Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ S.O.S. - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΛΑΧΑΝΙΔΑΣ, ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!

Πληροφορίες θέλουν, μια αδίστακτη πολιτικά ομάδα του παρακράτους της πράσινης λαχανίδας που κυβερνά με τους Εβραίους αυτόν τον τόπο, να ετοιμάζεται να αλώσει τον ποιο μαρτυρικό Δήμο της ευρύτερης περιοχής των Αθηνών.
Μιλάμε για τον Δήμο Καισαριανής, που στη περίοδο της γερμανικής κατοχής, γνώρισε το πραγματικό ολοκαύτωμα, από αυτά που προσπαθούν να εξαφανίσουν οι Εβραίοι των Αθηνών.
Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν τον Γραμματέα της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Καισαριανής και στέλεχος της προς ξεπούλημα ΑΤΕ και της ΠΑΣΚΕ, Γιώργο Συκαμιά, να ηγείται της προσπάθειας του ψευδοΠΑΣΟΚ να αλώσει τον Δήμο Καισαριανής.
Να θυμηθούμε (για να μη ξεχνιώμαστε), ότι ο Σύλλογος Υπαλλήλων της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, στον οποίο προεδρεύει ο φιλόδοξος Γεώργιος Συκαμιάς και στον οποίο τα 6 από τα 7 μέλη είναι στελέχη της ΠΑΣΚΕ, παίζει ενεργό ρόλο στη προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ, για το ξεπούλημα της ΑΤΕ Ασφαλιστικής και της ΑΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου