Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΙΤΛΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

Ο Συνασπισμός της Βλακείας και του Φασισμού

Η ΜΑΥΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Η υπεύθυνη των Διεθνών Σχέσεων του Συνασπισμού Ρένα Δούρου μιλώντας στη ΝΕΤ, για το λαθρονομοσχέδιο , είπε μεταξύ άλλων:

«Η κυβέρνηση έχασε ιστορική ευκαιρία σε ό,τι αφορά τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες στη χώρα μας. Η κυβέρνηση υποχώρησε στο απαράδεκτο μέτωπο παπάδων και τηλεαστέρων, που κυριαρχεί στις τηλεοράσεις, ένα μέτωπο αμορφωσιάς, που μαρτυρά σε ποιο βαθμό ο απαραίτητος διάλογος για ένα τόσο κρίσιμο θέμα δεν έγινε με τη σοβαρότητα με την οποία θα έπρεπε να είχε γίνει».

Είπε λοιπόν η κυρία επικοινωνιολόγα ότι «η κυβέρνηση υποχώρησε στο απαράδεκτο μέτωπο παπάδων και τηλεαστέρων, που κυριαρχεί στις τηλεοράσεις».

Σε αυτή τη φράση δεν υπάρχει τίποτα το αληθές και λογικά ορθό.

Ο παπα-Λιάπης (Ιερώνυμος) ,που πήγε Guest Star στο υπουργικό συμβούλιο, o λοχαγός του Τουρκικού στρατού Αρχοντής (Βαρθολομαίος), που κάνει «εκκλήσεις κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας», μαζί με τον παπα-Λιάπη, και ο αιρετικός της Καλαμάτας, που τον περιφέρουν από κανάλι σε κανάλι, δεν είναι «μέτωπο παπάδων»;

Άρα, οι δικοί τους «παπάδες» δεν είναι παπάδες;

Ο κ.Πρετεντέρης, η κα.Στεφανίδου, η κ.Κατρίτση, η κα Παναγιωταρέα κλπ, κλπ,κλπ, δεν είναι τηλεαστέρες; Και οι «δικοί» τους «τηλεαστέρες» ,με τους δικούς τους «παπάδες», δεν έχουν κάνει δικό τους μέτωπο, με τους Αλεβιζάτους, τους Λιάκους, τις Δραγώνες, και τις ΜΚΟ;

Άρα, κατά την κυρία επικοινωνιολόγα του Συνασπισμού, όλοι αυτοί δρουν «αυτοβούλως», χωρίς «συγκολλητική ουσία», χωρίς χορηγούς και επικοινωνιολόγους, και αντιμετωπίζουν το «οργανωμένο μέτωπο» των ανταρτών «παπάδων και τηλεαστέρων».

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!

Αυτοί που δεν κάνουν απολύτως κανένα διάλογο, αυτοί που λένε μόνο επικοινωνιακά ψέματα, και που προσπαθούν να συγκινήσουν τον πολίτη με μερικά κιλά χύμα «ανθρωπιάς», επικαλούντα τον «απαραίτητο διάλογο για ένα τόσο κρίσιμο θέμα δεν έγινε με τη σοβαρότητα με την οποία θα έπρεπε να είχε γίνει».

Για να δούμε τη σοβαρότητα του διαλόγου.

Είπαν ψευδώς, ότι θα πάρουν δικαίωμα ψήφου 266.000 λαθρομετανάστες.
Ο Σκανδαλίδης ομολόγησε, μετά την πίεση που του άσκησα από το Δελτίο των 11, ότι αυτός νομιμοποίησε 1.100.000 λαθρομετανάστες. Η κυβέρνηση πρόσθεσε και 150.000 «παυλοπουλικούς» ως τον Δεκέμβρη του 2005.Επομέμως 1.250.000 το λιγότερο.

Αυτή είναι η σοβαρότητα του διαλόγου τους.

Είπαν ψευδώς, ότι οι κακοποιοί δεν θα πάρουν ιθαγένεια, ενώ η θεωρητική απαγόρευση αφορά σε όσους έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα.Και κανείς κακούργος δεν θα έχει καταδικαστεί τελεσίδικα στην πενταετία. Επομένως όλοι οι ληστές, δολοφόνοι, βιαστές, πρεζέμποροι, θα πάρουν και ιθαγένεια, και ψήφο, επειδή έχουν το τεκμήριο της αθωότητας όπως είπε με «σοβαρότητα» ο Αλεβι(ζάτος).

Αυτή είναι η σοβαρότητα του διαλόγου τους.

Λένε ψευδώς ότι τα πολιτικά δικαιώματα, είναι ατομικά δικαιώματα και τους διαψεύδει η ίδια η συνθήκη της Ρώμης. Λένε ψευδώς, ότι θα δώσουν στα παιδιά των λαθρομεταναστών ιθαγένεια,και όχι στους γονείς ενώ υπάρχουν δεκάδες αποφάσεων των Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, με τις οποίες το παιδί δίνει την ιθαγένεια στους ΛΑΘΡΟ γονείς.

Αυτή είναι η σοβαρότητα του διαλόγου τους.

Λένε ότι θα βάλουν τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς στον Ελληνικό Στρατό για να υπερασπίσουν την Πατρίδα μας από τους Τούρκους.

Αυτή είναι η σοβαρότητα του διαλόγου τους.

Η αλήθεια που τους πονάει είναι, ότι δέκα άνθρωποι που έκαναν την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, μια εκπομπή σε τοπικό κανάλι, με περιορισμένη εμβέλεια, μερικοί πατριώτες στο διαδύκτιο, πέντε- έξι καθηγητές, και 5 μητροπολίτες , χωρίς χορηγούς ,εφημερίδες, επικοινωνιολόγους, και εκατομμύρια ευρώ για προπαγάνδα, τους πήραμε τα σώβρακα.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΦΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ VOUCHER ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ TOURS ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ TOURS.

Αναρτήθηκε από ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ

ΥΓ.
Να έρθει η «μορφωμένη» επικοινωνιολόγα του Συνασπισμού, στο δελτίο των 11 για σοβαρό διάλογο… και ότι ήθελε προκύψει…αν τολμάει….

1 σχόλιο:

 1. .....Ελλάς....: Μού 'πε το ανθέλληνον
  πως μ' αγαπάει.....
  κι εγώ...., καχύποπτη....,
  που 'ξερα, όμως,
  και, πού το πάει....,
  του 'δωσα.....τρία
  απ' τα εκατό μου....,.....

  ( .....όμως, αλιά μου….,
  που πήρα..... τρία
  απ' όπου έδωσα
  τα πιο πολλά μου....! )

  βοήθεια..... τσίριζα.....
  και, να, ''το'' ξύριζα....,
  κόντρα και..... σύρριζα....!.....

  Γεια….: Αλέξανδρος Ζήβας,
  URL : www.alexandros-zivas.gr
  ….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

  ΑπάντησηΔιαγραφή