Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΩΠΟΔΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ, ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΑΛΙΝΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Ανίκανη η κυβέρνηση, παρακολουθεί τις εξελίξεις

Η Πολιτική Πρόταση εδώ και μήνες έχει αναγάγει το θέμα με το παράνομο λαθρεμπόριο των αλλοδαπών σε πρώτο θέμα, με καθημερινές αναρτήσεις.
Η ανίκανη κυβέρνηση των υπαλλήλων του ΔΝΤ παρακολουθεί εκ του μακρόθεν το θέμα ανήμπορη να κάνει τα αυτονόητα, συντηρώντας έτσι το καθημερινό αίσχος που αποτελεί ντροπή για μια συντεταγμένη κοινωνία.
Εχθές επιτέλους έγινε συζήτηση στη βουλή για το θέμα.
Το αποτέλεσμα;
Μια θλιβερή εμφάνιση του πρωθυπουργού που εκτός από απέχθεια δημιούργησε επιπλέον οργή και αγανάκτηση
.
Ο πρωθυπουργός ικανοποιημένος για τα επιτεύγματά του δήλωσε περιχαρής ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ότι έχουν γίνει κατασχέσεις προϊόντων και ότι το φαινόμενο αποτελεί ντροπή και φανερή φοροδιαφυγή.
Και λοιπόν;
Μήπως πρέπει να του πει κάποιος από τα "σαΐνια" που έχει συμβούλους του ότι ο Πρωθυπουργός υπάρχει ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.

Η δημόσια δήλωση ανικανότητας δεν αποτελεί κανένα άλλοθι για το συνεχιζόμενο αίσχος.
Τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο αρμόδιος υπουργός (ξέρετε ο πιο ικανός) οφείλουν άμεσα να δώσουν λύση στο πρόβλημα. Εάν δε μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα, πως είναι δυνατόν να δώσουν λύση σε άλλα πιο σοβαρά θέματα;
Το θέμα όμως δεν είναι μόνο αυτό.
Οι υπάλληλοι του ΔΝΤ είναι όχι μόνο ανίκανοι να δώσουν λύση, αλλά και εντελώς άσχετοι. Αμφιβάλω αν έχουν ακριβή εικόνα για το τι συμβαίνει με το λαθρεμπόριο των αλλοδαπών. Στις βίλες που μένουν, στην Εκάλη και τη Κηφισιά δε βλέπουν τέτοια φαινόμενα. Στους γυάλινους πύργους που ζούνε δε βλέπουν τι γίνεται πιο πέρα.

Είναι άσχετοι, ανίκανοι και άχρηστοι.
Δεν τους ταιριάζει κανένας σεβασμός γιατί ο σεβασμός κερδίζεται και δεν επιβάλλεται. Από τη στιγμή που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν απλά καθημερινά ζητήματα, είναι αδύνατο να δώσουν λύση στα μεγάλα προβλήματα που μας βασανίζουν.
Από τη στιγμή που δεν τους ενδιαφέρει η αξιοπρέπειά μας δεν τους πρέπει και κανένας σεβασμός.
Από τη στιγμή που επισήμως συντηρούν το λαθρεμπόριο με την ανοχή και την ανικανότητά τους, τότε δεν νομιμοποιούνται να ΖΗΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.
Είναι οι ίδιοι παράνομοι στη συνείδησή μας.

Το παραμύθι με το ότι δεν είναι όλοι ίδιοι να τελειώνει.
Από τη στιγμή που συντηρείται μια αισχρή κατάσταση και όλοι ίδιοι είναι και τις ίδιες ευθύνες έχουν.
Εάν διαφωνούν κάποιοι υπήρχε και υπάρχει η λύση της παραίτησης.
Αλλιώς κάντε τις κότες και μη μιλάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου