Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑΧΩΒΑ

ΣΧΟΛΙΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ FOREIGN PRESS
ΤΟ
ΜΑΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΟΗΤΕ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΑΣ.
Ο
ΦΙΝΤΑΝΙΔΗΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ.
Ο
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΕ, ΕΙΝΑΙ 100% ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 100% ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
ΕΙΣΑΙ
ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ. ΑΝΑΡΤΑΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ.
Και σημπληρώνω.
Η Ελλάδα έχει ένα από τα πληρέστερα "Δίκαια περί Ιθαγένειας" που βεβαίως και προέβλεπε τον τρόπο επίκτητης κτήσης της Ιθαγένειας. Αυτή τη νομοθεσία κάνει κουρέλι η κυβέρνηση των εισβολέων Εβραίων των Αθηνών, η κατοχική κυβέρνηση του Νεοναζιστή-Σιωνιστή Τζέφρι Παπανδρέου, μοιράζοντας κουρελόχαρτα επί πληρωμή σε φονιάδες, ληστές, βιαστές και εμπόρους ναρκωτικών.
Αντί να ματώσει ο αλλοδαπός για την Ελλάδα για να ξαναγεννηθεί, νομιμοποιείται να ματώνει την Ελλάδα για την επικράτηση του Ισραήλ.
ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ
Τη διάκριση και τον Σιωνιστικό-Ναζιστικό Ρατσισμό, τα επέλεξες εσύ Γιαχωβά Φυντανίδη. Εσύ ξέκοψες και κατατάχθηκες εχθρός του Ελληνισμού και προπαγανδιστής των Εβραίων και των Γιαχωβάδων. Εκ των υστέρων δεν μπορείς να γίνεσαι τιμητής και υβριστής πρακτορίσκε του Ισραήλ.
Είσαι τρισάθλιος πολιτικός απατεώνας, που δεν διστάζεις να βάζεις φωτογραφία ενός αθώου παιδιού στη πληρωμένη προπαγάνδα σου, αντί να βάλεις του ληστή, του φονιά, του βιαστή της γριούλας, του έμπορα ναρκωτικών.
Εγώ ρε βρομιάρη, αν δω τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη θα τον αγκαλιάσω και θα τον φιλήσω σταυρωτά. Εσύ, ο επαγγελματίας ρατσιστής, θα του γυρίσεις τη πλάτη, γιατί είσαι υποκριτής Γιαχωβάς.
Μωρή πληρωμένη γραφίδα, τι Πολωνός ...παππούς και τι Αμερικανίδα μάνα?????
Η μάνα του Τζέφρι Παπανδρέου είναι και ανήκει σε μια από τις ισχυρότερες οικογένειες Εβραίων της Αμερικής και το ξέρεις!!!!! Η γιαγιά Μινέϊκο ήταν καθαρόαιμη Εβραία που μας ήλθε από την Πολωνία και αυτό το ξέρεις!!!!! Ρε τσιφούτη, τι παραπληροφόρηση είναι αυτή και ποιος να σε πιστέψει??????

3 σχόλια:

  1. Δεν νομίζεις ότι η βλακεία και η υστερία έχει και τα όρια της; Ότι κοτσάνα σου κατέβει στο κεφάλι την αραδιάζεις αβίαστα, χωρίς καν να σκεφθείς οτι εκτίθεσαι δημόσια και χωρίς κανένα, μα κανένα σεβασμό σε αυτούς που σε διαβάζουν.Κράτα λίγο την ψυχραιμία σου είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς με οποιοδήποτε Φυντανίδη.Και άσε τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ περί κατευθυνόμενου blog και εβραικών ανοησιών γιατί σε λίγο θα βγάλεις Εβραίους και Σιωνιστές και τα 11 εκ των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΚΑΤΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ,ΠΟΥ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕ 99,5% ΤΟ DNA ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝ ΣΗΜΑ(ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ).ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΧΡΕΙΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έχω στολίσει κι εγω αναλόγως φίλε μου Μπαρμπα Νικο. Τον έφτιαξες κι εσυ όμως καλά.... του άξιζε...

    http://koukfamily.blogspot.com/2010/02/blog-post_5567.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή