Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥ ..."ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ Τ.Α.Υ.Σ.Ο." - ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ 500 ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ?????

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ
Τι άλλο έγραψε ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΣ, στις 20-5-2008:
ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ
Εισαγγελείς στο Ασφαλιστικό

Εισαγγελείς πάνε κι έρχονται στα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η υπουργός Απασχόλησης ξεκινά τις διαδικασίες ενοποίησης.

Πέραν της δικαστικής έρευνας για την κλοπή των αποθεματικών -μέσω των δομημένων ομολόγων- αλλά και τις προσφυγές που ετοιμάζουν οι φορείς των εργαζομένων κατά της υφαρπαγής του 10% των πόρων και της διάλυσης πλεονασματικών Ταμείων τα δικαστήρια αναμένεται να επιληφθούν και για πλαστές συντάξεις.
Ηδη έχει συνταχθεί πόρισμα 500 σελίδων για το Ταμείο Συνεταιριστικών Υπαλλήλων (ΤΑΥΣΟ), το οποίο βρίσκεται στο γραφείο του εισαγγελέα. Εκεί περιγράφεται η χορήγηση πλαστών συντάξεων σε τουλάχιστον 70 άτομα.


Να σημειωθεί ότι το Ταμείο έχει περάσει στο ΙΚΑ και στο επικουρικό ΕΤΕΑΜ από τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά με τον Ασφαλιστικό νόμο διατηρήθηκε το πλεονέκτημα για συνταξιοδότηση με 25 έτη εργασίας στην περίπτωση κατάργησης της θέσης εργασίας. Η σχετική μεταβατική περίοδος λήγει στα τέλη του 2009 και το οικουμενικό αίτημα, να μεταφέρεται δηλαδή στο... ΙΚΑ το εργατικό κόστος των συνεταιριστικών επιχειρήσεων, έκανε δεκτό ο Γ. Αλογοσκούφης στον οποίο παρέπεμψε τους ενδιαφερόμενους (μεταξύ αυτών και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και πρώην συνεταιριστικό υπάλληλο, Αλέξανδρο Κοντό), η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.

Ετσι στο ΤΑΥΣΟ, αφ' ενός υπάρχουν τρωκτικά που ροκανίζουν τα οικονομικά του Ταμείου, τους οποίους όμως συνέλαβε η τσιμπίδα του νόμου, και αφετέρου η επίσημη πολιτεία κλέβει θεσμικά τις οικονομίες των ασφαλισμένων με ρυθμίσεις υπέρ των ολίγων και των... υπουργών της............. ............... ...............
ΠΗΓΗ: http://archive.enet.gr/online/online_text/c=114,id=34257304

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΕΜΕΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ???????
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ, ΜΕ 36 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΜΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΠΟΝΔΥΛΟΔΕΣΙΑΣ, ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ??????
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ-ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ???????
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΑΪΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΡΕ ΧΟΥΝΤΟΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ???????

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΡΕ ΙΟΥΔΕΣ???????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου