Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΗΠΑ: ΧΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ή ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ????

Οι γονείς του "Adolf Hitler Baby" έχασαν την επιμέλεια των παιδιών τους
TRENTON, NJ --- Ένα Εφετείο του New Jersey αποφάνθηκε, ότι ένα ζευγάρι, που ονόμασε ένα από τα παιδιά του Αδόλφο Χίτλερ, δεν θα πρέπει να ανακτήσει την επιμέλεια των τριών παιδιών του.
Slideshow: Γνωρίστε την Οικογένεια Adolf Hitler Baby
Ο Heath και τρία μικρά παιδιά της Deborah Campbell παραλήφθηκαν από το σπίτι τους από το κράτος στο Philipsburg, τον Ιανουάριο του 2009.
Η οικογένεια δέχθηκε τα φώτα της δημοσιότητας, μετά την άρνηση της εταιρεία "ShopRite" να διακοσμήσει ένα κέικ γενεθλίων για το γιο τους, τον... Αδόλφο Χίτλερ Κάμπελ. Ο Adolf και τα αδέλφια του JoyceLynn Aryan Nation και Honszlynn Hinler Τζίνι, είναι σε ανάδοχες οικογένειες από τότε.
Το εφετείο αποφάνθηκε την Πέμπτη ότι υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για κακοποίηση ή παραμέληση, λόγω ύπαρξης της ενδοοικογενειακής βίας μέσα στο σπίτι τους.

Το δικαστήριο έστειλε την υπόθεση της οικογένειας πίσω στο δικαστήριο, για την περαιτέρω επανεξέταση.
Μια "αστεία" απόφαση που παραμένει σε ισχύ και την οποία τα μέρη αρνήθηκαν να την συζητήσουν.
Τον Ιανουάριο του 2009, οι Campbells μας είπαν, ότι ο Αδόλφος Χίτλερ Κάμπελ είναι ακριβώς όπως οποιοδήποτε άλλο 3-χρονο αγόρι.

«Δεν πρέπει να μεγαλοποιείτε την υπόθεση, σαν να είναι ένας δολοφόνος ή κάτι τέτοιο», είπε η μητέρα Deborah Campbell.
"Πήγα στο κατάστημα, ακριβώς για να πάρω μια τούρτα ... εκεί ήταν ένα τσίρκο του ρατσισμού", δήλωσε ο Χιθ Κάμπελ, που είναι ο μπαμπάς του μικρού Adolph.
Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Heath και η Deborah Campbell έχουν σαν αναγνωριστικό του μίσους πίσω από τα ονόματα των παιδιών τους. Αλλά αυτοί λένε ότι (κάτι τέτοιο) δεν ήταν στις προθέσεις τους.
Επομένως, γιατί αυτά τα ονόματα;

"Αυτή είναι η Αμερική, λένε ότι είμαστε ελεύθεροι, ότι έχουμε το δικαίωμα να δίνουμε οποιοδήποτε όνομα στα παιδιά μας, όπως θέλουμε να ονομάζουμε το παιδί μας, δεν το θέμα αυτό," δήλωσε ο Χιθ Κάμπελ.
Σε απάντησή της, η εκπρόσωπος της "Shop Rite" είπε ότι ήταν η τρίτη φορά που η οικογένεια προσπάθησε να πάρει το έτοιμο κέικ και ποτέ δεν τους το αρνήθηκαν, αλλά προσφέρθηκαν να το κάνουν χωρίς (να γράψουν) το όνομα. Οι Campbells αρνήθηκαν.
Ο Heath Campbell έχει πολλά τατουάζ με σβάστικα στην αγκαλιά του, με το όνομα του Χίτλερ γραμμένο σε χέρι του.
Ο Campbell επίσης, φοράει γερμανικές ναζιστικές μπότες.
Ο Heath λέει, "Η προσωπικότητα είναι που κάνει ένα πρόσωπο ... το όνομα δεν κάνει τη προσωπικότητα".
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου