Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΕΝ-ΔΥΟ ΚΑΤΩ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΝΕΟΣΩΤΗΡΑΣ ΑΪΣΤΑΪΝ ΦΩΤΗΣ Π. ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

Τελικά το getgreeceback ήταν/είναι ένας έξυπνος τρόπος φακελώματος των "αντιδρώντων" στο σύστημα?

Γιατί εγώ πιστεύω ότι το "κίνημα" getgreeceback ήταν προσχηματικός και ο μόνος λόγος λειτουργίας του το ΦΑΚΕΛΩΜΑ των BLOGGERS και γενικά των "ΦΩΝΩΝ" που αντιδρούν στο σύστημα?
Μήπως τελικά ο "κάθε" ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ανήκει στο σύστημα ????
Καλά τα έλεγε το blog

ΔΕΙΤΕ τι στέλνουν στο facebook !!!!!!!!!
(με κόκκινο η ουσία...)

Fotis P Bobolas 13 Αυγούστου στις 1:20 μ.μ.Καλημέρα σε όλους!

Είμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού και μαζί μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το μεγάλο πάρτυ!.. ελπίζω να υπάρχουν μέσα σε όλους μας αυτά τα συναρπαστικά συναισθήματα της ευκαιρίας εμείς οι ίδιοι έχουμε δημιουργήσει για να κάνουμε κάτι για την Ελλάδα κ το μέλλον μας!..
(Θωμά-Έλλη.. εννοείται κ για το μέλλον των παιδιών μας... καλή βάφτιση για το Μαράκι σας την Κυριακή!! :-)))

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να τοποθετούμε τουλάχιστον τον εαυτό μας στον χάρτη της google (http://www.getgreeceback.com/index.php?option=com_content&view=article&id=126&Itemid=63)

(Ο Θωμάς και εγώ έχουμε ήδη τοποθετήσει τρεις συγκεντρώσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα). Είναι πανεύκολο!! και μην ξεχνάτε, δεν είναι δεσμευτικό, άνθρωποι είμαστε, προσμετρούμε τον παράγοντα του απρόοπτου στην καθημερινότητα του καθενός...
Είναι όμως σημαντικό να αρχίσουμε να γεμίζουμε τον χάρτη. Από ένα σημείο και μετά η κοινότητα θα μας ξεπεράσει... δεν θα είμαστε καν απαραίτητοι... (αυτό το group των 3000 ξεχωριστών ανθρώπων του facebook είμαστε η avant guarde, η εμπροσθοφυλακή!... δίνουμε τον τόνο και αυτό είναι σημαντικό!

Θερμή παράκληση λοιπόν, τις επόμενες ημέρες να μας στείλετε τις συντεταγμένες του δικού σας σημείου (ή σημείων) και ας αρχίσουμε να προτρέπουμε και τον κύκλο μας να κάνει το ίδιο είτε το σχετικό βιντεάκι που έφτιαξε η ομάδα μας για να το κάνει εύκολο).
Η πράξη τοποθέτησης ενός σημείου στον χάρτη είναι το πρώτο βήμα του... Johnny Walker! από εκεί ξεκινούν όλα και κανείς δεν ξέρει που θα φθάσουν... Ας παίξουμε με την διάθεση του παιχνιδιού... τρώγοντας έρχεται η όρεξη!!!...

Φιλιά σε όλους, κ καλά να περάσουμε τον 15 Αύγουστο !!!!!....."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου