Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΕΙ ΠΡΌΣΤΙΜΟ 50.000.000€ Ο ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ.

AYTOKTONΗΣΕ Ο ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΟΥΣΕ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ALTER....!

Αυτοκτόνησε ο εφοριακός που έσβησε πρόστιμο 50 εκ. ευρώ

Σοκ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία του εφοριακού της ΦΑΕΕ Πειραιά που έκανε την απαλλακτική έκθεση για τα εικονικά τιμολόγια του Γιώργου Κουρή στον ALTER, που αρχικά του είχε υποβληθεί πρόστιμο 50 εκ. ευρώ! Την αποκάλυψη της απαλλακτικής έκθεσης έκανε το γνωστό blog troktiko.

Ο εφοριακός Αθανάσιος Ρέππας αυτοκτόνησε στο εξοχικό του στην Ανάβυσσο. Ήταν το βασικό μέλος του συνεργείου επανελέγχου της υπόθεσης των εικονικών τιμολογίων του Γιώργου Κουρή στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εφοριακός είχε κληθεί να καταθέσει στον Εισαγγελέα κ. Ιωαννίδη που είχε αναλάβει την υπόθεση και φοβόταν ότι θα προφυλακιστεί. Το σκάνδαλο έγινε το 2008 και μέχρι σήμερα δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη.

Η αστυνομία ψάχνει το σπίτι και το γραφείο του Αθανάσιου Ρέππα για να βρει κάποιο γράμμα ή επιστολή του εφοριακού. Διάφοροι συνάδελφοί του πλέον φωνάζουν για τις πιέσεις που δέχονται να βγάλουν καθαρούς τους επιχειρηματίες.

Ταυτόχρονα, έχει προκληθεί και πολιτικός σάλος από την αυτοκτονία του εφοριακού, αφού ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης στις 15 Ιανουαρίου 2008, απευθυνόμενος στον τότε υπουργό οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη, του είχε πει: “Πως ωφελήθηκε ο συγκεκριμένος εκδότης και άλλαξε πολιτική γραμμή; Πως ωφελήθηκε από την διαγραφή των χρεών και ποιος χρηματοδότησε το περιοδικό των λοχαγών”.

Σύμφωνα μάλιστα με το troktiko, για την απαλλαγή του Γιώργου Κουρή από το πρόστιμο των 50 εκ. ευρώ υπέγραψε ο τότε υφυπουργός οικονομικών Αντ. Μπέζας, ενώ αμέσως μετά ο Κουρής ξεκίνησε να στηρίζει τη Ν.Δ. και τον Γιώργο Αλογοσκούφη τον οποίο είχε χαρακτηρίσει σαν τον καλύτερο υπουργό οικονομίας.

By fimes.gr
Αναρτήθηκε από

2 σχόλια:

  1. ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΩ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΑ ΚΛΕΙΣΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΧΡΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΗΜΙΑ, ΕΝΩ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ (ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ 4 ΕΦΕΔΡΙΚΑ, ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ).
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟ, ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ, ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ????
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ???? ΕΝΣΗΜΑ ΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΝΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κράτα γερά.Ο κόσμος αγρίεψε.Η κοινωνία σε κατάθλιψη αν όχι σε κατάψυξη.Φως πουθενά....Κράτα γερά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή