Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΩΠΕΙ ΑΕ - ΜΟΥΓΚΑ ΤΩΡΑ Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ!!!

Ακούστε τον Σοφιανοπουλο! 70 βαρέλια πετρέλαιο ημερησίως έβγαζε για πλάκα και με αυτά κινούσε τα οχήματα της ΧΡΩΠΕΙ άνευ διύλισης!!!....

..... Για τέτοιο πετρέλαιο μιλάμε!

Και ενώ έγιναν όλα αυτά εις βάρος του Σοφιανόπουλου όπως θα ακούσετε στα βίντεο, ο απατεώνας "εψιλονιστής" και κυπατζής Βελόπουλος, ενώ γνωρίζει, έχει μουγκαθεί τελείως τελευταία σε εκπομπές με το ίδιο θέμα που παρουσίασε ο Χαρδαβέλλας.
Αυτή η σιωπή (του Βελόπουλου) όμως έχει και εξήγηση! Προσπαθούσε από τότε να εγκλωβίσει αγνούς Έλληνες πατριώτες μέσω των εκπομπών του, ώστε μετέπειτα, να τους περάσει στο δήθεν πατριωτικό, αλλά στην πραγματικότητα προβοκατόρικο ναζιστικό "χριστιανοδωδεκαθειστικό" ΛΑ.Ο.Σ 666. Και επειδή ο Σοφιανόπουλος (ΧΡΩΠΕΙ ΑΕ) όπως θα ακούσετε στα βίντεο, λέει ότι και τον Καρατζαφέρη τον κουμαντάρουν τα άνωθεν αφεντικά του (+/- ΑΟΑ (μασόνοι) ΛΟΝΔΙΝΟΥ) και επειδή το έκανε παράπονο, ότι κανένας δεν τον καλεί σε κανάλι, έσπευσαν να τον εγκλωβίσουν με μια ψωρο – εκπομπή ελάχιστης παρουσίασης στο τηλεάστυ και στο ΛΑ.Ο.Σ. και να του κλείσουν με αυτό τον τρόπο το στόμα…
Έτσι ελεεινέ τουρκαλβανέ προβοκάτορα Καρατζαφέρη;;
Γιατί Βελόπουλε ενώ κράζεις Τράγκα και Κουρή, δεν κράζεις επίσης και τον Καρατζαφέρη που ηταν παρών ως 4ο άτομο μαζί με τον Σοφιανόπουλο στην εξορυξη (βλ.ΦΩΤΟ);
Έτσι ψευτοπατριώτη κυπατζή Βελόπουλε που πήγες να γίνεις μάγκας με κείμενα της Ο.Ε.Α. παρουσίαζοντας τα τάχα ως «κείμενα που μου στέλνουν οι "εψιλον";;;» Τώρα να δεις τι μάγκας θα γίνεις!





ΥΓ. Στο παρακάτω βίντεο ο ελεινός πουστομπινές αλλοδαπός πρωθυπουργός του υπο εβραική-μασονική-κινεζική κατοχή Κρατιδίου «ΕΛΛΑΣ», ο Μινέικο – Τσαντ – Τσιδεν Μπαουμ - Παπανδρέου δήλωσε "ευθαρσώς", ότι η Ελλάδα…. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ!!!!!!
Ταυτοχρόνως με την ανωτέρω …«διαφωτιστική» ανακοίνωση ο πουστομπινές, αμήχανα έξυσε τη μύτη του (!!!), ως τυπικό χαρακτηριστικό σημάδι εκβιαζόμενου εκπρωκτισμένου μασόνου που λέει συνεχώς ΨΕΜΑΤΑ στους ψηφοφόρους του και στον ελληνικό λαό, όπως ακριβώς έχει διαταχθεί από τα άνωθεν αυτού, αφεντικά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου