Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΙΤΑΛΙΑΣ

Όλα τα είχε η Μαριορή η μασονία της έλειπε! Σάλος στο “Δημοκρατικό Κόμμα” της Ιταλίας, ναι, το πρώην ΚΚΙ, το μεγαλύτερο κομμουνιστικό κόμμα της δύσης, που…

…επικράτησαν σ’ αυτό οι «εκσυγχρονιστές» (αντίστοιχοι της εποχής Σημίτη και γιάπηδων, για να καταλαβαινόμαστε), και τώρα ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα: Μασονία!
Το έγκυρο και ιστορικό περιοδικό της ιταλικής αριστεράς “Rinascita”, με αφορμή την επιστολή του Γερουσιαστή Lucio D’Ubaldo και μέλος του Πολιτικού Γραφείου του “Δημοκρατικού Κόμματος” Ιταλίας, προς το Γραμματέα του κόμματος Pierluigi Bersani, που επισημαίνει την εκλογή μασόνων υποψηφίων του κόμματος στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και προώθηση σε θέσεις κλειδιά στο κόμμα (ναι, γνωστή και σ΄ εμάς συνταγή να βλέπουμε από το πουθενά, ουρανοκατέβατους και συχνά ενταγμένους σε άλλα κόμματα, να διορίζονται στο “αντίπαλο” κόμμα βουλευτές, διοικητές οργανισμών και υπουργοί).
O Lucio D’Ubaldo τα λέει χύμα, τα χώνει (για να χρησιμοποιήσουμε και μερικές “λαϊκές”, αλλά πολιτικές εκφράσεις): «Όταν η μασονία μολύνει το Δημοκρατικό Κόμμα, οφείλουμε να έχουμε το κουράγιο της άμεσης και σταθερής αντίδρασης»!
Υπόψη πως στο καταστατικό του κόμματος απαγορεύεται ρητά η συμμετοχή σε οργανώσεις με κρυφούς σκοπούς και ειδικότερα στη μασονία…
Τρικυμίες, λοιπόν, στο εκσυγχρονισμένο “Δημοκρατικό Κόμμα” Ιταλίας… από αυτούς που ανήκουν στο «βαθύ σοσιαλιστικό» ιταλικό χώρο…
Τι να γράψουμε περισσότερα…
Ας αναλάβουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι και τα στελέχη του εδώ αδελφού κόμματος (ΠΑΣΟΚ), να χάσουν λίγο χρόνο και να δουν το ζήτημα.
Πάντα, αν τους ενδιαφέρει…
Το άρθρο της “Rinascita” (Αναγγέννηση), ΕΔΩ
Η προσωπική ιστοσελίδα του Γερουσιαστή με το μεγάλο κουράγιο, ΕΔΩ (και... να κοιτάξετε τις άλλες επιστολές του προς διευθυντές εφημερίδων, γνωστούς από τις σχέσεις τους με τη μασονική στοά Πρoπαγάνδα-2).
Ειδικότερα να διαβάσετε και την επιστολή του Γερουσιαστή προς τον Giuliano Ferrara, διευθυμτή της εφημερίδας “Il Foglio”, με τίτλο: ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙΣ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (SULLE INFILTRAZIONI MASSONICHE NEL PD)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου