Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2010

"ΑΥΡΙΑΝΗ" ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΗ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΑΤΗΣ - ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΒΡΑΪΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΓΚ ΜΕ ΤΗΝ GOLDMAN SACHS!!!!

Η εφημερίδα-γλύφτης παντός Πρωθυπουργού, προετοιμάζει το σάπιο έδαφος της επόμενης κατρακύλας.
Έτσι απλά, για να κατααλαβαίνουμε, γιατί ο Γκαγκάς Πρωθυπουργός και το αγράμματο οικονομικό "επιτελείο" του, δεν έκαναν καμία κρούση για την αυτονόητη Ευρωπαϊκή βοήθεια (δηλαδή Ευρωπαϊκό δάνειο) και οι πάντες λένε διάφορες ακαταλαβίστικες μαλακίες.
Είναι όλοι για σάπιες ντομάτες και σάπιες λεμονόκουπες.
Στη Κίνα, δηλαδή στο Χόνγκ-Κογκ, περιμένει με ανοιχτές αγκάλες εδώ και καιρό, οι μη Κινέζοι (μη Έλληνες, μη Ευρωπαίοι, μη Αμερικάνοι κλπ) δηλαδή οι από το 1994 (επίσημα) Εβραίοι Παγκόσμιοι πλουτοκράτες της.......
......ΝΑΙ, της GOLDMAN SACHS και οι αδίστακτοι της σύγχρονης κινέζικης ολιγαρχίας.
Αυτά σας τα λέω εγώ, για να μη σας δουλεύει ο ....απίστευτος Κεφαλονίτης μεγαλοεκδότης, το μεγαλύτερο πιράνχας της πατρίδας μας όλων των εποχών. Τα περί Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας ξεχάστε τα. Τα οικονομικά άπαντα τα διαχειρίζονται οι πραγματικές Μαφίες του Χονγκ-Κογκ. Κι εκεί δεν είναι παίξε-γέλασε. Εκεί βασιλεύει η GOLDMAN SACHS.!!!!!!!
Ρε αλήτες, αν η χώρα είναι σε πραγματική οικονομική κρίση και όχι στο φαγοπότι σας, γιατί δεν κάνετε το αυτονόητο???? Γιατί δεν πέρνετε πίσω τα 32.000.000.000€ που δώσατε με το ζόρι στις Τράπεζες, κι αν αυτές χρειάζονται ρευστό, να πάνε αυτές στο Χονγκ-Κογκ????? Αυτές τουλάχιστον θα δανιστούν με πολύ χαμηλότερο επιτόκιο.
Κι αν δεν βρουν τα χρειαζούμενα, ας πάνε να πουληθούν αυτές ρε αλήτες!!!!!
Κι αν δεν μπορούν να πουληθούν, ας πάνε να γαμηθούν, κι εσείς από κοντά, με το κινέζικο φανάρι!!!!!
ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
Αχόρταγε Κουρή, πονηρέ Κεφαλονίτη, άντε πάλι, την εξασφάλισες τη κρατική διαφήμιση μπαγάσα. Σχεδόν Μ.Κ.Ο. κατάντησες τη φυλλάδα.

1 σχόλιο: