Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

ΜΠΙΖΝΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ, ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ....ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ

Το μοντέλο Genevieve Morton γέρνει στο πολεμικό Γερμανικό αεροπλάνο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, για το αμερικανικό περιοδικό Sports Illustrated.
Η Ναζιστική σβάστικα κοσμεί το Τεύχος Sports Illustrated για μαγιό.
Από την Haaretz Service

Αθλητισμός 2010 με θέμα το μαγιό, το οποίο περιλαμβάνει τέτοιες όμορφες κοπέλες, όπως οι ισραηλινές supermodels, Bar Refaeli και Εστί Ginzburg, που συμπεριλαμβάνονται στο περιοδικό, στο οποίο φωτογραφίζεται ένα μοντέλο, που παρουσιάζεται κοντά σε ένα μαχητικό αεροσκάφος, της εποχής του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, που είναι γεμάτο με ναζιστικές σβάστικες.
Η εικόνα του μοντέλου Genevieve Morton, με αμερικάνικα αθλητικά είδη, να ακουμπά ένα (Γερμανικό) πολεμικό αεροπλάνο, από αυτά που σκότωναν κόσμο στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, γεμάτο «σημαίες» (με τη σβάστιγκα), δεν φέρεται να είναι στην έντυπη έκδοση της ετήσιας έκδοσης μαγιό, αλλά είναι, ωστόσο, και παρουσιάζεται στο δημοφιλή δικτυακό τόπο του περιοδικού.
Η (Ισραηλινή μοντέλα) Bar Refaeli έχει επιλεγε
ί να είναι το κορίτσι για την κάλυψη του τεύχους με μαγιό, του Sports Illustrated, η οποία θεωρείται ότι έχει ένα από τα πιο επικερδή συμβόλαια για τα μοντέλα της βιομηχανίας της μόδας.
Η 23-χρονη-Ισραηλινή Refaeli, η οποία είναι η φίλη του ηθοποιού Λεονάρντο Ντι Κάπριο, έχει εμφανιστεί στις τρεις τελευταίες εκδόσεις της δημοφιλούς ειδικής ετήσιας έκδοσης του αμερικανικού περιοδικού, αλλά αυτή είναι η πρώτη κάλυψη της για αυτό τον σκοπό.
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: sportsillustrated.cnn.com

2 σχόλια:

  1. Κάθε σβάστικα αντιστοιχεί σε μια κατάρριψη γερμανικού αεροσκάφους !

    Προφανώς το αεροπλάνο είναι συμμαχικό του ΒΠΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ, ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΜΕ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ. ΙΣΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ.
    ΤΟ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΜΜΕ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ.
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή