Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Η ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΤΖΑΚΟΛΙΝ VINKE-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ-ΣΥΖΥΓΟΥ!!!!!!

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΓΚΑΒΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ??? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ??? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΚΆΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ ΤΟΥ??? ΤΟΝ ΚΡΕΟΠΩΛΗ???
Στις παρακάτω αναρτήσεις έχουμε τη μικρή προϊστορία της γυναίκας του Παπακωνσταντίνου και του περίεργου συνεταίρου της οικογένειας του. Άπαντες οικογενειακώς, έχουν μεγάλη ανάγκη από σφαλιάρες. Από το σημερινό πρωτοσέλιδο του Βήματος, που συμπληρώθηκε με γράμμα από φίλο και συνεργάτη, μάθαμε ότι η ΤΖΑΚολίνα θέλει να μας ξηγηθεί προσωπικώς αλμυροφύστικο αράπικο, μη πω και να μας διδάξει τα περί οθωμανικού δικαίου.
Παπακωνσταντίνου ου ου ου ου ..... Έλεγξε την μη Ολανδή συμβία σου, γιατί το αθλητικό κορμί και σώμα της τη προδίδει και θα καταλάβει όλος ο
κόσμος, ο ντουνιάς και ο λαός, ότι εκγυμνάζετε με τον συνέταιρό σας, στο εθνικό σπορ της φοροδιαφυγής.
Καλά ρε κόπανε. Τόσα χρόνια πριν υπουργέψεις, δεν της είπες τίποτα για το ότι ήσουν οικονομικός σύμβουλος και κολαούζος του Σημίτη, ότι ήταν Πρωθυπουργός?????
Εσύ ρε κουφαλίτσα δεν τον συμβούλεψες για το κρυφό ομόλογο της GOLDMAN SACHS, για την επανάληψη του οποίου μας σπρώχνεις στο Χονγκ-Κόνγκ της Κίνας του Μάρκο Πόλο?????
Αφήνεις το γύναιό σου να σε εκθέτει διεθνώς και έσω-έξω, ενώ είσαι ήδη σχεδόν 5 μήνες Υπουργός????
Αφήνεις τόση αντιπολίτευση εντός της οικίας σου????
Εκτός των τουριστικών και ξενοδοχιακών, η ΤΖΑΚολίν σου, κάνει και άλλες πρακτορεύσεις στον πανάρχαιο δρόμο του χρυσομεταξιού?????
Που είναι ο αντρισμός σου????? Ξευτίλα σε έκανε ρέεεε!!!

Αν αντιληφθώ ότι σου ζητά ποσοστά από τα μη διανεμ
όμενα κέρδη σου, θα πάθω......
Καλύτερα όμως να διαβάσετε τι ξέρασε ο στόμας της ΤΖΑΚολίνας:

Το παρ-ΑΝΕΣΤΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ -

ΕΤΣΙ ΕΚΠΟΡΘΗΣΕ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ Ο ....ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!!

ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΕΙ, ΑΛΛΟΥ ΠΙΝΕΙ, ΑΛΛΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ PHILIP NIELSEN

ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ KAI OI ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΤΗΣ JACOline Vinke - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Ακολουθάς τα βέλη συγκατοίκησης >>>>>ΠΑΙΑΝΙΑ

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΟΥΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ PHILIP NIELSEN, ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

=========================
Ζασλός είσαι και φαίνεσαι Ψυχάρη. Jacoline (Τζακολίν ή Τζακλίν) είναι το ονοματάκι της.

H ολλανδή σύζυγος του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου: «Η ελληνική οικονομία είναι ένα δυσκίνητο τέρας»

Η ολλανδή σύζυγος του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου κυρία Ζασλίν Βίνκε δηλώνει ότι στη χώρα μας η φοροδιαφυγή είναι «εθνικό σπορ»

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ «O σύζυγός μου πρέπει να μετακινήσει ένα πολύ δυσκίνητο τέρας. Ως Ολλανδή εκπλήσσομαι με την ελληνική οικονομία» δήλωσε στην ολλανδική οικονομική εφημερίδα «Ηet Financieele Dagblad» η κυρία Ζασλίν Βίνκε (φωτογραφία) σύζυγος του έλληνα υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

Μιλώντας στηνολλανδή δημοσιογράφο κυρία Εστερ βαν ντερ Γκεστ η σύζυγος του υπουργού, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των επιχειρήσεων μέσω Διαδικτύου, δηλώνει απογοητευμένη από την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία.

Το άρθρο της ολλανδικής εφημερίδας τιτλοφορείται: «Ακόμη και στο σπίτι έχουμε να διαχειριστούμε ένα παζλ». Στη γλώσσα μας θα μπορούσε να το αποδώσει κανείς με τη ρήση «δύσκολα τα φέρνουμε βόλτα».

«Η φοροδιαφυγή είναι ένα εθνικό άθλημα (σ.σ.:των Ελλήνων).Το σύστημα είναι απελπιστικά πολύπλοκο. Αν ο τεχνικός του υπολογιστή μού δώσει απόδειξη αξίας 20 ευρώ,τότε εγώ πρέπει να περιμένω στην ουρά στην Εφορία για να πάρω 4 ευρώ. Είναι να τρελαίνεσαι» τονίζει, αν και, όπως ισχυρίζεται η ίδια, φροντίζει να δίνει το καλό παράδειγμα ζητώντας πάντα αποδείξεις, τις οποίες φυλάει στο σπίτι τους μέσα σε ένα κουτί.

«Στην Ολλανδία κάνουμε τα πάντα όπως πρέπει. Εδώ όμως (σ.σ.:στην Ελλάδα) ο κόσμος απεχθάνεται τη γραφειοκρατία» λέει χαρακτηριστικά η κυρία Βίνκε καταλήγοντας: «Με δύο παιδιά σε ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο και ακαθόριστες ετήσιες αποδοχές που δεν είναι ούτε τα μισά από ό,τι παίρνει ένας ολλανδός υπουργόςείναι μερικές φορές δύσκολο να τα οργανώσεις όλα. Ο σύζυγός μου πληρώνεται λιγότερο από έναν έλληνα βουλευτή. Και οι αυξήσεις φόρου θα πιάσουν και εμάς. Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Απεργία;».
ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ on line
ΚΑΛΑ ΡΕ.... Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ????
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΑΝΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ...ΣΩΤΗΡΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου