Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΚΑΛΑΜΙΔΑΣ, Ο ΑΡΕΙΟΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ -- ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΣΤΙΣ 31-12-2009 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΝΑ ΤΟΝ ...ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!!!!

 Σύμφωνα με το επισημότατο βιογραφικό του, που βρίσκεται στο   http://www.areiospagos.gr/proedros.htm,  ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου ΚΑΛΑΜΙΔΑΣ, είναι ένας πραγματικός Άρειος Δεινόσαυρος.
 Γεννήθηκε στις 17-12-1944 και σύμφωνα με αυτό, είναι 65 χρονώνε, 4 μηνώνε και 23 ημερώνε (αν και εδώ που τα λέμε, φαίνεται και ολίγον μεγαλύτερος!!!!!
Και ουχί μόνον!!!!!!
Ο άρειος δεινόσαυρος (και ως γνωστόν και άγριος με την οπισθοπορεία κάθε κατσίκας και αιγός), διαθέτει εγκεκριμένη και αναγνωριζόμενη προϋπηρεσίαν:
>>>>> Στρατιωτικής Θητείας, έτη 2 και μήνας 2,
>>>>> Δικηγορίας...... έτη 2 και μήνας αδιευκρίνιστους,
>>>>> Δικαστικό Σώμα, έτη 38 και μήνας 3 !!!
-----------------------------------------------------------------------
TOTAL ASFALISIS:....ΕΤΗ 42 και ΜΗΝΑΣ 5 !!!!!!!!!!!!!
Τι Λοβέρδος και παπάρια λάχανα. Τον άνθρωπο όπου και να τον ακουμπήσεις θα σε στείλει στο γιουράσικ παρκ....
Τώρα. Αν εκραγώ και πω περιεργαρισμένος "τι διάολο τον κρατάνε τέτοιον δεινόσαυρο", ξέρετε τι θα μου πουν με τη γνωστή και μη εξαιρετέα καταστρατήγηση της νομιμότητάς τους, γράφοντας στα δια ταύτα τους τα 42,5 χρόνια ασφάλισης???
Πως δήθεν, ο πας εις ευπρεπής δεινόσαυρος, θεωρητικά, κλείνει το 65 έτος της ηλικίας του στις 31-12-2010,
αλλά λένε εκ προοιμίου ψέματα, γιατί ο συγκεκριμένος ισόβιος δεινόσαυρος ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ 65 ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ 31-12-2009,
ΔΙΟΤΙ, με την ίδια νομοκανονική μαλακία, θεωρητικά πιάνεται για την ασφάλισή του, ως ημερομηνία γέννησης, η ...1-1-1944.--
Παράνομεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε................... 
ΟΥΦφφφφ.... της κατσικοσύνης ήλιε ανόητε, ας  μελωδήσω....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου