Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΜΗΠΩΣ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ???

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΖΕΙ ???

Η ανταλλαγή μύδρων μεταξύ ελλήνων και γερμανών αξιωματούχων, η στοχοποίηση της Ελλάδας από την Καγκελαρία της Άνκελα Μέρκελ καθώς και τα παρελκόμενα ξεχεστήρια από το γερμανικό τύπο, μας κάνουν αναμφισβήτητα να αντιδρούμε δυσανεκτικά. Το βίωμα της ναζιστικής Κατοχής άλλωστε έχει περάσει στην κυτταρική μας μνήμη και με κάθε ευκαιρία αφυπνίζεται και υποτροπιάζει ευρύτατα.

Πολύ περιορισμένο παραμένει ακόμα ωστόσο, το κομμάτι της κοινής γνώμης που παρουσιάζει συμπτώματα ιστορική αλλεργίας κάθε φορά που ένα συμβάν στις παρυφές της μεγάλης ειδησεογραφίας, έρχεται να αποδείξει ότι το 3ο Ράιχ και η αιματηρή του ψευτοϊδελογία, διαθέτουν ακόμα έρεισμα στα μυαλά κάποιων νεαρών Ελλήνων Ένα τέτοιο γεγονός έλαβε χώρα στην, κατά τ’ άλλα αδούλωτη και δημοκρατική, νήσο Κρήτη. Τρεις νεαροί επιτέθηκαν σε μία 27χρονη φιλόλογο που επέστρεφε στο σπίτι της στις 8.15 το βράδυ. Την ακινητοποίησαν, της χάραξαν τα χέρια και της σημάδεψαν τα ρούχα με αγκυλωτούς σταυρούς. Κι αν αναρωτιέστε γιατί επέλεξαν τη συγκεκριμένη κοπέλα, η απάντηση είναι εύγλωττη. Η φιλόλογος παρέδιδε δωρεάν μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε παιδιά μεταναστών.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων διενεργεί έρευνες για το περιστατικό. Κι ο Αδόλφος Χίτλερ, βαθιά στην Κόλαση, αγάλλεται.
ΠΗΓΗ: ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
===============================
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Λυπάμαι για την άτυχη δασκάλα, αλλά λυπάμαι και γιατί αυτό το κολοβό άρθρο, μου θυμίζει το πόσο πολύ μας λείπει ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ του 1980-1985..... Τι συνειρμός είναι αυτός ρε παιδιά???? Μπορεί να μην αποκλείεται η πιθανότητα, αλλά πολύ φτηνιάρικη φτηνός η λογική της "εύγλωττης απάντησης" =Η φιλόλογος παρέδιδε δωρεάν μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε παιδιά μεταναστών=.
Ρε χαϊβάνια, τα Χανιά και τα Γιάννενα, είναι δυο κομβικά σημεία με πανίσχυρα προγεφυρώματα των Εβραίων. Ειδικότερα στα Χανιά οι Εβραίοι έχουν περισσότερη πολιτική, οικονομική και κοινωνική ισχύ, απ' ότι πριν από 100 χρόνια είχαν στη Θεσσαλονίκη. Και ενώ οι Εβραίοι δεν αφήνουν τίποτα, μα τίποτα στη τύχη, πολύ συχνά ακούμε περίεργα γεγονότα να συμβαίνουν στα Χανιά (και στα ξεχαρβαλωμένα Γιάννενα).
Τους βλέπεις να κάνουν τη πιο απίθανη επιδρομή στο Ντουμπάϊ και να δολοφονούν εν ψυχρώ τον Νο 1 στρατιωτικό ηγέτη της Χαμάς, χωρίς να έχουν ικανοποιητικό προγεφύρωμα και θα ενστερνιστώ τη θεωρία "της εύγλωττης απάντησης" για τα "εβραϊκά μυστήρια των Χανίων"??? εκεί που οι Εβραίοι και με τη στήριξη των Αμερικανοεβραίων των αμερικάνικων βάσεων, είναι ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ???
Για πιο έρεισμα του ....Χίτλερ σε ορισμένα μυαλά μιλάτε????? Άντε, έτσι απλά, ξαμολιόμαστε στο φανταστικό του αποθαμένου προ 65 χρόνων Χίτλερ, πλάθουμε κουλουράκια με τα δυο χεράκια (για να μη πω καμιά βαριά κουβέντα) και ούτε που περνά από το τσερβέλο μας, το υπαρκτό αυτή τη στιγμή στα συγκεκριμένα ΧΑΝΙΑ???
Ο Χίτλερ κυβερνά αυτή τη στιγμή τα Χανιά??? Τόσο εύκολα ξεχνάτε το φιάσκο των Αμερικανοεβραίων πρακτόρων με τον ντούμπλεξ εμπρησμό της ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΗΣ συναγωγής των Χανίων???
Για να τελειώνω, με ένα ενδεικτικό παράδειγμα:
Αν εσύ που έγραψες αυτό το άρθρο ήσουν χιτλερικός, πριν κάνεις μια τέτοια αποτρόπαια πράξη, δεν θα σκεφτόσουν καθόλου, οτι η γνωστοποίηση-δημοσιοποίηση μιας τέτοιας πράξης, θα εξέθετε την απανθρωπιά του "χιτλερικού κινήματος" στα μάτια του κόσμου??? Γιατί να μη ζωγραφίσει το άστρο του Δαυίδ???
Τέλος, για τη σχέση Σιωνισμού - Χιτλερισμού δεν ξέρεις τίποτα??? Τον Ισραηλινό Benjamin H. Freedman
και το τι έχει γράψει πάνω σε αυτά, τον έχεις έστω ακουστά???
Γράφεις άρθρο για ένα τόσο σοβαρό περιστατικό και χωρίς να έχεις πραγματική εικόνα για τους παράγοντες που πιθανόν το επηρεάζουν, βγάζεις συμπέρασμα υποθετικό.
Ελπίζω να ξεχωρίζεις τουλάχιστον τη τεράστια διαφορά, ανάμεσα στον αντισιωνισμό και τον αντισημιτισμό, γιατί οι μόνοι που τα ταυτίζουν είναι οι σιωνιστές.

2 σχόλια:

  1. October 2004 - USA - New York State (checked Feb 2005)
    Mηπως ειναι η ιδια η κερια;


    New York - Olga Abramovich, 49, of Brooklyn, was charged with criminal mischief and related crimes. She admitted targeting about 20 sites, including several synagogues, because she was angry at her former husband for marrying a younger woman. she spray-painted swastikas in Jewish neighborhoods in Brooklyn and Queens because she was angry about her Jewish ex-husband's new wife.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:
    Νέα Υόρκη
    - Η Όλγα Αμπράμοβιτς (Εβραία), 49 ετών, από το Μπρούκλιν, χρεώθηκε (κατηγορήθηκε) με ποινικές σκανταλιές και συναφή εγκλήματων. Αναγνώρισε και στόχευσε περίπου 20 τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων αρκετών συναγωγών, γιατί ήταν θυμωμένη με τον πρώην σύζυγο της, γιατί την άφησε για να παντρευτεί μια νεότερη γυναίκα. Αυτή (η Αμπράμοβιτς) με σπρέι ζωγράφισε σβάστικες στην εβραϊκή γειτονιά στο Μπρούκλιν και δικαιολογήθηκε, γιατί ήταν θυμωμένη με (την επίσης) εβραία νέα γυναίκα του (πρώην) συζύγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή