Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Σσσσςςςςςςς!!!!!!!! Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ "ΠΙΑΝΩ" ΔΩΜΑΤΙΟΥ.....

ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ ΑΛΩΝΙ, ΑΝΤΩΝΗ…

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ???

Στην υπεύθυνη και ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση, αυτό που κατά κανόνα πρέπει να γίνεται, είναι να αποσαφηνίζονται πρώτα οι πολιτικές των κομμάτων. Και τα συνθήματα που τις προβάλουν οφείλουν να υποτάσσονται σ αυτές της πολιτικές και να τις υπηρετούν.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Στη Ελλάδα όμως των αφελών και των κοψοχέρηδων, ακόμα και οι στοιχειώδεις κανόνες στην πολιτική επικοινωνία βιάζονται ανελέητα, σαν φτηνιάρικες πουτάνες από το Μπαγκλαντές, που βγάζουν το «μεροκάματο» τους στο κάθισμα του συνοδηγού των διερχόμενων αυτοκινήτων.

Στην Ελλάδα των αφελών και των κοψοχέρηδων, τα συνθήματα των πολιτικών κομμάτων, και πρωτίστως εκείνων που μοστράρουν ως κόμματα εξουσίας…
- Είτε επιχειρούν να αποσιωπήσουν τις πραγματικές πολιτικές με στόχο την εξαπάτηση και τον αποπροσανατολισμό των ψηφοφόρων…
- Είτε επιχειρούν να συγκαλύψουν την ανυπαρξία διαφορετικής πολιτικής πρότασης, με στόχο τη μεταχρονολόγηση της πολιτικής τους ξεφτίλας.

Αντίθετος με την προσφυγή στο ΔΝΤ δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του ΣΕΦ, στην εκδήλωση για τον προσυνεδριακό διάλογο που αρχίζει ενόψει του 8ου τακτικού συνεδρίου της που θα γίνει 25-27 Ιουνίου. «Θα μας βρουν απέναντι αν τελικά μας οδηγήσουν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» δήλωσε. «Είναι μια λύση αντιευρωπαϊκή και επικίνδυνη.»

ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ ΑΛΩΝΙ ΑΝΤΩΝΗ…

- Το πρόβλημα δηλαδή είναι ο φορέας του δανεισμού και όχι οι έτσι κι αλλιώς υποτελείς όροι του δανείου Αντώνη???
- Το πρόβλημα δηλαδή είναι να μιλάμε για δάνεια (δηλαδή για καινούρια πανωπροίκια) και όχι να διεκδικήσουμε τον κλεμμένο ιδρώτα αυτού του λαού από «φίλους» και οχτρούς, αλλά και από τα χρυσοπληρωμένα παλικαρόπουλα στα οποία και οι μεν και οι δε αναθέσατε να ασκήσουν οικονομική εξουσία???
- Το πρόβλημα δηλαδή είναι να αντιδικήσετε για τον αν θα πρέπει να είναι περισσότερο η λιγότερο αντιευρωπαϊκό το ξύλινο δεκανίκι πάνω στο οποίο θα στηρίξετε το μέλλον του τόπου, και όχι να αναζητήσετε πολιτικές που θα στηρίξουν με τρόπο αυθεντικό και μακρόπνοο την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας???
- Το πρόβλημα είναι να αντιπαρατεθείτε για το χρώμα και το μέγεθος του μπαλώματος που θα «κλείσει» με υπαγορευόμενες αλχημείες, τη μαύρη τρύπα της διάτρητης οικονομίας την οποία και οι δυο δημιουργήσατε, και όχι να αναζητηθεί μια καινούρια φορεσιά που θα θέσει συνολικότερα τη χώρα σε μια πορεία ανάπτυξης που θα είναι ικανή να αναβαθμίσει δραστικά το πολιτικό και το εθνικό της προφίλ???

ΑΣΤΑ… ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΑΝΤΩΝΗ…

Είναι όντως δύσκολο πράγμα να αναζητηθεί η διαφορετικότητα σε ουσιαστικά ταυτόσημες πολιτικές.
Αυτός είναι και ο λόγος που οι πολιτικοί στην αντιπαράθεση τους επιβεβαιώνουν με τρόπο δραματικό αυτό που πάντα ήταν. Δηλαδή:

ΑΚΡΙΒΟΙ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΙ ΣΤ ΑΛΕΥΡΙ.

Από τη στιγμή λοιπόν που και οι δύο ταυτίζεστε στην επικίνδυνη πολιτική φιλολογία που καθηλώνει τον Ελληνικό λαό και τον μετατρέπει από πρωταγωνιστή των εξελίξεων (που θα έπρεπε να είναι) σε έναν φοβισμένο και ανασφαλή παρατηρητή των ελεεινών και τρισάθλιων επιλογών σας…

Από τη στιγμή που και οι δύο προσβλέπετε σ έναν φοβισμένο και άτολμο λαό, επιδιώκοντας να ερμηνεύσετε το φόβο και την αμηχανία του, ως σιωπηρή συγκατάθεση στο πλιάτσικο των κατακτήσεών του…

Από τη στιγμή που ο αντιπολιτευτικός λόγος, αντί να επιδιώκει την αφύπνιση και τον καθολικό ξεσηκωμό του λαού για να υπερασπίσει την εθνική και την προσωπική του αξιοπρέπεια, αναζητά πατρώνες στους υπερεθνικούς προστάτες…

Τότε το μόνο που επιβεβαιώνετε, είναι πως απέναντι στο σαπισμένο πολιτικό σύστημα που οικοδομήσατε, ο ελληνικός λαός έχει μία και μόνο απάντηση:

ΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Και αυτή την απάντηση οφείλει να τη δώσει με συνέπεια και αποφασιστικότητα μέχρι την τελική του νίκη.

1 σχόλιο:

  1. Αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση από άλλο τελικά ανέκδοτο για γέλια ευτυχώς!Τώρα νοιάζονται κι αυτοί για το "ΚΑΛΌ" μας,χαχαχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή