Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΣΜΗΝΑΓΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΠΑΤΣΑΡΑ - ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Για να συντηρούμε καλά τη μνήμη μας για τους ήρωές μας, θα πρέπει να θυμόμαστε και τους χαμερπείς. Να μη ξεχνάμε τους χαμαιλέοντες, να μη ξεχνάμε τα φίδια, να μη ξεχνάμε τους χοιρινούς πολιτικούς.

Θα πρέπει να θυμόμαστε, ότι με αφορμή το τραγικό περιστατικό, για το οποίο έτρεξε αστραπιαία να δώσει συλλυπητήρια ο Ερντογάν, το ίδιο αστραπιαία υπέβαλε τότε επερώτηση προς τον τότε Υπουργό Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, ο τότε χοιρινός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αυτοπροαλοιφόμενος Υπουργός άμυνας σε αναμονή, Μιχαλάκης Καρχιμάκης, με την οποία επερωτούσε, για το τι μέτρα πρέπει να ληφθούν για τη βελτίωση των μέσων διάσωσης θαλάσσιων ατυχημάτων!!!

Επίσης, ο χοιρινός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ζητούσε να πληροφορηθεί από τον τότε Υπουργό Άμυνας, "αν ο άτυχος πιλότος ήταν εφοδιασμένος και αν έφερε τον προβλεπόμενο ρουχισμό"!!!

Επίσης ρωτά ο περίεργος χοιρινός βουλευτής, να μάθει και να του πούνε, για το σε ποια άσκηση συμμετείχε η τουρκοφρεγάτα, η οποία βρισκόταν στην περιοχή των Ελληνικών ασκήσεων, ενώ εκείνη την ημέρα, επισκεπτόταν την Αθήνα και τη Θράκη, ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

Επίσης, με αχόρταγη περιέργεια, ο τότε φιλοδοξότατος βουλευτής του πράσινου βάλτου Καρχιμάκης, ρωτά πολλά, όπως αν είχε δεσμευθεί η περιοχή της Ελληνικής άσκησης, αν η τουρκική φρεγάτα ήταν υπό παρακολούθηση από ελληνικά πλοία όπως προβλέπεται στην περίπτωση αντίπαλων ασκήσεων και το κερασάκι των αποριών??? Ήθελε να μάθει τον λόγο, για τον οποίο τα ελληνικά πλοία δεν κατάφεραν να φθάσουν πρώτα στο σημείο του δυστυχήματος!!!!

Αν προσέξεις την επερώτηση του πρασινομαλάκα, ενώ έχουμε εμπλοκή Τούρκικου πολεμικού πλοίου, ενώ υποβάλει την επερώτηση τη παραμονή της κηδείας του ηρωικού Σμηναγού, ενώ ούτε καν έχουν προλάβει να ανακοινώσουν οι τότε μαλάκες της Ν.Δ., αυτός ο χαμερπής και άθλιος, σε κάθε παράγραφο του κειμένου του, χαρακτηρίζει το συμβάν ως ατύχημα...!!!!!

Ας πάνε στα κομμάτια οι ερωτήσεις και οι επερωτήσεις του χοίριστου. Ρεκόρ για γκίνες είχε κάνει με τη καούρα του για το Άμυνας. Έγιναν εκλογές, βγήκε το ΠΑΣΟΚ και ο Καρχιμάκης γίνεται Υπουργός!!!! Αναπληρωματικό βρακί της Μπατζέλω, αλλά Υπουργός. Θα περίμενε κανείς κάπου να δει και να θαυμάσει την αγνότητα των αισθημάτων και του ενδιαφέροντός του για τα στρατά, τις αεροπορίες και τα ναυάγιά μας..... Τι διάλο, δέκα οργιές γλώσσα είχε και παραμάζωμα μέτρα χίλια......... ΠΡΙΤΣσσσςςςςςς.....

Κόμπος η γλώσσα του Μιχαλάκη του Καρχιμάκη, του ανταυτού της Μπατζέλω μας. Κόμπος και Γόρδιος Δεσμός. Σαν εβραίικη κοινότητα, μούγκα την έκανε ο π........... Δούλεμα ψιλό γαζί....

Ήταν κι αυτό, ένα χρωστούμενο μνημόσυνο στον δολοφονημένο ήρωα ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΠΑΤΣΑΡΑ. Για τη περίπτωσή του, έχουν γραφτεί πολλά και στον έντυπο και στον ηλεκτρονικό τύπο μεγάλης πανελλαδικής εμβέλειας, καθώς και σε πάρα πολλές ιστοσελίδες και ιστολόγια. Αν κάνετε ΚΛΙΚ στην ανάρτηση ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΜΗΝΑΓΟΥ (Ι) ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΠΑΤΣΑΡΑ , ΘΑ ΒΓΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ! ΔΙΟΤΙ ΕΘΝΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ! του "Διηνέκης", θα μάθετε πολλές πληροφορίες και θα δείτε ντοκουμέντα που προσεγγίζουν την αλήθεια. Μια αλήθεια που καμιά "Ελληνική" κυβέρνηση δεν έχει τα κότσια να δει και να αγγίξει.

2 σχόλια:

  1. Τί, τάχα, είν’ πατρίδα…., βρε…!;

    …..Και μας λέγαν στα σχολεία….,
    στα περί φιλοπατρίας….:
    «Σαν θέμε να λεγόμαστε,
    μεις, λογικοί ανθρώποι….,
    Μητέρα πολυσέβαστη,
    Τροφό Ευεργεσίας,
    να λέμε την πατρίδα…..»…..
    κι άλλα τέτοια μεγάλα….!

    Μα δε μας είπαν πώς να λέμε….,
    οι δόλιοι ‘’φιλοπάτριδες’’ αυτοί….,
    να, την πατρίδα μητριά….,
    ---- τί, τάχα, είν’ πατρίδα…., βρε…!; ----
    ούτε και πώς θα λέγονται
    κι όσοι ‘’τη γράφουν’’…., τέτοια….,
    ‘’κάτ’…., σε παπούτσια τους παλιά’’….,
    όταν το αίμα μας ρουφά….!

    Συχνά, να, μας τα λεν μισά….,
    όι, του λαού οι Νταντάδες….,…..
    ---- δασκάλοι -- Πλάνης ‘’κάλοι’’….,
    φερέφωνα του ‘’Καίσαρα….! ----
    γι αυτό πηγαίνουμε στραβά….,
    με μόνιμους μπελάδες….!.....

    ...............................

    Παιδί ‘μουν….. και σε πίστεψα….!

    …..Μικρό παιδί σ’ αγάπαγα
    κι ένιωθα ‘περηφάνια….,
    που Έλληνας γεννήθηκα….,…..
    μα, ‘’πάντα’’, ήσουν στους φτωχούς,
    συ, ξενιτιά κι ορφάνια….!

    Παιδί ‘μουν….. και σε πίστεψα….,
    Ελλάδα με τις μάσκες σου
    και τις κρυφές τις ‘’σάπιες’’ σου….,
    σαν ‘’χριστιανός’’ πλανεύτηκα….,
    πλάνη –του ‘’Θεοφάνεια’’….,
    μασκέ Σατανοφάνεια….!

    Μικρό παιδί σε λάτρευα….,
    σε βάφτισα πατρίδα
    και Έλληνας βαφτίστηκα….,…..
    μα, ‘’πάντα’’…., πίσ’ απ΄την ηλιά….,
    έκρυβες καταιγίδα….!.....

    Γεια….: Αλέξανδρος Ζήβας,
    URL : www.alexandros-zivas.gr
    ….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ.
    Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ Τ' ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΤΟΥ.
    Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΥ.
    Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.
    Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ.
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΙΩΘΩ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή