Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

BARBANIKO'S SCHOOL OF ECONOMICS - ME ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΡΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ-ΚΟΝΓΚ

Υπενθυμίζω ότι η Κίνα είναι Πρώτη σε αποθέματα συναλλάγματος ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΑ, αλλά ξεκαθαρίζω, ότι αυτά τα DOLLARS δεν ανήκουν στο φασιστικό καθεστώς της Κίνας, αλλά στη ντόπια και εισαχθείσα πλουτοκρατία και στα πολυεθνικά μονοπώλια.
Αυτή η παγκόσμια πλουτοκρατία, μείωνε την ισοτιμία του δολαρίου έναντι του ευρώ, χωρίς πραγματικά οικονομικά περιστατικά (γεγονότα) και ταυτόχρονα μάζευε τα φτηνά πράσινα μαρουλόφυλλα (δολάρια).
Τα μάζευε για πλάκα????? ΟΧΙ.
Επειδή τα άλλα χρηματιστηριακά προϊόντα έχουν παίξει μέχρι σκασμού τα τελευταία 20 χρόνια με κάθε είδους πυραμίδες, τώρα μάλλον έχουν σειρά τα νομισματικά χρηματιστηριακά προϊόντα και το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον μάσας, μόνο μεταξύ δολαρίου και ευρώ. Οι μεγάλες και πραγματικές μαφίες του Τσικάγο, του Λος Άντζελες, της Νιουόρκ, των Βρυξελών, του Χονγκ-Κόνγκ, οι παγκόσμιες Κόζα-Νόστρες, έχουν βάλει μπροστά το σχέδιο.
Τα "ήξεις-αφίξεις" θα τα ξεπεράσουν. Οι μαφιόζοι έχουν πρεμούρα να αρχίσουν να δανείζουν σε ντόλαρς και σε συνδυασμό με την αντιστροφή της υπάρχουσας ισοτιμίας υπέρ του δολαρίου, θα βγάλουν για άλλη μια φορά τα άντερά τους.
Μια από αυτές τις εβραίες ιέρειες του χρήματος, η GOLDMAN SACHS, έχει εγκατασταθεί στο Χονγκ-Κόνγκ από το 1994. Εκεί δεν πήγε για να βλέπει αν κουνιούνται οι βάρκες. Μαζί με άλλους βαμπίρ, πήγαν για να μαζεύουν δολάρια, τα βάλανε στις κάβες της Κίνας για ωρίμανση και τώρα θέλουν να τριγήσουν τους κόπους τους.
Ε, όταν ο Εβραίος θέλει να εισπράξει το κέρδος του δεν καταλαβαίνει τίποτα. Έχουν και τα ΜΜΕ με το μέρος τους, που δουλεύουν με τόνους αντιφάσεις μέχρι να μας ζαλίσουν και έτοιμοι να κάνουν γιούρια στον νταμπλά με τα κουλούρια.
Ότι μαλακία να ακούσω από τις Βρυξέλλες και από τον Γκαγκά, ακόμα και αν πάρουμε δάνειο από τους αλήτες της ΕΕ, εγώ ρε παιδιά το έχω προαίσθημα.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ --- ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ
Και δεν θα είναι κιλοτάκια, ούτε ρολόγια, ούτε τζιν, ούτε ζωνάρια.
Από τη Κίνα έρχονται δάνεια σε δολάρια (όχι αναγκαστικά σε μας - μικρή σημασία έχει) και από πίσω έρχεται βαρβάτη αλλαγή ισοτιμιών των διεθνών νομισμάτων, με ετσιθελική άνοδο του δολαρίου, διότι αυτοί που θα δανειστούν με ντόλαρς, πρέπει να είναι άξιοι να το αποπληρώσουν σε ...."καλή" ακριβή τιμή.
ΚΑΙ ξαναλέω: Δεν μας έχουν αφήσει τίποτα - Δεν έχουμε να χάσουμε πλέον τίποτα. Τα λαμόγια εδώ και στις Βρυξέλλες, κάθε μέρα μεγαλώνουν τη σκλαβιά μας με κάθε άποψη.
ΚΑΙ ξαναλέω: ΠΟΛΕΜΟ στα σκυλιά με κάθε μέσο, κι αν είναι να φύγουμε από αυτόν τον άθλιο κόσμο, να πάρουμε ο καθένας μας, καμιά 50ριά από τους αληταράδες. Να τους αφανίσουμε.
Μη σας φοβίζει και μη σας ξεγελά ο κουρνιαχτός που σηκώνουν με ταξίδια στις στέπες.
Να σκίσουμε τον μπερντέ του μπουρδέλου της πλατείας συντάγματος και να χώσουμε τα κόκκινα φανάρια στους πισινούς των βολεμένων.
Κανέναν να μην αφήσουμε όρθιο, από αυτούς που μας κοροϊδεύουν.
Να ξανακάνουμε την Ελλάδα περήφανη.
Μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου