Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ΠΑΛΙΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ....ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΚΑΙ "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ"

Αυτό κι αν είναι Comodo
Κάποτε, όταν ακόμα δεν είχαν εμφανιστεί στα μέρη μας κλανιάρηδες αντιπρόεδροι δούλοι Εβραίων κατσαπλιάδων και το Ελλάντα είχε πλέον δραπετεύσει από τον Τούρκικο ζυγό, υπήρχαν πλούσιοι Έλληνες σε ξένες χώρες, που μέσα στον εθνικό τους οίστρο ακούμπησαν στη πατρίδα ότι είχαν και δεν είχαν, είτε με πολεμικά καράβια, είτε με πολλά κρατικά κτίρια, είτε με διάφορους εξοπλισμούς, θέλοντας να τη δουν να ορθοποδήσει και να γίνει δυνατή. Τα έργα τους, αν δεν τα καταβρόχθισαν ακόμα οι πολιτικές ληστοσυμμορίες των τελευταίων 50 χρόνων, σώζονται, για να μας θυμίζουν πόσο ξεφτίλeς είμαστε, που δεν κάνουμε ντου από παντού, για να ξεσκίσουμε τα σημερινά πιράνχας.
Σήμερα, που ο πολιτικός ληστρικός αχταρμάς μας ξεζουμίζει από παντού, έχουμε τις κυράτσες συζύγους των τρωκτικών της πλουτοκρατίας των φοροφυγάδων και εισφοροκλεπτών, να το παίζουν στη κάλπικη "φιλανθρωπία" και στον υπό εξαφάνιση "πολιτισμό"!!!!
Βλέπουμε γυναίκα γνωστού πετρελαιά, υπηρέτη εβραιοαραβικών συμφερόντων, να κοροϊδεύει επί 30 χρόνια τον ντουνιά, με βιτρίνα καμιά 40ριά παιδιά που πάσχουν από δυσίατα νοσήματα, να μας έχει μέσα στην αγωνία για το πότε θα ολοκληρώσει το υποσχόμενο νοσοκομείο. Μέχρι τότε, το επώνυμο ίδρυμα, εισπράττει κρατικές και ευρωπαϊκές επιδοτήσεις. Από που να ελεγχθεί, όταν έχει κάνει διεθνή οργάνωση, μαζί με καμιά σαρανταριά συζύγους αρχηγών κρατών, οι οποίες διδάχθηκαν από τη "δικιά" μας την επιχειρηματική φιλανθρωπία της επιδοτούμενης απάτης???? Από την άλλη όχθη, υπάρχουν τα παιδιά εκείνα, που έχουν τις ίδιες παθήσεις αλλά δεν τα βλέπει το κύκλωμα ψευδοφιλανθρωπίας. Αυτά τα παιδιά, μας τα περιφέρουν στα κανάλια, λίγο πριν πεθάνουν, αφού δεν είχαν δικαίωμα στην ελπίδα. Έτσι για ζητιανιά των εισιτηρίων και των εξόδων νοσηλείας σε ειδικό νοσοκομείο του ....εξωτερικού. Έτσι θα καταλάβει και ο πιο μαλάκας, την αναγκαιότητα του νοσοκομείου που παιδεύεται να φτιάξει με ξένα κόλλυβα η γριά με τις πλαστικές παραμόρφωσης προσώπου.
Βλέπουμε κόρη γνωστού απατεώνα πολιτικού, που ίσως είναι ο πλουσιότερος στην Ελλάδα χωρίς να έχει δουλέψει ποτέ του σε πραγματική δουλειά εκτός πολιτικής, να έχει κατασκευάσει και αυτή διεθνή ψευδοφιλανθρωπική εταιρεία. Η "οικογένεια" που μας έχει και αυτή ξελιγώσει στη πείνα και μας βάζει με λύσσα να πληρώνουμε τα κλεμμένα, μας παροτρύνει συχνά-πυκνά με διαφημίσεις από όλα τα μέσα, λέγοντάς μας, πόσο φτηνό είναι να γίνει κάποιος ανάδοχος ενός ή δυο παιδιών της Αφρικής, που πεινάνε, ενώ εμείς είμαστε χορτάτοι. Κι εδώ, που τα παιδιά της Αφρικής πάνε με το κομμάτι σαν τα καλοκαιρινά καρπούζια, η φιλανθρωπία είναι επιδοτούμενη και απ' το κράτος και από την ΕΕ.
Βλέπουμε νεανίζουσα γυναίκα καναλάρχη, να φτιάχνει προσωπική μούρη (προφίλ) μέσα από προσωπική εκπομπή, στο κανάλι του γέρου συζύγου. Κι αυτή με τα κακόμοιρα παιδιά ασχολείται, τουλάχιστον με τη φαντασία και την ωραιοπάθεια. Αφού δεν δίνει τίποτα, το έχει βάλει γινάτι, να ευτυχίσει τα παιδιά όλης της Ελλάδας με το χαμόγελό της.
Βλέπουμε γνωστή μεγαλοδημοσιογράφο, να παντρεύεται γνωστό μαγαλοπλούσιο, κι από τότενες ανακαλύπτει και αυτή τα φτωχά παιδάκια και αρχίζει το δικό της παιχνίδι με ίδρυμα καταδικό της και μάλιστα στο πραγματικό ιουδαϊκό της όνομα.
Βλέπουμε και καμιά 200ριά κυράδες, να έχουν απλωθεί απανταχού της δύστυχης και πτωχευμένης χώρας και να κάνουν επιδοτούμενη φιλανθρωπία, με θύματα τα ΑΜΕΑ.
Είναι τόση η αγάπη τους για επίδειξη της φιλανθρωπίας που κρύβουν μέσα τους, που οι περσότερες προνοητικές ούσες, φτιάχνουν καλού-κακού το "φιλανθρωπικό" τους, αρχίζουν όσο προλαβαίνουν τις επιδοτήσεις και ξεχύνονται στα σοκάκια, στους αγρούς, στους λόγγους και στις ρεματιές, να προλάβουν να προσλάβουν τα ιδιόκτητα, τα σέα και τ' ΑΜΕΑ τους.
Τώρα, πως συμβαίνει να αβγατεύουν οι φιλανθρώπισσες, να αβγατεύουν κι οι επιδοτήσεις και να δεκαπλασιάζονται τα πεινασμένα, τα άρρωστα και τα δυστυχισμένα Ελληνόπουλα, μη μου ζητάτε εξηγήσεις. Υπάρχουν κι αυτοί, αυτές και τα μυστήρια.
Βλέπουμε κι εξαιρέσεις. Ευτυχώς. Υπάρχει γυναίκα τραπεζίτη που τα έχει με τον πολιτισμό, αυτόν που τον έχει κάνει σκατά ο Γερουλάνος του Τζέφρι. Αυτή δεν έχει αφήσει άχρηστο ελαιοτριβείο για ελαιοτριβείο εκατονταετίας, που να μη το κάνει μουσείο με δαπάνες του υπουργείου και το σιγοντάρισμα του Παπούλια. Αυτό της τρώει μπόλικο πολύτιμο χρόνο και δυστυχώς ο χρόνος είναι και χρήμα. Έτσι απλά, τύποις συμμετέχει στα ΔΣ των φιλανθρωπικών των φιλενάδων της, γιατί κάθε μέρα πρέπει να βρίσκεται στον 6ο όροφο του κεντρικού κτιρίου της τράπεζας και να ξεσκονίζει πίνακες γνωστών ζωγράφων, μέχρι να βρεθεί το επόμενο ελαιοτριβείο. Αν δεν της έκλεβε η Μερκούρη τη σάπια ιδέα για μουσείο καταστροφής της Ακρόπολης, είμαι σίγουρος, ότι όλο και κάποιο ελαιοτριβείο θα είχε βρεθεί, για να στεγάσει τις υπόλοιπες κολόνες του Παρθενώνα, γιατί χειρότερος συνδυασμός, από Γερουλάνο με γυναίκα Τραπεζίτη και με τις ευλογίες ενός ξεφτίλα Παπούλια, δεν μπορεί να ματαγίνει, όταν θέλουν να εξαφανίσουν το πιο διάσημο μνημείο!!!!!!!
Περαστικά μας.---

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου