Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΣΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΝ OLIVER STONE ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ "ΑΠΟΛΟΓΙΑ" ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΤΟΥ OLIVER STONE ΣΕ "ΑΠΟΛΟΓΙΑ" ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!

Ο Oliver Stone ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ να ζητήσει συγνώμη, για «αδέξια» (όπως είπε αργότερα) σχόλια που έκανε σε αγγλική εφημερίδα, γεγονός που υποδηλώνει, ότι το Ολοκαύτωμα έχει γίνει πλέον
¨η εξέχουσα θηριωδία του Χίτλερ, λόγω του εβραϊκού ελέγχου των μέσων ενημέρωσης".
Σε μια συνέντευξη στους Κυριακάτικους Times της Μεγάλης Βρετανίας, ο σκηνοθέτης εξηγούσε, πώς το τελευταίο του ντοκιμαντέρ, για τον Ναζιστή ηγέτη (Χίτλερ) και τον πρώην Σοβιετικό δικτάτορα Στάλιν, έθετε τους δύο άνδρες "στο ίδιο πλαίσιο". Και πρόσθεσε: «Ο Χίτλερ ήταν ένας Φρανκενστάιν, αλλά υπήρξε επίσης υποστήριξη ενός Δρ Φρανκενστάιν. Η Γερμανική βιομηχανία, υποστηρίχθηκε (τότε) από τους Αμερικανούς και τους Βρετανούς. Είχε (ο Χίτλερ) πολλή υποστήριξη. Ο Χίτλερ έκανε πολύ περισσότερη ζημία στους Ρώσους, από ότι στον Εβραϊκό λαό, 25 ή 30 (εκατομμύρια Ρώσοι νεκροί)".
Και όταν ρωτήθηκε, γιατί πίστευε ότι υπήρχε περισσότερο επικεντρωμένη, μια ιστορική αναζήτηση στις δολοφονίες Εβραίων, που ονομάσθηκε από τους Εβραίους Ολοκαύτωμα, ο Oliver Stone απάντησε: "Λόγω της εβραϊκής κυριαρχίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Υπάρχει ένα μεγάλο (Εβραϊκό) λόμπι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτοί (οι Εβραίοι), δουλεύουν σκληρά. Μπορούν να κρατούν στην κορυφή της ενημέρωσης, κάθε σχόλιο που τους ενδιαφέρει. Είναι το πιο ισχυρό λόμπι στην Ουάσιγκτον"!!!!!!
Το σχόλιο που προκάλεσε οργή (των Εβραίων) σε απευθείας σύνδεση, σχετικά με το The Anti-Defamation League, είναι αυτό που είπε ο Stone, για το ότι "το γεγονός που υποδηλώνει ότι ο Χίτλερ έχει πάρει έναν άδικο άγριο ταρακούνημα (υβριστικό χαρακτηρισμό), λόγω της εβραϊκής επιρροής (στα ΜΜΕ)".
Τώρα, ο κινηματογραφιστής έχει κυκλοφορήσει μια δήλωση, μιλώντας για τη λύπη του για τις παρατηρήσεις που έκανε. Είπε με νέα δήλωση: "Σε μία προσπάθεια να κάνω μια ευρύτερη ιστορική αναφορά για το εύρος των φρικαλεοτήτων των Γερμανών εις βάρος πολλών ανθρώπων, έκανα μια αδέξια σύνδεση με το Ολοκαύτωμα, για το οποίο λυπάμαι και λυπάμαι".
==================== Χρειάζεται σχολιασμό ????????
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου