Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΜΑΪΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ!!!!!

AGAS MFG - AGAS MFG FALSE ADVERTISMENT PRODUCTS PRODUCED IN VIETNAM NOT USA PHILADELPHIA, PENNSYLVANIA!!!!!
Η εταιρεία "Agas mfg" (ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΗΠΑ), θέτει ως υπογραφή, μια αμερικανική σημαία, σε t-shirt, banner, και κυματίζουσες ταινίες, σαν δήθεν κατασκευαστής των προϊόντων.
Αν και έχουν ένα εργοστάσιο που βρίσκεται στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, τα προϊόντα που φέρουν (αμερικάνικες) σημαίες παράγονται σε ένα εργοστάσιο που βρίσκεται στο Βιετνάμ.
Οι εργαζόμενοι του Βιετνάμ αμείβονται με κατώτατο μισθό τα 50 $ ανά μήνα. Οι σημαίες παράγονται στο Βιετνάμ και εξάγονται στη Φιλαδέλφεια, όπου το "Made in Vietnam" είναι αυτοκόλλητο και αφαιρείται από τα κουτιά. Από τις Παλέτες (εισαγωγής) λαμβάνονται και ανασυσκευάζονται σε κουτιά, που είναι με τον χαρακτηρισμό "Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ".
Όταν καλείτε τον αριθμό τηλεφώνου τους 212-777-1178, στη πραγματικότητα καλείτε το Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ. Το γραφείο βρίσκεται στο Karlibach 29 Τελ Αβίβ-Yafo. Αν ρωτήσετε να μάθετε το όνομα των ιδιοκτητών, θα σας πουν ότι το όνομά του είναι "Ariel Davidson". Καλή τύχη, αν προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή.......
AGAS MFG
East Tioga Street
Philadelphia Pennsylvania 19134
United States of America
>>>>>> Phone: 2127771178 <<<<<<
Web Address: www.agasmfg.com

Αναρτήθηκε από Ripoff Report
Μετάφραση ΜπαρμπαΝίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου