Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΕΝΑΣ "ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ" ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΑΠΕΛΥΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΕΡ!!!!!!!!!!
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΝ...ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΞΥΡΟΥΧΑΚΗ, ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΕΡ (ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ).
ΣΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΕΡ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ;;; ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟΝ Π. ΞΥΡΟΥΧΑΚΗ, Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ, ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ, ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΤΟΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗΣ (ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΣΤΕΡ.
ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΞΥΡΟΥΧΑΚΗ;;;;
ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΣΤΕΡ;;;;
ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ;;;;;
============================================
Αφού εξηγήσω για άλλη μια φορά, ότι ο Μπαρμπανίκος Αρβανίτης (πρώην Επιθεωρητής ΣΕΥΥΠ) δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τον καθίκι του Κτηματολογίου ΑΕ, αλλά με έφαγε το σκοτάδι των γαλαζοπράσινων πουτάνων και ληστών σαν τον Ξυρουχάκη επειδή τα έβαλα με τους κλέφτες, σημειώνω και τούτο. Πριν καν διώξουμε τον λήσταρχο Καραμανλή και τους σαράντα κλέφτες, ο λήσταρχος Παπανδρέου πλάκωσε με 400 συμμορίτες γιακούζα και σύναψε σύμβαση με τους μιζαδόρους και τα πιράνχας του σάπιου συστήματος, με τη σύμφωνη γνώμη ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ. Δεν είναι καθόλου περίεργο, ότι όλοι μαζί ξεζουμίζουν όλους μας και οτιδήποτε βρεθεί μπροστά στη λύσσα τους, εκτός από τι???????
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Η σήψη, η διαφθορά, η μίζα και οι εκβιασμοί καλπάζουν, γιατί και η διεφθαρμένη κυβέρνηση Παπανδρέου στηρίζει την ύπαρξη της στη ....ΤΡΟΪΚΑ "ΣΗΨΗ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΜΙΖΑ". Χέστηκαν για τα μάστερς, τα μεταπτυχιακά και τις ικανότητες. Μονάχα την ικανότητα στη κλοπή εκτιμούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου