Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΛΑΝΙΑ ΑΚΟΜΑ +372 ΨΩΡΟΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΗ ΚΛΑΝΙΑ-ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΛΑ, ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΛΑ ....ΦΡΟΝΗΜΙΤΗ.

Σύνδεση με τη προσφορά-κλανιά του Σάλα: ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Επειδή σέβομαι όλα εκείνα, για χάρη των οποίων σκόρπισα τα νιάτα μου και επειδή ακόμα κι όταν κάνω πλάκα, μιλάω σοβαρά, με μερικές απλές κινήσεις θα σας ξεβρακώσω των Πειραιώτη ψευτοπρίγκηπα και με απλά και κατανοητά Ελληνικά, θα σας δώσω να καταλάβετε το μέγεθος της κομπίνας, του καραμπινάτου σκανδάλου επιχειρούμενης απαγωγής με ενδεχόμενη πρόθεση βιασμού, της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, από τη σαλοπαρέα των καρχαριών της Τράπεζας Πειραιώς, αντί πινακίου φακής................................................ ................... ...................................
Και αναλύσαμε με απλή αλλά πλήρη ανάλυση, ότι πάνε να φάνε πάνω από 22 Δις Ευρώ, με 701 ψωροεκατομύρια!!!!!!!! (που ούτε και αυτά είναι δικά τους!!!!!).
και εδω
ΣΑΛΑΣμένο ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟ ΕΚΚΟΛΑΨΗ είπαμε κι άλλα.
και κάπου γράψαμε, ότι θα βγει ο Σάλας ή κάποιος άλλος μετά από μεθοδευμένες εκτιμήσεις των υποτιμημένων μετοχών των Τραπεζών-θυμάτων και θα δώσει το κάτι τις παραπάνω για να μας πουν για ....βελτιωμένη και ...πλέον συμφέρουσα "ΝΕΑ" προσφορά.

Εδώ χρειαζόταν και ένας γερός νταβατζής, που δεν θα μπορούσε να είναι άλλος, παρά η πόρνη Τρόϊκα.
Και ενώ δεν υπάρχει καμιά απολύτως αξιόπιστη αποτίμηση των πραγματικών περιουσιακών στοιχείων και η ....εγκεκριμένη μεθόδευση πάει σύννεφο, βγήκε λέει ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ, που τάχατες μαλώνει τη προσφορά-κλανιά του Σάλα και των από πίσω του.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ????????
Αποδείξαμε ότι οι γνωστοί καρχαρίες που είναι πίσω από τον Σάλα, πηγαίνουν να φάνε άγαρμπα, πάνω από 22 δισεκατομμύρια Ευρώ, με 701 ....εκατομύρια (που αποδεδειγμένα είναι κρατικά - δηλαδή ημών των φορολογούμενων). Ένα πραγματικό ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΤΡΟΪΚΑ, Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΤΙ ΠΟΡΔΗ ΑΜΟΛΗΣΕ?????
Χωμένη μέχρι το λαιμό σε όλα τα πολιτικοοικονομικά σκάνδαλα, παίρνει τις παραϋποτιμημένες μετοχές των Τραπεζών Θυμάτων (ΑΤΕ και ΤΤ), ενός απαξιωμένου Χρηματιστηρίου και κάνει σχεδόν παλάτζα τα ζύγια της απάτης της και λέει και αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται η παγκόσμια πουτάνα, η Τρόϊκα:
"Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ 329.000.000 € ΓΙΑ ΤΟ 34% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΤΑΧ. ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ, και αυτό σημαίνει για τη πουτάνα τη Τρόϊκα, ότι θα έχουμε ...... 30% PREMIUM (χρηματιστηριακό όφελος) ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΫΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΤ !!!"
Και συνεχίζει, η πόρνη Τρόϊκα, δηλαδή η Κομισιόν, ότι "Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 77% ΤΗΣ ΑΤΕ, ΕΙΝΑΙ 372.000.000 €, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ (ΛΕΕΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΗ) ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ (DISCOUNT - sic) 50% ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΤΕ !!!!!!!"
Για να μεταφραστεί σωστά η σφήνα της ψευδοέκθεσης, πρέπει οικονομολογικά να συνεκτιμηθούν και τα Ευρωπαϊκά-Τροϊκά σπρωξίματα για ξεπούλημα με διάφορα υπερθετικά, για το τι ωραίο και όμορφο είναι να δοθούν τσάμπα οι τράπεζες στους φίλους ιδιώτες. Επειδή αυτές οι μαλακίες γράφονται σωρηδόν στον τύπο, δεν χρειάζεται να τις επαναλαμβάνω....
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ:
"Συνάδελφοι λήσταρχοι ψευτοσοσιαλιστές και λαχανίδες πράσινες, φτιάξτε έναν ψευτοδιαγωνισμό ξεφόρτωσης κρατικών τραπεζών και αν σας δώσουν ακόμα ψωρο-372.000.000 €, κι αν του "πλειοδότη" του πέσουν κατά λάθος κάτω απ' το τραπέζι άλλα τόσα, κι αν από περηφάνια δεν σκύψει να τα μαζέψει, εμείς οι Τροϊκανοί, κάνοντας υπέρβαση και της παροιμιώδους ευγένειάς μας, ευχαρίστως θα υποσκύψουμε για τη περίσωση της απώλειάς τους και θα τα φυλάττουμε στις τσέπες μας σαν θερμοπύλες δια παντός!!!!!!! διαβεβαιώνοντάς σας, ότι στο εξής, εμείς τις χέζουμε τις πραγματικές αλλά και τις λογιστικές αξίες των τραπεζών θυμάτων και τις υπεραξίες τους και ως ΕΕ και ως ΕΚΤ και ως ΔΝΤ, θα σας δώσουμε μια έγκριση, ΝΑ ΤΟΣΗ, με το συμπάθιο!!!!!!
Αυτά είπεν η κέρβερος Τρόϊκα και διάσημη πουτάνα, κι έκλεψαν αυτοί καλά κι οι άλλοι ακόμα καλύτερα!!!!! γιατί για το μεγάλο ενωμένο κεφάλαιο, είναι αδιάφορο το ποιος θα παιξει το ρόλο του λαγού και ποιος θα κάνει τη τελική ψευδοπροσφορά. Η ελεύθερα κετευθυνόμενη κρατικοδίαιτη οικονομία των κερδοσκόπων, έχει τον τρόπο της και στην επόμενη λωποδυσία βολεύεται ο επόμενος κερδοσκόπος για να μη μαλώνει η καλή κοινωνία των λήσταρχων.
Τα είπε κι απ' τη πολύ χαρά της πουτανιάς της, δεν μπόρεσε να κρυφτεί!!!!!! Επειδή δεν έκανε καμιά αξιόπιστη οικονομική ανάλυση (όλες οι πουτάνες μόνο τα εισερχόμενα-εξερχόμενα παρορούν, αλλά κάτι έπρεπε να πει, πέταξε μια κοτσάνα και ....ξεβρακώθηκε και φάνηκαν τα λιπαρά της!!!
Γυρνά και κάνει τούρλα και μας δείχνει τα γραμμένα περιουσιακά στοιχεία των 100 δισεκατομυρίων του πιθανού νέου τραπεζικού φορέα με Πειραιώς, να πάθουμε τη πλάκα μας και για να μας αποτελειώσει, μάλλον της ξεφεύγει και μας εμπιστεύεται ότι ο νέος Πειραιώτικος κολοσσός θα ελέγχει το 25% της Τραπεζικής αγοράς, μόνο με ....701 ψωροεκατομμύρια!!!!!!! (που δεν είναι και δικά της, αλλά κλεμμένα από τον ιδρώτα του ξεζουμισμένου λαού)!!!!!!
ΝΑΙ.... ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΕΕ, ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΤ ΚΑΙ ΔΝΤ !!!!!
Και βγαίνουν τα κατευθυνόμενα τσογλάνια με έτοιμες κονσέρβες, να τολμήσουμε (λέει) να βγούμε με επαναστατικά τραπεζοκαθίσματα μπροστά από τα σπίτια μας και να κάνουμε τελίτσες στον χάρτη της .....google !!!!! να τους κατατρομάξουμε............. Λένε τα τσογλάνια σαν τον Φ. Π. Μπόμπολα που δεν είναι του Μπόμπολα αλλά αυτοδημιούργητος Μπόμπολας.............
Όσοι δεν έχουν επαναστατικά τραπεζοκαθίσματα, ο Φ. Π. Μπόμπολας επιτρέπει τη προσωρινή στρώση έξωθεν, του βελούδινου σαλονιού, από 06.00' πρωίας έως την εσπέραν 20.00'
Να προσέχετε μη σας χυθεί η επανάσταση στο δρόμο και λερώσετε.............

1 σχόλιο:

  1. -Γεια σου μπάρμπα Νίκο,Ο Φράνσις Γουόκερ, ένας από τους ιδρυτές της δημόσιας οικονομικής τον 19ο αιώνα, έγραψε: «Κανένα μεγάλο εθνικό χρέος δεν πληρώθηκε ποτέ, ούτε αντιμετωπίστηκε με κάποιον άλλο τρόπο, εκτός από την άρνηση της αποπληρωμής του».

    Αυτό συμβαίνει γιατί οι μεγάλοι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί που κερδίζουν από το το χρέος σε συνδιασμό με τις δοσίλογες κυβερνήσεις δεν αφήνουν το χρέος να αποπληρωθεί, παρά με την επιβολή συνεχούς ύφεσης με τη βοήθεια του ΔΝΤ, με την ανακύκλωση του δανεισμού με ολοένα και επαχθέστερους όρους, και τον επιπλέον δανεισμό με άλλοθι τη σωτηρία των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, βυθίζουν τις χώρες στις οποίες επιτίθενται σε ολοένα και μεγαλύτερη ύφεση, μειώνοντας ολοένα και περισσότερο τα κρατικά έσοδα και το βιοτικό επίπεδο των πολιτών.

    Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι πολίτες να βυθίζονται σε έναν αγώνα επιβίωσης ολοένα και σκληρότερο, να μην έχουν χρόνο και ενέργεια να ασχολούνται με τα κοινά, τους κυβερνώντες και τις πράξεις τους. Αν σήμερα με όλα αυτά που γίνονται οι Ελληνες δεν αντιδρούν, πώς θα αντιδράσουν όταν θα είναι πλήρως εξαθλιωμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή