Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

ΜΑΣ ΠΩΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!!!

Η Τράπεζα Eurobank πούλησε τα χρέη πελατών τις σε ξένη εταιρία

Κάνε κλικ στην επιστολή δίπλα

Σε απίστευτη ενέργεια εξευτελισμού τις αξιοπρέπειας των Ελλήνων πολιτών προχώρησε η τράπεζα Euro bank . Αφού λοιπόν το θέμα με της εισπρακτικές εταιρίες πήρε μεγάλες διαστάσεις …. και έστω λίγο ενημερώθηκαν οι πολίτες ότι μπορούν απλός να μην δίνουν καμιά σημασία σε αυτού του είδους της εταιρίες , η Euro bank πούλησε όλες τις οφειλές δανείων τις οποίες είχε σε ξένη εταιρία με έδρα το Λουξεμβούργο .
Η εταιρία είναι η ZEUS Recovery Fund S.A οι οποία ξεκίνησε το κυνήγι με τηλεφωνήματα, ενοχλήσεις και επιστολές τρομοκρατίας για να εισπράξει τα χρήματα, τα οποία βέβαια αγόρασε από την Εurobank έναντι αγνώστου ποσού μέχρι σήμερα .
Δεν φτάνει που έχουν χρέωση την πατρίδα μας λοιπόν……. τώρα χρεώνουν και των κάθε ένα ξεχωριστά σε ξένες εταιρίες.
Ο λόγος για των οποίο προχώρησε η Euro bank σε αυτή την εξευτελιστική ενέργεια είναι προφανείς σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης τα ληξιπρόθεσμα καταναλωτικά δάνεια θα εξοφλούνται με την καταβολή εφάπαξ του 10 % των οφειλών… Πρόλαβε λοιπόν η Euro bank να μας πουλήσει στους ξένους…που βέβαια δεν είμαστε και σίγουρη αν είναι πραγματικά ξένοι ή …. Κάποια θυγατρική εταιρία της ίδιας!!
ksipnistere
====================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Η αποκάλυψη επιβεβαιώνει την άποψη ή και την υποψία των πολιτών ότι η χώρα έρμαιο είναι άνδρο εκμεταλλευτών Η πολιτεία είναι ανίσχυρη εμπρός στις διεξόδους α που δίνει η παγκόσμια νομοθεσία των κερδοσκόπων πόσο μάλλον όταν οι Έλληνες νομοθέτες της χώρας είναι εγκλωβισμένα υποχείρια των κερδοσκόπων επιχειρηματιών οι οποίοι ανδρώθηκαν έτη και έτη λόγω του ανύπαρκτου πολιτικού σθένους των όποιων κυβερνητών της χώρας.
Η ΛΥΣΗ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!!! ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!
ΑΡΚΕΤΑ!!!!!!!

3 σχόλια:

  1. NA EΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧ....ΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ.ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το νουμερο 2 στην εθνικη τραπεζα που διορισε το πασοκ ητανε το δεξι χερι του σπυρου λατση στο λονδινο, πανε για ''εξαγορα'' της εθνικης απο την eurodank, σιγα που θα σκεφτοντουσαν τους δανειζομενους, κεφαλαιο και πατριδα, δυο εννοιες αντιθετες, κατι τους εμαθε ο πατερας τους, ο καπεταν-γιαννης, αιματορουφηχτρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή