαρμακευτικές Εταιρίες και β) οι υπάλληλοι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα παίξουν ποδόσφαιρο με τους Προμηθευτές Οπλικών Συστημάτων…θα ανακαλέσουμε, διότι θα έχει σημάνει πως: το ποδόσφαιρο αποτελεί «νέα μέθοδο κατά της διαπλοκής», στα πλαίσια της νέας διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ….
Περιμένουμε κάποια εξήγηση ή αντίδραση από τις πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου