Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ, ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΕΚΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ......

Τα πολιτικά ρεμάλια, έχουν στείσει φάμπρικα με τις πρόωρες συντάξεις για τη κορυφή της πυραμίδας των οικονομισάριων στους μισθούς και στις συντάξεις. Ανάμεσα σε αυτούς, αποκαλύφθηκε χθες στη ΝΕΤ Σαββατοκύριακο, από τον δημοσιογράφο ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΓΑ, ότι στη ζούλα και εν γνώσει και του Λοβέρδου, εκατοντάδες υπάλληλοι Συνεταιρισμών, της Αγροτικής Ασφαλιστικής, της ΣΕΚΑΠ, του ΤΑΥΣΟ, θα συνταξιοδοτηθούν μέχρι 31-12-2010, με όριο ηλικίας τα 45 χρόνια και με ασφάλιση .....25ετία!!!!!!!!!

Σήμερα το βράδυ, ο Λοβέρδος με μασονική συνωμοσία και αισχρή πολιτική αλητεία με τον Εβραίο αρχηγό του, γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, μια από τις γνωστές αμαρτίες του ασφαλιστικού συστήματος, όπως είναι η απάτη να μεταφερθούν στο ΙΚΑ οι αμαρτίες του ΤΑΥΣΟ (Ταμείου Ασφάλισης Υπαλλήλων Συνεταιριστικών Οργανώσεων) και οι πραγματικά σκανδαλώδεις πρόωρες συντάξεις,

και βάζουν ταφόπλακα στα ασφαλιστικά δικαιώματα των γυναικών και ιδιαίτερα των μητέρων. Τα πολιτικά καθάρματα, εξακολουθούν να επικαλούνται τη γελοία και μοναδική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, από το οποίο ουσιαστικά επείχε η Ελληνική εκπροσώπηση.

Αφού πλέον ξέρουμε, ότι ακόμα και τώρα, αν υπήρχε από την κυβέρνηση Εβραίων των Αθηνών πολιτική βούληση, πανεύκολα μπορεί να εκδοθεί νέα δικαστική απόφαση, τελείως αντίθετη από τη κατασκευασμένη.

Αυτές οι γαλαζοπράσινες πουτανιές, σε εκτέλεση των εντολών των εβραιόκτητων επιχειρήσεων σε συνδυασμό με την κατ' εξακολούθηση κλοπή των ασφαλιστικών εισφορών μας, συνεχώς από τις ίδιες εργοδοτικές μαφιόζικες συμμορίες, είναι καιρός να μας οδηγήσει σε

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΚΑ !!!


Ας δούμε τι αποκάλυψε ξανά ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΣ:

=ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ 45, ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΟ 2010 ΜΕ ΠΡΟΩΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΙΚΑ, ΜΕΣΩ ΤΑΥΣΟ.


Το κόλπο της 25ετίας

ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ 45 ΕΤΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ 2010.

….συνταξιοδότηση υπαλλήλων με 25ετία και όριο ηλικίας 45 ετών, στην περίπτωση απόλυσης ή κατάργησης της (προσωποπαγούς) θέσης. Ετσι, όταν χρειάζεται να γίνει μια εξυπηρέτηση προς «φίλιες δυνάμεις», «καταργούνται» οι θέσεις διά της μετονομασίας των….

=Θα συνταξιοδοτηθούν προνομιακά[με 25 έτη εργασίας και 45 ηλικία], μέχρι 31.12.2010, χιλιάδες πράσινα και μπλέ στελέχη των συνεταιρισμών, της Αγροτικής Ασφαλιστικής, της ΣΕΚΑΠ, κ.λπ.

=Ο κ ΛΟΒΕΡΔΟΣ>>ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ . -ΓΙΑΤΙ???

-ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ κας ΜΠΑΤΖΕΛΗ ????

>> ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΔΙΑΤΑΞΗ-ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΑ ΦΟΥΡΝΙΑ 45ντάρηδων ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ….

Το κόλπο της 25ετίας-του ΤΑΥΣΟ->>>>και δι’αυτού στο ΙΚΑ, ισχύει μέχρι 31-12-2010

Ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΣ, συντάκτης της Ελευθεροτυπίας, είπε στην πρωϊνή εκπομπή[6.2.10] της ΝΕΤ «Σαβ/Κύριακο», ότι μάλλον πολύ πριν την 31.12.2010, θα πάψει να ισχύει, η προνομιακή αυτή διάταξη συνταξιοδότησης, με 25ετία- και όριο ηλικίας τα 45 έτη, των στελεχών των συνεταιρισμών, της Αγροτικής Ασφαλιστικής, της ΣΕΚΑΠ, κ.λπ.

=ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΓΙΑ 10 ΑΚΟΜΑ ΜΗΝΕΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΟΠΩΣΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΑΛΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ , ΚΛΠ????


"Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 26/06/2007

Το κόλπο της 25ετίας

.......... .........Προς τούτο γίνεται κατάχρηση της πρόβλεψης του καταστατικού για συνταξιοδότηση των υπαλλήλων με 25ετία χωρίς όριο ηλικίας στην περίπτωση απόλυσης ή κατάργησης της (προσωποπαγούς) θέσης. Ετσι, όταν χρειάζεται να γίνει μια εξυπηρέτηση προς «φίλιες δυνάμεις», με απόφαση των οικείων διοικητικών συμβουλίων των επιχειρήσεων (σημ.: στους ασφαλισμένους και πολλοί υπάλληλοι των συνεταιρισμών της Αγροτικής Ασφαλιστικής, της ΣΕΚΑΠ, κ.λπ.), «καταργούνται» οι θέσεις διά της... μετονομασίας των. Κατ' αυτόν τον τρόπο ο λογαριασμός των εξυπηρετήσεων μεταβιβάζεται στους φορολογούμενους, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν, μέσω προϋπολογισμού, τα ρουσφέτια και τις λεγόμενες αναδιαρθρώσεις.......... ................. ............... .........".

http://archive.enet.gr/online/online_text/c=114,dt=26.06.2007,id=9812004

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ - ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου