Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΑΙΔΝΙΔΙΑΣΜΟ, ΕΚΛΠΗΞΗ, ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ CHELSEA CLINTON ΜΕ ΕΒΡΑΙΟ

Συγκλονισμένος και απογοητευμένος ο κόσμος των αναρχικών, από την αιφνιδιαστική απόφαση της Chelsea Clinton, να παντρευτεί τον γιο ενός Εβραίου χρηματοδότη του πατέρας της και της μάνας της. Πολλοί και πλείστοι εξ αυτών, έχουν βγει στη παρανομία και κάθε βράδυ γράφουν αποκαλυπτικά συνθήματα σε ροζ τοίχους και κενοβούλια-μπουρδέλα!!!!
Το χείριστο όλων είναι το γεγονός, ότι οι αναρχοκομουνιστές, εκμεταλλεύτηκαν το νεαρό της ηλικίας του Μπαρμπανίκου και τον κατέστησαν συνοδοιπόρο και εκτελεστή των σχεδίων τους.
Η κυβέρνηση Εβραίων των Αθηνών, πανικόβλητος έχει καταφύγει σε πουτάνιο αγώνα και ακολουθεί κατά πόδας τους άναρχους, θέλοντας να σβήσει τα μιαρά, έως και ρυπαρά συνθήματα από κάθε μπουρδελότοιχο, ώστε να μη τα δουν τα διεθνή Ρώιτερς και αρχίσουν παρότρυνση προς τους Αμερικανούς τουρίστες, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς θα πήγαιναν Χαλβάη.
Εδώ θα πρέπει να αναγνωρίσουμε τη ξαφνική διαύγεια πνεύματος ενός ηλίθιου Εβραίου Πρωθυπουργού, ο οποίος αμέσως και αντιλήφθηκε, ότι αν βουλιάξει ο θλιβερός και κατεστραμμένος από τον Γερουλάνο (έτσι κι αλλιώς) τουρισμός, πιθανόν να αναγκασθεί να αναπτύξει εγχώρια πολεμική βιομηχανία και αυτό δεν το θέλει, ό μη τι άλλο, αλλά για να μη μας κουράζει σωματικά και μας βάλει σε διλήμματα για ασφάλιση στα βαρέα και ανθυγιεινά!!!!!!
Προ ολίγου (δεν το διασταυρώσαμε ακόμα με σκίουρο), η εκπρόσωπος τύπου της Chelsea Clinton ανακοίνωσε, ότι είναι γνωστή η αγάπη της εβραιοπαντρεμένης με τους αναρχοκουμούνες και αυτό την οδηγεί σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πιθανόν να προκύψει και τέταρτη σκέψη, ώστε να οδηγηθεί σε διαζύγιο και να παντρευτεί άλλον Εβραίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου