Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ 1ΟΟ% ΔΙΚΟ ΜΑΣ "ΝΑΙ" ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΟΓΚΛΑΒΙΟ - ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: "ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΣΦΑΧΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"
Παρατεταμένη Δημοσκόπηση- Ψηφοφορία της Γερμανικής εφημερίδας BILD η οποία θα διενεργείται έως και την 28 Ιανουαρίου 2011 με βασικό ερώτημα προς τους Γερμανούς - Ευρωπαίους πολίτες ...
αν θα πρέπει να ανήκει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.... δεδομένων των "δυσκολιών" και των "κινδύνων" που επιφέρει η χώρα μας λόγω του ελλείμματος της στην ευρωζώνη ....... μας δείχνει ...

ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ..... ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

.......

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης στην οποία μετείχαν 35000 ΓΕΡΜΑΝΟΙ ή ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ πολίτες έως τώρα είναι :79% να φύγουμε...και 21% να μείνουμε


ΠΡΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΦΕΡΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ Ή ΔΕ ΑΛΛΩΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!!!!! ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΕΝΑΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ
ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ: ΖΗΤΑΤΕ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!
ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ "ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"....... ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ!!
ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ...... ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΣΑΣ!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αναρτήθηκε από tolimeri
==============================
Κάποιος πρέπει να πει στους Γερμανούς, γιατί τους τα κρύβει η συμμορία της Εβραίας MEIRkel, ότι το οικονομικό παιχνίδι της εβραιοκρατούμενης ΕΕ είναι παιχνίδι χρηματικών εισροών και εκροών, μεταξύ των κρατών μελών και μεταξύ ΕΕ με τα κτάτη μέλη της. Μιλάμε για το Ισοζύγιο των ενδοκοινοτικών συνναλλαγών, το οποίο είναι αισχρά υπέρ της ΕΕ και των "ισχυρών" κρατών μελών, λόγω καταστρατήγησης για λογαριασμό τους όλων των οδηγιών (ντιρεκτίβων).
Ένα παράδειγμα:
Μια Γερμανική επιχείρηση, με σεβαστή από όλους τη δική της εσωτερική νομοθεσία, αν μετεγκατασταθεί ή ιδρύσει θυγατρική σε άλλη χώρα, εντός ή εκτός της ΕΕ, αυτό θα γίνει μέσα σε ένα αυστηρό σύστημα, σεβασμού του φορολογικού συστήματος της Γερμανίας. Υπάρχουν αντισταθμίσματα, που λαμβάνονται υπόψη και ισχύουν, ώστε ένα προϊόν θυγατρικής Γερμανικής εταιρείας, που θα παραχθεί σε χώρα χαμηλού κόστους (π.χ. Βουλγαρία) και θα εισαχθεί στη Γερμανία, να μην αναταράξει ούτε την εσωτερική αγορά της Γερμανίας, ούτε το φορολογικό της σύστημα, ούτε την εισοδηματική της πολιτική.
Εδώ, στο Ελλαδιστάν, αυτοί μας έχουν επιβάλει το αλαλούμ της αγοράς του δεν ισχύει τίποτα και όλα είναι ξέφραγο αμπέλι.
Και μη ξαναβρεθεί ο συνήθης μαλάκας, ότι για όλα φταίμε εμείς οι ίδιοι και όχι οι ξένοι (που για να μας γδέρνουν οικονομικά δεν είναι ξένοι). "ΕΜΕΙΣ" δεν είμαστε οι κυβερνήσεις του κράτους των Εβραίων των Αθηνών. Η χώρα είναι υπό ξένη κατοχή και τώρα φαίνεται πιο καθαρά και απροκάλυπτα με τον Γκαγκά εβραίο πρωθυπουργό.
ΛΟΙΠΟΝ, από εδώ, ο οποιοσδήποτε μαλάκας φασοτζής ή αργόσκολος παραγωγός υπηρεσιών, τα μαζεύει και πηγαίνει να γίνει ...επενδυτής στη Βουλγαρία, αφήνοντας το εδώ προσωπικό του άνεργο, επειδή ο κόπανος το βρίσκει ακριβό στα μεροκάματα, ενώ εκεί του δουλεύουν τσάμπα. ΑΡΑ, σκέφτεται ο ανεγκέφαλος, αφού θα έχει μικρό κόστος, θα φαίρνει εδώ τα φανελάκια και τα σώβρακα made in Boulgaria ή Romania, θα τα πουλάει στην Ελλάδα ακριβά (μεγάλο φαινομενικό περιθώριο κέρδους). Και πάντα ξεχνά ο μαλάκας, ότι φεύγοντας άτσαλα από το Ελλαδιστάν, για τα φτηνά μεροκάματα των ονείρων του, άφησε πίσω του (στο Ελλαδιστάν) μαζί με άλλους αλήτες σαν τα μούτρα του, στρατιές ανέργων ιθαγενών της Ελλάδας και επομένως της λιγόστεψε την αγορά (μείωση αγοραστικής δυνατότητας συνολικά των πελατών).
ΑΝ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΟΥΜΕ, την αντίστοιχη μαλακία, όσον βαριούνται τις μετακινήσεις και προτιμούν να ενισχύουν την εισαγωγή σκλάβων για εκμετάλλευση στη μαύρη εργασία, έχουμε ένα φρικτό αποτέλεσμα, που οι πράκτορες του Ισραήλ και το ξέρουν και το μεθοδεύουν, αλλά σφυρίζουν αδιάφορα.
Ρε πούστηδες, φαληρίσατε μια χώρα και δεν υπάρχουν συνέπειες για κανέναν????
Ρε αλητοεβραίε, 4,5 μήνες συνωμωτείς με τους υπόλοιπους Εβραίους της Εβραίας Ευρώπης και με τηv GOLDMAN SACHS και λες απλά, ότι δυστυχώς χάσαμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας?????
Ο ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης, έχει πλέον σχηματισμένη άποψη και έχει περάσει ααπό το στάδιο της εξήγησης, σε αυτό της αντεπίθεσης και σύγκρουσης.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ - ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ - ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου