Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Komodo
Ο Υπουργός Πολιτισμού του Ισραήλ στην Αθήνα, Πέτρος Γερουλάνος, είναι γιος του Μαρίνου Γερουλάνου και δισέγγονος, του επίσης Μαρίνου Γερουλάνου που τυχαία είχε κάνει λεφτά με ουρές, αλλά με άνωστους τρόπους.

Η μαμά Αιμιλία, με γερές φλέβες κατ' ευθείαν από την μεγάλη σιωνιστική οικογένεια των ΜΠΕΝάκη, κατά σύμπτωση Προεδρεύει του Μουσείου ΜΠΕΝάκη, γιατί διαφορετικά τι θα έλεγαν στον κύκλο της Σιών..... Πως τσάμπα πήγαν οι ακροδεξιές χρηματοδοτήσεις στο ΠΑΣΟΚ του Τζέφρι??? Εδώ οι Αμερικανοεβραίοι, εξαγόρασαν τον πρώην πράκτορα της ΚΑΓΚΕΜΠΕ Μιχαλάκη Γκορμπατσώφ, μέσα σε ένα βράδυ και με αντίτιμο το ...Νόμπελ.....
Εδώ, αστεία πράματα κι ανέκδοτα θα λέμε?????
Η κουλτούρα κι ο πολιτισμός πρέπει να σωθούν, δεν μπορεί να πέφτει σε ξένα χέρια. Φαντάζεσαι πόσα κόκαλα θα τρίξουν, έτσι και βρεθεί πρόεδρος στο Μπενάκειο, ο Γιάσερ Αραφάτ με νεκρανάσταση?????
Δια τούτο, με τελείως αξιοκρατικά κριτήρια, η μαμά Αιμιλία Γερουλάνου, με την υποστήριξη Παπανδρέου, Καραμανλή, Σαμαρά, Μητσοτάκη και δεν συμμαζεύεται γαμώ τη πολυεθνική της Σιών, διορίζει Διευθύντρια του Μουσείου (ξανά) ΜΠΕΝάκη, τη κόρη της και αδελφή του Υπουργού Παύλου Γερουλάνου, του ψευδοσοσιαλιστή και ακραιφνώς βασιλόφρωνα, τη μη ξακουστή αλλά πάμπλουτη Ειρήνη Γερουλάνου.
Έλα που η ηθοποιητική συνεργασία, της άλλης αδελφής του Υπουργού πλέον Παύλου
Γερουλάνου, με τον Εβραίο Κάρολο Κοέν (Κουν) που κατάστρεψε την έννοια του αρχαίου Ελληνικού Θεάτρου με την εβραϊκή "φαντασία" για ξόανα, η καλλιτεχνική συνεργασία λέω, της Δέσποινας Γερουλάνου δεν ευδόκησε. Τότε, έγινε ακόμα μια αξιοκρατική επιλογή για το κορίτσι και για να μη διαχωριστεί η οικογενειακή τάξη των Γερουλάνων και των ΜΠΕΝάκηδων, διορίστηκε και αυτή στο Μουσείο ΜΠΕΝάκη, για να σκoτώνει την ώρα της, να τα μαθαίνουμε εμείς και να παθαίνουμε εμφράγματα.
Στη τρίτη φωτογραφία, μπορείτε να δείτε το σπίτι που μεγάλωσαν ο προπάππους, ο παππούς κι ο μπαμπάς του ψευδοσοσιαλιστή αλλά ακροδεξιού Παύλου Γερουλάνου, νυν Υπουργού Πολιτισμού του εβραιοκρατούμενου ΠΑΣΟΚ.
Επειδή η ρουφιάνα η μοίρα το είχε γραμμένο, ότι ο Παύλος Γερουλάνος, έπρεπε να συνυπάρξει ως συμμαθητής γυμνασίου της Αλέξια Γλύξμπουργκ και επειδή επίσης η ίδια μοίρα το είχε γραμμένο, να συνυπάρξει ο Παύλος Γερουλάνος με τον Παύλο Γλύξμπουργκ, συμμαθητής στο Ελληνικό Κολέγιο Λονδίνου, δεν κατέστη δυνατόν να μεγαλώσει στο ίδιο σαραβαλόσπιτο των παππούδων του. Και τι έγινε.... Στο κάτω κάτω, είχε αποκτηθεί χρήμα με ουρές και είχαν δημιουργηθεί κοινωνικές υποχρεώσεις στας Αθήνας......
Το ότι ιδρυτής του Ελληνικού Κολεγίου Λονδίνου, είναι ο ίδιος ο τέως, ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, είναι απολύτως συμπτωματικό και αμελετητέο.... ΧΑάαααα ΧΑ!!!!!

Δεν μου αρέσει να μακροσκελώ, γιατί πρέπει να γίνονται εύπεπτα και χωνευτά όλα τα αχώνευτα.
Έχουμε και άλλα για τον πραγματικά αλεξιπτωτιστή, που με το χρήμα, έχει καταφέρει να εξαγοράζει θέσεις εξουσίας, και εσύ μακάκα ΠΑΣΟΚε του Κιλκίς, ψάχνεις για πράσινο πουκαμισάκι, για να πείσεις για το αγνό των αισθημάτων σου και για τη θέση δούλου των ονείρων σου.
Αύριο το τρίτο μέρος της αστείας δυναστείας των Ιερουλάνων της ...Κεφαλληνίας
(Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος).

3 σχόλια:

  1. Πότε θα αντιδράσουμε; Πότε θα τους πλακώσουμε στις κλωτσιές; Τι περιμένουμε; Μας τα παρουσιάζουν όλα φυσιολογικά, και θέλουν να πιστέψουμε ότι για το χάλι της χώρας φταίμε αποκλειστικά εμείς. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. !!!! Φρένο στην αλητεία τώρα. Όχι άλλη ανοχή στους κοπρίτες. ΓΚ. Τρίπολις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον γκορματσωφ και τον γελτσιν και σιγουρα μερικους αλλους τους ειχαν ''φυτεψει''απο το 1958 στα ανωτερα αξιωματα των σοβιετ, οταν τους χρειαστηκαν τους ενεργοποιησαν,απο που και ως που παρουσιαστικαν αυτοι οι πολιτικοι ''αστερες'', βεβαια φταιει το πολιτικο γραφειο που δεν ειχε παρει χαμπαρι τι ''μπουμπουκια'' ανεβαζε, αυτοι οι δυο φταινε για την παγκοσμια κατρακυλα. Θειος μου μεχρι τα μπουνια δεξιος, οταν κατερρευσε η σοβιετικη ενωση μου ειπε, θυμησου μετα απο μερικα χρονια χωρις ''αντιπαλο δεος'' ο κοσμος θα παει πισω στην εποχη της φεουδαρχιας, ποσο δικιο ειχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή