Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2010

ΜΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ.

Μεταξύ άλλων, έλαβα κι εγώ τη παρακάτω ρομαντική επιστολή του Έλληνα ....αλλοδαπού της Γερμανίας, Κώστα Γκαλιμάνη.
Πριν τη διαβάσετε, θα σημειώσω τα δικά μου αιρετικά σχόλια:
1.-- Τιμώ όσο λίγοι τον μεγάλο Έλληνα ΑΓΩΝΙΣΤΗ, πολιτικό και διανοούμενο, ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ. Όμως μια τέτοια πρόταση θα μπορούσε να γίνει μέχρι πριν από 10 χρόνια, όταν ο Μίκης ήταν σε θέση να δραστηριοποιηθεί, αλλά και να ελέγχει μια τέτοια πρωτοβουλία. Τώρα, πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας, την απαγορευτική βιολογική φθορά της ηλικίας του, τη κατάσταση της υγείας του και να τον προστατεύουμε από τέτοιες ...λακούβες. Αν αυτοπαγιδευτούμε θα παγιδέψουμε και τον Μίκη και θα τον ρίξουμε στα νύχια ιδιωτικών εταιρειών διοργάνωσης, σαν κι αυτή της κυρίας Νταλάρα, με απόδοση μηδενικού οφέλους για τον σκοπό. Στη καλύτερη περίπτωση, θα έχουμε τα γνωστά καπελώματα τύπων Δαμανάκηδων, Ανδρουλάκηδων, Σιφουνάκηδων κλπ μη εξαιρετέων σαχλαμαρέων.......
2.-- Θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη, ότι η Ολυμπιακή ανήκει στον Βγενόπουλο και για να σου δώσει 1, θα πρέπει με τεχνικοοικονομική μελέτη του Βγενόπουλου, να υπάρχει οικονομικό όφελος 10 για την νυν Ολυμπιακή και κάθε Ολυμπιακή.
3.-- Το ίδιο ισχύει και για τις προσοδοφόρες επιχειρήσεις, που ελέγχει η κλίκα του Αρχιεπίσκοπου Λιάπη, με τον αρχιαποτέτοιον των Ιωαννίνων. Φίλε μου, μέτρησες ποτέ, πόσα χρόνια είναι μέλος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας ο Θεόκλητος???? Πάντες έρχονται και παρέρχονται, ο Θεόκλητος βράχος. Ένας από τους πραγματικούς διαχειριστές της άθλιας Ελληνικής οικονομίας. Τους εμπιστεύεσαι???? Εγώ ΟΧΙ.
4.-- Όσον αφορά το γραμματόσημο, για ποιο λόγο να το παραδώσεις σε .....επίσημο της εξουσίας????? Πιστεύεις ότι δεν το έχουν κι αυτοί???? Αν σου αμφισβητούν τη γνησιότητα, θα σου την ....περισώσουν αν τους το χαρίσεις???
5.-- Μάλλον θέλεις να περιπαίξεις μερικούς, όταν αναφέρεσαι σε δωρεάν φιλοξενίες των 350 φιλελλήνων, από τους "Έλληνες" μεγαλοξενοδόχους, γιατί λησμονείς ότι τα ξενοδοχεία που εννοείς, είναι εισηγμένα στο χρηματιστήριο και οι μετοχές τους είναι σκορπισμένες σε πολλά ξένα χέρια, οπότε είναι δύσκολο να μαζευτούν και να ....αποφασίσουν προς ζημία τους.
6.-- Μήπως ατυχήσαμε μαζί μ' αυτούς τους εν πράγμασι ΞΕΝΟδόχους και με τον οίκο VOULGARIS???? Γιατί απ' όσα έμαθα, ισχυρίζονται πως θα είναι προς τιμή και όφελος της Ελλάδας, να προμηθευτεί τα χρυσά τους, και ότι πολύ θα το εκτιμούσαν οι προσφιλείς μας φιλέλληνες.
Να μη σας κουράζω, διαβάστε καλύτερα την επιστολή του φίλου:

"Μίκης ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ και ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ,

να τιμήσουμε τους 350 ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ

που αγωνιούν και νοιάζονται για τα δίκαια της Ελλάδας!

Απ’τη σκοπιά του Έλληνα ...αλλοδαπού!

Του Κώστα Γκαλιμάνη, Γερμανία

Έκκληση προς Μίκη Θεοδωράκη και τον επί Γης Ελληνισμό,

να τιμήσουμε ανάλογα την υπέροχη αυτή ομάδα των 350 ευγενών Φιλελλήνων, κορυφαίων επιστημόνων απ’όλες τις άκρες της Γης, οι οποίοι (πασίγνωστον εις πάντας) αγωνιούν και νοιάζονται για τα δίκαια της Ελλάδας - βλέπε συνημμένο:

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...!


Η έκκληση αυτή προέρχεται απ’τη ...’’Νήσο των Μακάρων’’

και είναι ουρλιαχτό απόγνωσης του Μεγαλέξανδρου

και ...συγκατοικούντων Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη...!

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας συν τους πρώην και νυν κυβερνώντες περιφρόνησαν και περιφρονούν, παράδοξα, αυτούς τους Υπέρ-Πολύτιμους, τη στιγμή αυτή για την πατρίδα μας, 350 ευγενείς φιλέλληνες - που είναι ο καλύτερος ...αμυντικός εξοπλισμός της Ελλάδας...!

Μίκη Θεοδωράκη, τώρα ήρθε η σειρά σου...!

Με την απόλυτη υποστήριξη του επι Γης Ελληνισμού, να διοργανώσεις / δημιουργήσεις τη μεγαλύτερη Γιορτή/Πανήγυρη/Δεξίωση που έγινε ποτέ στον ελληνικό ιερό αυτόν τόπο – προς τιμήν των 350 ευγενών φιλελλήνων!

Δεν θα υπάρξει Έλληνας (εντός κι’εκτός Ελλάδος) που να μην τρέξει αμέσως και βρεθεί, αφιλοκερδώς στο πλευρό σου, για το σκοπό αυτό...!

Ήρθε η ώρα να δείξεις ξανά – όπως τόσες φορές στη ζωή σου – το ελληνικό μεγαλείο που φωλιάζει στην ψυχή σου...!

Οι πάντες θα συμβάλλουν μεν αφιλοκερδώς, θα υπάρξει όμως και οικονομική ανάγκη. Γι’αυτό είναι απαραίτητος ένας ειδικός για το σκοπό αυτό Τραπεζικός Λογαριασμός εις τον οποίο πρώτοι-πρώτοι οι 300 Έλληνες πατριώτες βουλευτές

(που όλοι αυτήν τη στιγμή διαβάζουν αυτές τις γραμμές) με υπερηφάνια θα καταθέσουν το μισθό τους – του μηνός Φεβρουαρίου...!

Και παρέα με τον Mακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο (με την τεράστια περιουσία που ελέγχει) να γίνουν παράδειγμα για τον υπόλοιπο απανταχού Γης Ελληνισμό...!

Η Ολυμπιακή θα αναλάβει τη δωρεάν μεταφορά τους προς την Ελλάδα με επιστροφή και τα καλύτερα Ξενοδοχεία της Αττικής τη δωρεάν διαμονή τους...!

Επίσης, είμαι σίγουρος πως οι φημισμένοι πατριώτες του οίκου ’’VOULGARIS’’ θα σχεδιάσουν αμέσως και θα κατασκευάσουν, σε τιμή κόστους τουλάχιστον, τα χρυσά μετάλλια που θα προσφέρεις ιδιοχείρως, εσύ προσωπικά στον καθέναν απ’τους 350 Φιλέλληνες το συντομότερο δυνατό - των οποίων η παρουσία αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε...!

Ήδη, κάποιοι εντολοδόχοι ’’Σκοτεινών Κέντρων Αποφάσεων’’, πηγαινοέρχονται σαν τις ...αναστατωμένες σφήκες στη ΒΑΡΔΑΡΣΚΑ (ΒΑΡΔΑΡΙΑ) με σκοπό να την μπάσουν το ταχύτερον στην Ε.Ε. σαν κανονικό μέλος, με τ’ όνομα ’’Δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – εκμεταλλευόμενοι τη φοβερή οικονομική μας κατάσταση, την οποία αυτοί οι ίδιοι δημιούργησαν και για να αποπροσανατολήσουν τον ελληνικό λαό απ’ τη φοβερή αυτή ταπείνωση που ετοιμάζουν εις βάρος μας, εις βάρους του Ελληνισμού...!

Έλληνα Πατριώτη Μίκη Θεοδωράκη,

ο επί Γης Ελληνισμός περιμένει οδηγίες σου και τον αριθμό του Ειδικού Τραπεζικού Λογαριασμού - εις τον οποίον (να είσαι σίγουρος) ότι θα συγκεντρωθούν αρκετά χρήματα, έτσι ούτως ώστε να κατασκευάσουμε και 30 Παραθεριστικά Συγκροτήματα (των 12 διαμερισμάτων) σκορπισμένα σ’ όλες τις παραθαλάσσιες Περιοχές

της Ελλάδας. Και τα οποία διαμερίσματα θα χαρίσουμε σ’αυτούς τους 350 φιλέλληνες, γιά να τους έχουμε ...’’σκορπισμένους’’ σ΄’ολη την Ελλάδα - μονίμως τα καλοκαίρια και για πάντα κοντά μας όταν πέρνουν σύνταξη...!

Με απέραντη εκτίμηση,

και πατριωτικούς χαιρετισμούς

Κώστας Γκαλιμάνης

Γερμανία

KostasGalimanis@yahoo.de


<<...O μόνος λαός στον κόσμο που πάλεψε τόσο πολύ για την τύχη του και πάντα σχεδόν βγήκε νικητής είναι ο ελληνικός λαός...>> Νίτσε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου