Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΖΩΩΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ DE PUY

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στους κύκλους των Ορθοπεδικών και Αγγειοχειρουργών του ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΖΩΩΝ, οι ειδήσεις για δωροδόκιση Ορθοπεδικών Ιατρών από την De Puy, θυγατέρα της αμαρτωλής Johnson & Johnson.
Μετά από σύντομη αλλά ενδελεχή έρευνα, διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει συγγενική σχέση του ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΖΩΩΝ με την αμαρτωλή Ορθοπεδική Κλινική του ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ανθρώπων. Εγγυόμαστε ότι στην έρευνά μας δεν είχε τη παραμικρή ανάμειξη, ούτε ο Σαμπατακάκης, ούτε ο Ρακιντζής, ούτε καν ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που διαπληκτίστηκε στο πρόσφατο παρελθόν με τον πρώην συνάδελφό του Ρακιντζή.
Χωρίς να χρειαστεί να διασταυρώσουμε σκύλο με γάτα ή κούνελο, βεβαιωθήκαμε ότι είναι εκτός κάθε σχεδιασμού της ιδιοκτήτριας εταιρείας του ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΖΩΩΝ, η μεταγραφή ευεργετών με ξένα κόλλυβα, από την Ορθοπεδική Κλινική του Αττικού Νοσοκομείου Ανθρώπων. Ένας δε μπουλντόγκ υπό ανάρρωση εις χείρας σκυλονοσοκόμου, που νοσηλευόταν ήσυχα στο ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΩΝ, έπαθε νευρικό κλονισμό, μόλις τον ρώτησα αν γνωρίζει την
De Puy ως θυγατέρα της αμαρτωλής Johnson & Johnson ή τον Διευθυντή και μέλλοντα ευεργέτη κον Σουκάκο.
Επομένως αβίαστα μπορούμε να συμπεράνουμε, ότι οι φημολογούμενες ευεργεσίες του κου Σουκάκου, ευτυχώς αφορούν, μόνο τον κόσμο του Αττικού Νοσοκομείου Ανθρώπων.
Όσο για τα όνειρα του διευθυντή Σουκάκου, να καθηγητεύει ισοβίως στο Αττικό Νοσοκομείο Ανθρώπων, οι γιατροί και νοσηλευτές των ζώων κούνησαν αδιάφορα την κεφαλήν και έκαναν τη γνωστή και χαρακτηριστική ταυτόχρονη κίνηση και των δύο χεριών τους!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου