Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ....ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΘΛΙΨΗΣ!!!!!

ΜΕ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΝΑ ΜΗ ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΘΛΙΨΗΣ!!!!
ΠΗΓΗ: Political Theatrics --- Δημοσιεύθηκε:
26 Φλεβάρη, 2010

Ένας νέος νόμος στο Ισραήλ, καθιστά ποινικό αδίκημα τον εορτασμό, που οι Παλαιστίνιοι αποκαλούν «Νάκμπα», ή «καταστροφή» της χώρας τους (της ύπαρξής τους), λόγω της δημιουργίας του σιωνιστικού κράτους το 1948. Η Κνεσέτ, το κοινοβούλιο του Ισραήλ, έχει περάσει "Σχέδιο Νόμου Για Τη Νάκμπα " μετά από μία μόνο ανάγνωση (συνεδρίαση).
Θα επιβάλλονται
κυρώσεις σε οποιονδήποτε, που θα παρουσιάζει σημάδια θλίψης και πένθους εντός των (Απροσδιόριστων) συνόρων του Ισραήλ, στις 15 Μαΐου?
Οι Παλαιστίνιοι θυμούνται εκείνη την ημέρα, όταν δημιουργήθηκε η κρίση του ζητήματος των προσφύγων, που παραμένει άλυτο μετά από 62 χρόνια.

Τα Εβραϊκά ραδιόφωνα ανέφεραν αυτή την εβδομάδα, ότι ο νόμος έχει ως στόχο να σταματήσουν οι άνθρωποι το πένθος, γιατί τότε είναι η Ημέρα Ανεξαρτησίας του Ισραήλ!!! Οι Αναμνηστικές πράξεις (Επέτειοι), όπως υποστηρίζεται, ισοδυναμούν με «άρνηση του εβραϊκού χαρακτήρα του Ισραήλ [και] προσβάλει τα σύμβολα του κράτους". Το ραδιόφωνο σημειώνουν, ότι τα πρόστιμα θα μπορούσαν να φτάσουν ένα ποσό, έως και τρεις φορές τις δαπάνες κόστους των αναμνηστικών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με έναν σχολιαστή, είναι ειρωνικό το γεγονός ότι ο νόμος αυτός έχει περάσει σε μια εποχή που το Ισραήλ διαμαρτύρεται και προσπαθεί, για "τη-νομιμοποίηση" του σιωνιστικού κράτους. Εδώ είναι ένα παράδειγμα άρνησης "του Ισραήλ, για τη-νομιμοποίηση" των Παλαιστινίων, της γης τους και του πολιτισμού τους, είπε.

Εάν δεν γνωρίζετε για την Νάκμπα προτείνω τους παρακάτω συνδέσμους:
1. Al Nakba.Org 1. Al Nakba.Org
2. Nakba – The Palestinian Catastrophe 2. Νάκμπα - Η Παλαιστινιακή Καταστροφή
3. To Those Who Deny The Nakba 3. Σε όσους αρνούνται την Νάκμπα

1 σχόλιο:

  1. SKEPSOU THN ELLHNIKN MEONOTITA STHN TOY CONSTANINOU POLIN NA EKANAN ANALOGO ODIRMO GIA THN KATALHPSH APO TOUS OTHOMANOUS THS BASILEUOUSAS TON POLEON. Talos

    ΑπάντησηΔιαγραφή