Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ AVATAR. ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΑΡΩΣΕ ΣΤΑ GrAMMY 2010!!!!!!

Dracos of Comodo
ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!! Έσφαλα τα μάλλα και τα ομολογώ άπαντα. Εγώ εξαφάνισα τον καθηγητή Λιαντίνη στα νέφη του Ταΰγετου Δεν θα το ξανακάνω (φτου, φτου, φτου).
Η φίλη μου η Τζέφρι δεν πήγε σινεμά και δεν γνωρίζει τον AVATAR, ούτε κατ όψη. Ούτε καν επιχείρησε να ξαναφτιάξει στενή επαγγελματική σχέση με τον Βαλιανάτο. Η Telegraph με ξεγέλασε, με παγίδεψε και μ' αποπλάνησε, για το κακό του έθνους και του κράτους του Ισραήλ μας και σύμπαντος του χρηματιστηριακού κόσμου ετούτου και της Γουόλ Στρίτ!!!!
Η φίλη μου η Τζέφρι Μπιγιονσέ, όπως και η δίδυμη ξαδέλφη της, η Τζέφρι Γκαγκά, απουσίαζε εκτός έδρας, εκτός Ελλάδος και εκτός Ευρώπης, τόσο διακριτικά, που λόγω της διεφθαρμένης οικονομικής κρίσης, δεν καταδέχθηκε να ζητήσει ούτε τα οδοιπορικά, ούτε και αποζημίωση εκτός έδρας.
Έπρεπε ένας πιστός φίλος απ' το Κιλκίς να μου ανοίξει τα μάτια και τους οφθαλμούς, για να δω τη γλυκιά αλήθεια και τη σύγχρονη πραγματικότητα.
Τόχω βάρος μέσα μου και κατάκριμα μεγάλο και θέλω να σας μεταδώσω πρώτα σε σας τα χαρμόσυνα, μήπως και ξελαφρώσω από κάθε άποψη και πρωία.
Όπως μου μετέδωσε μόνο σε μένα το ΑΠΕ και το Ασοσιέντιτεντ Ρόϊτερ, η μοναδική μας Τζέφρι Μπιγιονσέ, τη κρίσιμη νύχτα των AVATARS, αυτή καθεαυτή, συμμετείχε στα έγουορντς GrAMMY 2010, όπως ήδη μόνο εσείς ξέρετε, και η δίδυμη ξαδέλφη της λαίδη Jeffrey GAGA. Και όχι μόνο συμμετείχε στου μακρόθεν την άκρα, αλλά και ο ομοτέτοιος οπισθοδρομικός και πισωγλέντης Βαλιανάτος, βρισκόταν στο Ελσίνκι, για τη προώθηση με την όπισθεν καλή μαρτυρία του, του νέου του βιβλίου για τη Μακεδονία των Σκοπίων, το οποίο προλογίζει η Τζέφρι, χωρίς αναφορά στα Σκόπια. Σκέτο Μακεδονία, γιατί της αρέσει το τσούξιμο.
Το τι έγινε στα
GrAMMY 2010 δεν λέγεται!!!! Του Βαλιανάτου έγινε!!!!! Σάρωσε η Τζέφρι Μπιγιονσέ και άρπαξε άλλα 6 βραβεία και άλλα τόσα έπαθλα. Αν προσθέσουμε δε και τα 2 της λαίδης Jeffrey GAGA, τότε καταλαβαίνουμε, ότι η διοργάνωση εξελίχθηκε σε οικογενειακή υπόθεση.
Όπως και μαθαίνω τα τελευταία
, όταν με το καλό αφιχθεί, θα ακολουθήσει πορεία με τρακτέρ, από του αεροδρομίου μέχρι και το Panathinaiko Stadium, ο δε κλανιάρης Θόδωρος, από της κορυφής του Λυκαβητού, θα αμολήσει 21 τιμητικές πορδές άνευ πώματος, εις δόξαν της νίκης..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου